سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بستر انجام پیوند كبد و قلب در مازندران فراهم است


دكتر رضا آگاه روز دوشنبه در حاشیه نخستین كارگاه آموزشی تخصصی هماهنگ كنندگان اهدای عضو بیماران مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشكی مازندران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: تا سال گذشته فقط فرد یا جسدی كه به نوعی دهنده و اهدا كننده بود را شناسایی می كردیم و برای برداشت عضو و نسوج به تهران می فرستادیم .
وی اضافه كرد: بیش از یك سال است پیوند كلیه در استان راه اندازی و در قدم اول، برداشت از فرد دهنده زنده انجام شد.
به گفته وی، 22 پیوند كلیه در استان با حضور دكتر فیض زاده به انجام رسید و یك مورد نیز پیوند كلیه از بیمار مرگ مغزی كه در همین استان فراهم آوری شده بود، اجرا و كبد برای انجام پیوند به شیراز فرستاده شد.
وی در پاسخ به این سوال ایرنا كه آیا امكانات انجام پیوند كبد و قلب در دانشگاه علوم پزشكی مازندران فراهم است یا نه، اظهار داشت: امكانات از لحاظ متخصص فراهم است اما این متخصصان نیز باید یك دوره تكمیلی پیوند را بگذرانند اما در مجموع این بستر در مازندران وجود دارد و البته تجهیزات مورد نیاز را نیز باید فراهم كنیم.
وی خاطرنشان كرد: با راه اندازی مركز فرآهم آوری دانشگاه در بیمارستان امام ساری، سعی داریم تعداد افراد اهدا كننده بیشتری را شناسایی كرده تا به دنبال آن اهدای بیشتری داشته باشیم و همچنین به دنبال پیوند بقیه اعضا مانند كبد و قلب نیز هستیم.
** اهدای اعضای 19 مرگ مغزی در مازندران
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشكی مازندران با بیان اینكه در سال های 93 و 94 ، تعداد 19 مرگ مغزی را به اهدا رساندیم و رضایت گیری انجام شد، گفت: یك مورد پیوند در سال 94 در استان انجام و بقیه به تهران یا شیراز فرستاده شد.
آگاه، مهمترین علل عدم شناسایی موارد مرگ مغزی را آموزش كافی ندیدن نیروها عنوان كرد و گفت: موارد مرگ مغزی چهار برابر اهدا كنندگان بود اما به دلایل مختلف از جمله شناسایی موارد مرگ مغزی كه نیروها آموزش كافی ندیده بودند و شناسایی به طور موثر انجام نشد و همچنین رضایت گیری، اهدای عضو چندان مطلوب نبود.
وی بیش از 80 درصد كار اهدای عضو را كار فرهنگی دانست و ادامه داد: خانواده ها و آحاد جامعه باید به این باور برسند و این مسئله را درك كنند تا بعد از وقوع این اتفاق در یك خانواده، طرف با یك زمینه كاملا مساعد برای رضایت گیری و رضایت دادن اهدای عضو آماده شود.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشكی مازندران با بیان اهمیت این استان به خاطر وسعت، مسافرپذیر بودن و قرار گرفتن در محل ورودی و ارتباط با سه یا چهار استان همجوار، خاطرنشان كرد: مازندران با درنظر گرفتن این موارد، شرایط خاصی از باب سلامت و درمان كشور دارد.
به گزارش ایرنا، نخستین كارگاه آموزشی تخصصی هماهنگ كنندگان اهدای عضو بیماران مرگ مغزی از چهارشنبه گذشته در دانشگاه علوم پزشكی مازندران آغاز شده و تا سه شنبه این هفته ادامه دارد.
پرستاران، سرپرستاران و هماهنگ كننده های اهدای عضو در كارگاه های آموزشی مجزا چگونگی اطلاع دادن مرگ مغزی به خانواده بیمار، چگونگی اخذ رضایت برای اهدای عضو و اهمیت این موضوع را آموزش می بینند.
همچنین كارگاه آموزشی برای تاییدكنندگان بیماران با مرگ مغزی به طور جداگانه برگزار می شود.
7329/6097

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
اولین پیوند قلب موفق در ایران توسط چه کسی انجام شد؟