سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



چه خطراتی مرا تهدید خواهد كرد اگر بخواهم در حدود 35 سالگی باردار شوم؟/ احتمال ابتلا جنین به سندرم داون چقدر است؟!


چه خطراتی مرا تهدید خواهد كرد اگر بخواهم در حدود 35 سالگی باردار شوم؟/ احتمال ابتلا جنین به سندرم داون چقدر است؟!

اكثر زنان تمایل دارند كه پس از تثبیت وضعیت شغلی، ازدواج كنند و بیشتر زوج ها در سنین بالاتری نسبت به گذشته خواهان فرزند می شوند. امروزه پزشكان مادران بیشتری را می بینند كه در سنین بالاتری، نخستین حاملگی خود را تجربه می كنند و اغلب این مادران، دوران بارداری كم خطرتر و سالم تری نسبت به زنان هم سن و سال خود در گذشته دارند.
در واقع زن میانسالی كه در نظر دارد باردار شود، از دو بابت نگرانی دارد. او می خواهد بداند كه بارداری بر او چه تاثیری دارد و از سوی دیگر چگونه سن وی بر بارداری او اثر خواهد گذاشت. واقعیت این است كه خطر بروز موارد زیر در زن بارداری كه بیش از 35 سال دارد مختصری افزایش می یابد:

• تولد نوزادی مبتلا به سندرم داون
• فشار خون بالا
• احساس فشار یا درد در لگن
• پره اكلامپسی
• احتمال انجام زایمان با روش سزارین
• چند قلویی
• پارگی جفت
• خونریزی و عوارض دیگر
• زایمان زودرس 

یك زن باردار میانسال ممكن است مجبور باشد با مشكلاتی دست و پنجه نرم كند كه یك زن باردار جوانتر ممكن است با آنها مواجه نشود. به بیان ساده تر، باردار شدن در 20 سالگی راحت تر از باردار شدن در 40 سالگی است. ممكن است در 40 سالگی، شغلی داشته باشید و یا سایر فرزندانتان بخواهند وقت اضافه شما صرف آنها شود. در این سن و سال ممكن است استراحت كردن، ورزش كردن و تغذیه مناسب، سخت تر باشد.
مشكلات مادر همراه با باردار شدن در سنین بالاتر عبارتند از اغلب بیماری های مزمنی كه معمولا با بالا رفتن سن ظاهر می شوند. یكی از شایعترین عوارض بارداری در زنان 35 ساله و بیشتر، فشار خون بالاست. میزان بروز پره اكلامپسی نیز افزایش می یابد. خطر بروز اختلالات و مشكلاتی مانند زایمان پیش از موعد و احساس فشار و یا درد در لگن نیز در زنان باردار میانسال بیشتر است.
احتمال بروز دیابت و عوارض آن نیز با بالا رفتن سن، بیشتر می شود. پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند كه میزان بروز عوارض دیابت در زنان 35 ساله و بیشتر، دو برابر سایر افراد است. در گذشته، دیابت و فشار خون بالا از عوارض اصلی هر بارداری محسوب می شدند. با پیشرفت امروزی، می توانیم به خوبی هر دوی این عوارض را درمان كنیم. 

احتمال وقوع سندرم داون در كودكم چقدر خواهد بود؟

واقعیت این است كه خطر متولد شدن نوزادی مبتلا به سندرم داون از مادران با سن و سال بالاتر، بیشتر است بطوریكه با افزایش سن مادر خطر متولد شدن نوزادی مبتلا به سندرم داون به ترتیب زیر بیشتر می شود:
• در 25 سالگی، 1 مورد در هر 1300 تولد
• در 30 سالگی، 1 مورد در هر 965 تولد
• در 35 سالگی، 1 مورد در هر 365 تولد
• در 40 سالگی، 1 مورد در هر 109 تولد
• در 45 سالگی، 1 مورد در هر 32 تولد
• در 49 سالگی، 1 مورد در هر 12 تولد
البته بسیاری از این بارداری ها به سقط خود به خودی یا تولد نوزاد مرده ختم می شوند. خوشبختانه امروزه برای تشخیص ابتلای جنین مادران میانسال به سندرم داون، آزمایشات مختلفی انجام می شود و این سندرم، شایع ترین اختلال كروموزومی قابل شناسایی با آمنیوسنتز یا بررسی آمنیوتیك است.
ولی می توان نسبت به آمار فوق، نگاه مثبت تری هم داشت. اگر 45 ساله هستید احتمال عدم تولد نوزادی مبتلا به سندرم داون، 97% است. اگر 49 ساله باشید، به احتمال 92% نوزاد شما مبتلا به سندرم داون نیست. اگر به دلیل سن و یا سابقه خانوادگی، نگران خطر بروز سندرم داون در كودكتان هستید، با پزشك خود مشورت كنید.

آیا سن پدر هم در ابتلا جنین به سندرم داون تاثیر دارد؟

تحقیقات نشان می دهند كه سن پدر نیز می تواند بر سلامت بارداری تاثیر گذار باشد. اختلالات كروموزومی كه سبب بروز نقایص مادرزادی می شوند، بیشتر در زنان میانسال و مردان بالای 40 سال رخ می دهند. احتمال اینكه مردی كه بالای 55 سال سن دارد، پدر نوزادی مبتلا به سندرم داون شود، دو برابر سایر افراد است. احتمال بروز اختلالات كروموزومی با بالا رفتن سن پدر افزایش می یابد. برخی پژوهشگران توصیه می كنند كه مردان، پیش از 40 سالگی پدر شوند. با این حال در مورد این موضوع، همچنان اختلاف نظر وجود دارد. 

برچسب ها : بارداری در سنین بالا ، بارداری در 35 سالگی ، بارداری در 40 سالگی ، عوارض بارداری در سنین بالا ، حاملگی پرخطر در سنین بالا ، ابتلا جنین به سندرم داون 

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید...

لطفاً روی بخش مورد نظر کلیک کنید...

 دنیای زنانه، آشپزی، نوزاد و کودک، ناباروری، بارداری، زایمان، تغذیه و پرسش و پاسخ 

تعداد بازدید : 4

نظرات كاربران : نام : ایمیل : متن نظر : *لطفاً نظر خود را وارد نمائید متن بالا را وارد نمایید* 


ویدیو مرتبط :
سندرم داون و دنیای امروز