سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



هشدار رییس جمهور سابق تونس در باره اوضاع فاجعه بار کشورش


به گزارش خبرگزاری فرانسه از شهر سوسه در تونس، وی گفت: حزبی را تشکیل می دهیم و من به مدت یک یا دو سال هدایت آن را برعهده می گیرم، تا اینکه جوان ترها عهده دار زمامداری آن شوند.
وی هدف از تاسیس حزب جدید را ادامه تحقق رویای تونس خواند و افزود: این رویا، بدل شدن به کشوری برخوردار از حقوق اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است.
مرزوقی که 70 سال سن دارد، موسس حزب «کنگره برای جمهوری» تونس در دوره دیکتاتوری «زین العابدین بن علی» بود و از سال 2011 تا سال گذشته هدایت دولت در این کشور را برعهده داشت.
وی از سوی حزب میانه رو و اسلامگرای النهضه که پس از انقلاب تونس به قدرت رسید، به منصب ریاست جمهوری این کشور گماشته شد.
مرزوقی بر روند گذار دمکراسی در تونس تا قبل از روی کار آمدن «باجی قائد سبسی» رییس جمهوری ضد اسلامگرایان نظارت داشت.
وی تصمیم برای تاسیس حزب جدید در تونس را اقدامی تلافی جویانه علیه دولت سبسی ندانست، اما در عین حال گفت: تونس در حال حاضر به نحو بدی اداره می شود و شاید بتوان گفت اساسا تحت کنترل نیست.
یکی از دلایل نارضایتی مرزوقی از عملکرد دولت جدید تونس، نحوه مقابله آن با تروریسم است. تونس به تازگی شاهد سه حمله بزرگ تروریستی بود که داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت.
گستره تهدیدهای تروریستی در تونس به سال 2011 برمی گردد، به طوری که دهها نفر که عمدتا نیروهای امنیتی و گردشگران خارجی بودند، از آن زمان به بعد در این کشور کشته شده اند.
مرزوقی و هم پیمانانش در حزب النهضه به بی کفایتی در مقابله با تهدیدهای تروریستی در زمان تصدی وی متهم شده اند، اما وی این انتقادها را رد کرده است.
مرزوقی گفت که اگر 6 هزار افراطی در تونس حضور داشته باشند، آنها فرزندان دیکتاتوری هستند.
وی افزود: همه این جوانان در دوران حکومت بن علی متولد شدند و در مدارس تحت حاکمیت وی درس خواندند.
وی رویکرد دولت فعلی تونس را راهبردی برخوردار از نتیجه معکوس خواند و در واکنش به سرکوب افراط گرایی گفت: بازداشت مردم در منازلشان و شکنجه آنها، به تروریسم دامن می زند.
مرزوقی مشکل فعلی تونس را بازگشت به دوران رژیم سابق دانست و از فساد مالی انتقاد کرد، اما در عین حال پذیرفت که تلاش کافی برای مقابله با سواستفاده مالی انجام نداده است.
خاورم**9109**1144

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
فاجعه لو رفتن جاسوسی آمریکا از سه رییس جمهور فرانسه