علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



14/6 میلیارد ساعت از وقت سالانه ایرانیان صرف بازی رایانه ای و تلفن همراه می شود


به گزارش ایرنا، محمد مسعود کریمی روز شنبه در جلسه کمیته فضای مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان استان اصفهان افزود: از این میزان 89 درصد از فعالان در فضای مجازی را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: به صورت میانگین هر ایرانی 9 ساعت از شبانه روز را صرف حضور در فضای مجازی می کند.
وی اضافه کرد: سه پنجم از جمعیت ایران از فیس بوک استفاده می کنند.
کریمی گفت: بر اساس آمار سال 92 معادل 33 درصد از ایرانیان هر روز و 25 درصد از آنها هفته ای یک بار از اینترنت استفاده می کنند.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان همچنین از آمار بیش از 20 میلیونی بازی کنندگان بازی های رایانه ای در ایران خبر داد و گفت: 56 درصد این افراد پسر و 44 درصد دختر هستند.
وی با اشاره به تاثیر زیاد شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در جامعه گفت: توجه نکردن به هویت ملی و فرهنگی در فضای مجازی موجب کمرنگ شدن هویت ملی و فرهنگی در جامعه خواهد شد.
کریمی تاکید کرد: تدوین سند سواد رسانه ای یکی از عوامل آرامش اجتماعی برای کاربران فضای مجازی خواهد بود که چهار رویکرد استفاده بهینه از تلفن همراه، ماهواره، اینترنت و بازی های رایانه ای را دنبال می کند.
دبیر کمیته تخصصی فضای مجازی اصفهان افزود: هر استان موظف است یک سازمان مردم نهاد با محوریت سواد رسانه ای ایجاد کند و آموزش لازم در موضوع سواد رسانه ای را به اقشار مختلف ارائه دهد.
وی بااشاره به اینکه زمینه سازی برای اشتغال جوانان در فضای مجازی بر عهده کمیته فضای مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان استان است، بیان کرد: توسعه کسب و کار خویش فرما، افزایش فرصت های شغلی جدید و کارآمد برای جوانان و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان از مهمترین عوامل ایجاد کسب و کار در فضای مجازی است.
کریمی گفت: به استناد مصوبه پنجاه و یکمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و با توجه به ضرورت موضوع فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، کمیته تخصصی فضای مجازی در ستاد ساماندهی امور جوانان کشور تشکیل و در استان اصفهان نیز فعال شد.
دبیر کمیته تخصصی فضای مجازی استان با بیان اینکه این ستاد شامل چهار کمیته فرهنگی- تربیتی، اقتصادی- اجتماعی - فضای مجازی و کمیته پیگیری مصوبات است، افزود: هدف از تشکیل کمیته تخصصی فضای مجازی مواجهه عالمانه و پیشتاز با تحولات فضای مجازی و سیاستگذاری در حوزه جوانان است.
وی گفت: در این کمیته با مشارکت فعال دستگاه های اجرایی در مدیریت فرابخشی فضای مجازی می کوشیم تا چالش ها و فرصت های فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی و استفاده از فرصت ها و مقابله با تهدیدات این فضا در حوزه نوجوانان و جوانان را بررسی کنیم.
دبیر کمیته تخصصی فضای مجازی استان اصفهان، سیاستگذاری و برنامه ریزی برای توسعه محصولات و خدمات فضای مجازی توسط جوانان و ایجاد اجماع و هماهنگی میان نخبگان فکری و دستگاه های اجرایی با هدف تحقق منویات دولت مبنی بر تسخیر فضای مجازی را از جمله وظایف کمیته تخصصی فضای مجازی اعلام کرد.
به گفته کریمی، تصمیم گیری در باره نحوه مواجهه فعال و خردمندانه استان با فضای مجازی از نظر سخت افزاری، نرم افزاری، محتوایی و راهبردی براساس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از دیگر وظایف این کمیته خواهد بود.
رییس مرکز ملی پژوهش های راهبردی جوانان تاکید کرد: بدین ترتیب بررسی تهدیدات و نقاط ضعف موجود در باره رسانه های اجتماعی و نگاه کارشناسی به سیاستگذاری راهبردی در کمیته فضای مجازی امکانپذیر می شود.
کریمی افزود: بدون شک فضای مجازی نوع جدیدی از گذران اوقات فراغت نوجوانان و جوانان است که می تواند بر نحوه تعاملات انسانی و ارتباطات اجتماعی نسل های آینده موثر باشد.
وی افزود: از دیگر سو فضای مجازی در محیط خانه نقش پررنگی را در اقتصاد و کسب درآمد افراد ایفا می کند.
وی بیان کرد: این فضا دارای تنوع، تازگی و موقعیتی برای کسب تجارب غیرممکن در دنیای واقعی است بطوری که این فضا با به روز بودن،محیطی مناسب را برای جوانان و مخاطبان خود فراهم می آورد و افراد می توانند در این فضا هنرها و مطالبی را فراگیرند که پیش از این در دنیای واقعی بدلیل مشکلاتی از جمله وقت، هزینه و سایر موارد امکان تجربه آنها را نداشته اند.
وی از دیگر ویژگی های فضای مجازی را امکان تحصیل رشته های دلخواه، کاهش هزینه های زمانی، ریالی و جسمی، کاهش مخاطرات زیست محیطی و تسهیل و تسریع ارتباطات و دستیابی به نتایج مورد نظر و نیز فرصت برابر برای تولید، توزیع و دستیابی به اطلاعاتی عنوان کرد که توجه افراد زیادی را به خود معطوف داشته است.
کریمی با توجه به امکانات و دسترسی گسترده بر فضای مجازی اظهار امیدواری کرد تا نظارت بیشتری در این زمینه صورت پذیرد و با سیاستگذاری و برنامه ریزی صحیح بتوان در راستای افزایش مزیت های فضای مجازی و کاهش تبعات منفی آن برای قشر نوجوان و جوان جامعه تلاش کرد.
وی ترویج خط و زبان فراسی، توسعه آموزش در راستای سطح سواد رسانه ای، تولید محتوای ایرانی اسلامی، توسعه شبکه های اجتماعی برای جوانان و حمایت از بازی های ایرانی با هدف هویت سازی انقلابی ملی جوانان را از محورهای اصلی کمیته فضای مجازی برشمرد.
دبیر کمیته تخصصی فضای مجازی همچنین کارگروه های خانواده، اشتغال و کارآفرینی، ارتقای هویت، پژوهش، تشکل ها، بازی های رایانه ای، آموزشی و علمی، تولید محتوای فرهنگی، هنری و آسیب های اجتماعی را از جمله کارگروه های پیشنهادی برای این کمیته بیان کرد.
به گزارش ایرنا، در این نشست با توجه به اینکه شورای فرهنگی عمومی بالاترین مرجع فرهنگی استان است، مصوب شد تا موضوع آموزش به مدیران در حوزه فضای مجازی در جلسه آتی این شورا مطرح شود.
نشست کمیته تخصصی فضای مجازی استان با حضور دبیر کمیته فضای مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان و نمایندگان دستگاه های عضو در تالار اجتماعات سرای ورزشکاران اصفهان برگزار شد.
پ/6027/7135

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
با ساعت مچی cookoo Watch از آخرین رویداد های تلفن همراه خود مطلع شوید