علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



حافظ پژوه های آذربایجان، ستارگان پژوهش های ادبی ایران زمین هستند


به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه تبریز ' محمدرضا پورمحمدی' روز سه شنبه در همایش ' حافظ پژوهی درآذربایجان' در تالار خاقانی این دانشگاه افزود: پژوهشگران دانشگاه تبریز در مکتب حافظ از جمله بهترین رهیافت ها به اشعار این شاعر و مرجعی مطمئن برای رمزگشایی از مفاهیم کلیدی و نمادهای اساسی هنر این شاعر هستند.
وی گفت: این محقق های توانمند ادبی که عمر با برکت خود را در راه نشر آثار علمی و ترویج فرهنگ پربار ایرانی سپری کردند، از سجایای اخلاقی و صفت های حمیده انسانی برخوردار هستند.
رییس موسسه تحقیقاتی علوم اسلامی- انسانی دانشگاه تبریز نیز گفت: نام حافظ پژوه های بزرگ این دانشگاه در کنار بزرگانی چون ' سید حسن قاضی طباطبایی'، ' عبدالرسول خیام پور'، ' احمد ترجانی زاده'، ' ماهیار نوابی' مطرح است.
'حجت الاسلام قربانعلی کریم زاده قراملکی' افزود: بر همین اساس باید شاگردان این اساتید نیز با بهره مندی از تجربه ها و تحقیق های این حافظ پژوه ها، ادامه دهنده راه این بزرگ های علم و اندیشه باشند.
وی با اشاره به اشعار حافظ در سخن های علامه طباطبایی و فیلسوف ها گفت: این بزرگان همواره به حافظ با دید احترام نگریسته اند.
رییس دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه آرای استاد ' مرتضوی' در حافظ شناسی را باید عالمانه، بی طرفانه و به دور از تعصب دانست و گفت: حافظ شناسان عصر به نوعی خوشه چین تحقیقات ارزشمند این استاد هستند و هر چند پژوهشگرانی نیز هستند که حافظ را آنگونه که خود دوست دارند، معرفی کرده و می کنند.
'محمد مهدی پور' افزود: حافظ حکیمی روشن بین و ژرف اندیش، عارفی وسیع المشرب و یکرنگ و مومنی مخلص و بی ریا بود.
دراین نشست ' معصومه معدن کن ' از دانشگاه تبریز در خصوص حافظ پژوهی، 'علی رضا مظفری ' از دانشگاه ارومیه در مورد ' سلیم نیساری '، ' سعید الله قره بیگلو' از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در رابطه با حافظ پژوهی به سخنرانی پرداختند.
در بخش دیگری از این همایش نیز 'رشید عیوضی' و ' احمد شوقی نوبر' از دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص حافظ پژوهی و ' منوچهر مرتضوی' به ارایه نکته نظر و دیدگاه های خود پرداختند.
قرائت شعر از سوی خسرو سرتیبی، شاعر معروف استان آذربایجان شرقی از دیگر برنامه های جنبی این همایش به شمار می رود.
دانشگاه تبریز با بیش از 10 هزار دانشجو به عنوان یکی از برجسته ترین مراکز دانشگاهی کشور در بخش های پژوهشی در زمان حاضر با بیش از 50 دانشگاه معتبر خارجی از جمله دانشگاه های ایتالیا، ترکیه، فرانسه، مالزی قرارداد همکاری دارد.
3072/ 1495

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
‫همکاری فرهنگی و ادبی ایران و جمهوری آذربایجان‬‎