سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



مدرک گرایی انگیزه بسیاری از افراد برای ورود به دانشگاه‌ها است


94/09/07 - 10:42

شماره: 13940907000345

نسخه چاپیارسال به دوستانhttp://fna.ir/2YAMH1کپی

آدرس مورد نظر کپی شد

سرآمد علمی کشور:

مدرک گرایی انگیزه بسیاری از افراد برای ورود به دانشگاه‌ها است

محقق‌ سرآمد دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان گفت: دست‌یابی به مرجعیت علمی در منطقه اولین پله برای قرار گرفتن ایران در جایگاه مرجعیت علمی جهان است و باید دانست نیل به اهداف تعیین شده، کار بسیار دشوار و در عین حال زمان‌بری است.

خبرگزاری فارس: مدرک گرایی انگیزه بسیاری از افراد برای ورود به دانشگاه‌ها است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، سید علی‌رضا قاسمی محقق‌سرآمد رشته فیزیک محاسباتی و عضو هیأت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان با اشاره به حوزه تحقیقاتی خود گفت: کار محاسباتی در این حوزه یعنی بررسی تئوری مواد در مقیاس نانو؛ نتیجه برخی پژوهش‌ها در دراز مدت بدست‌ می‌آید. به عنوان نمونه در حال حاضر روی توسعه روش‌های محاسباتی در شبیه‌سازی‌های اتمیستیکی کارهای خوبی صورت داده‌ایم که در آینده برای مدل کردن پیل‌های سوختی و باطری‌های لیتیومی و مواد مورد استفاده در آن‌ها به کار خواهیم برد.

قاسمی با بیان اینکه مدرک‌گرایی آفت فعالیت پژوهشی است، اظهار داشت: متاسفانه اخذ مدرک انگیزه بسیاری از افرادی است که به دانشگاه وارد می‌شوند؛ این در حالیست که کار تحقیقاتی علاوه بر استعداد ذاتی به پشتکار و علاقه هم نیاز دارد.
استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، ابررایانه را مهمترین نیاز این رشته فیزیک نانو محاسباتی عنوان کرد و افزود: متاسفانه در ایران دسترسی به ابررایانه وجود ندارد. باید شرایط به نحوی فراهم شود تا مانند کشورهای پیشرفته و درحال توسعه، یک مرکز ملی در این زمینه راه‌اندازی شود که محققان رشته‌های مختلف با ارائه پروپوزال خود به این مرکز بتوانند از امکانات موجود در آن استفاده کنند. ناگفته پیداست که مدیریت صحیح این مجموعه علاوه بر صرفه‌جویی در صرف هزینه، مهمترین عامل در ارتقاء کیفیت خدمات خواهد بود.
وی در ادامه دست‌یابی به مرجعیت علمی در منطقه را اولین پله برای قرار گرفتن ایران در جایگاه مرجعیت علمی جهان دانست و گفت: باید دانست نیل به اهداف تعیین شده کار بسیار دشوار و در عین حال زمان‌بری است. البته با اقدامات انجام شده امید است کشور تا سال 1404 به اهداف اولیه در این حوزه برسد.
وی ادامه داد: توجه به استمرار فعالیت‌های پژوهشی و نگاه به گذشته نزدیک محققان به عنوان شاخص و ملاک اعطای تسهیلات، یکی از مهمترین مزیت‌های طرح مرجعیت علمی است.
قاسمی با اشاره به طرح راه‌اندازی فدراسیون سرآمدان علمی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این طرح سبب گرایش به انجام کارهای پژوهشی باکیفت می‌شود که یکی از معضلات پژوهش در ایران بوده است. البته با اجرا شدن آن می‌توان در طول مسیر حرکتی تعداد بیشتری از محققان کشور را به این برنامه وارد کرد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/2YAMH1


ویدیو مرتبط :
مدرک گرایی