سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



پکن: استقرار تجهیزات نظامی در دریای جنوبی چین تفاوتی با استقرار آمریکا در هاوایی ندارد


پکن: استقرار تجهیزات نظامی در دریای جنوبی چین تفاوتی با استقرار آمریکا در هاوایی نداردتسنیم/ وزارت خارجه چین در آستانه سفر وزیر خارجه این کشور به آمریکا اعلام کرد: استقرار تجهیزات نظامی در دریای جنوبی چین هیچ تفاوتی با استقرار سامانه‌های نظامی آمریکا در جزیره هاوایی ندارد.

به گزارش رویترز، وانگ یی وزیر خارجه چین این هفته به آمریکا سفر می کند. آمریکا هفته گذشته چین را متهم به افزایش تنش در دریای جنوبی چین با استقرار سامانه موشکی سطح به هوا کرده است.
"هوا چون یینگ" سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به این سئوال که "آیا در دیدار وانگ یی با جان کری درباره دریای جنوبی چین و موشکهای مستقر شده در این منطقه، بحث و مذاکره خواهد شد"، گفت: واشنگتن نباید از مساله تاسیسات نظامی در جزایر به عنوان بهانه ای برای اعمال فشار استفاده کند.
وی در ادامه تصریح کرد: آمریکا ارتباطی با مناقشه دریای جنوبی چین ندارد و این نباید به مشکلی در روابط آمریکا و چین تبدیل شود.
سخنگوی وزارت خارجه چین اظهار داشت: چین امیدوار است که آمریکا به قول های خود عمل کند و از هیچ کشوری در منطقه جانبداری نکند و از تشدید تنش در منطقه خودداری نماید، به خصوص در زمینه مواضع محدود نظامی چین در آنجا.
چون یینگ تاکید کرد: استقرار تاسیسات دفاعی محدود و ضروری چین در خاک خودش، تفاوتی با استقرار سامانه های دفاعی آمریکا در جزیره هاوایی ندارد.
آمریکا اقدام چین در استقرار سامانه موشکی را تلاشی برای نظامی کردن منطقه توصیف کرده است. چین نیز بارها آمریکا را به نظامی کردن منطقه متهم کرده و بر این باور است که گشت های ناوهای جنگی و هواپیماهای جنگنده آمریکا موجب افزایش تنش در منطقه و نگرانی ها نسبت به ثبات دریای جنوبی چین شده است.
ماه گذشته یک ناو جنگی آمریکا عمدا در نزدیکی جزایر تحت کنترل چین اقدام به گشت زنی کرد.
روابط چین و آمریکا نیز به خاطر اقدامات پکن در ساخت جزایر مصنوعی در دریای جنوبی چین به شدت تیره و تار شده است. آمریکا بارها خواستار متوقف شدن اقدامات چین در این منطقه شده است. آمریکا همچنین با اقدامات تحریک آمیزی مثل نزدیک کردن کشتی های جنگی خود به جزایر مصنوعی چین در دریای جنوبی چین، عملا قصد تحریک پکن را داشته است.

چین ادعای مالکیت 90 درصد دریای جنوبی چین را مطرح کرده و سعی نموده است تا با ساخت جزایر مصنوعی این ادعای خود را تقویت بخشد.فیلیپین، تایوان، مالزی، برونئی و ویتنام نیز ادعای مالکیت بخشی از این دریا را مطرح کرده اند.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید

منبع: تسنیم


ویدیو مرتبط :
استقرار و آمادگی ناو هواپیمابر روسیه در دریای مدیترانه