سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تا تاریخ برای لرستان چه رقم زند


‌پوست کلفتی به انسان بودن ربطی ندارد، تنها مسیر اشک‎هاست که پشت و رو می‎شود و به جای بیرون ریختن به درون می‎ریزند.

این حکایت لرستان من است... استانی که دیگر کلمات روسیاهند در بیان شرح حالش، آنچه که هست قصور زبان است در اوضاع قمر در عقرب پروژه‎هایی که می‎خواست به سر سفره من و تو نان بیاورد.

اما نمی‎توان گفت چرا سرمایه‎گذاران ما این طور اقدام کردند که به این حال و روز رسیده‎ایم؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، مجموعه دامپروری فیروزآباد از جمله این طرح‎ها بوده ‌که کاربری‎های زیادی به خود دیده است.

سرمایه‎گذار فعلی نیز چه آرزوهایی که برای آن نداشته!!! همه آمال‎ به بن‎بست تحریم رسیدند و این مجموعه حال بر سر دو راهی دیگری مانده که آن را بررسی کردیم.‌

می‎خواهیم کار انجام دهیم، اما حمایت‎مان کنند

محمد سعادتی، یکی از سرمایه‎گذاران مجموعه دامپروری فیروزآباد در این باره می‎گوید: این مجموعه حدود 5 هزار متر سوله دارد که سال 82 آن را از جهاد کشاورزی به مبلغ 50 میلیون تومان خریداری کرده‎ایم.

وی اضافه کرد: در ابتدا می‎خواستیم آن را به کارخانه آرد تبدیل کنیم، اما به علت اینکه حوزه کاری ما راه و شهرسازی است، این کار محقق نشد، در پیگیری دیگری قرار شد کارخانه تولید سیم و کابل احداث کنیم که به علت اشباع بازار این کار هم انجام نشد.

سعادتی با بیان اینکه همچنین راه‎اندازی نیروگاه ترکیبی برق را در دستورکار داشتیم، اما چون گاز از این منطقه عبور نکرده، مشکل و هزینه‎بر بود، ادامه داد: در حال حاضر با توجه به رشته کاری‎مان در استان که مربوط به راه‎سازی است، قیر پلیمری وجود ندارد و بعضا به طور ضعیف از استان‎های دیگر جهت کارها آورده می‎شود.

این سرمایه‎گذار با اشاره به اینکه مطالعات لازم را در این زمینه داریم، افزود: اطلاعات ما در این رابطه کامل است و ما نیاز خود را از تبریز و اصفهان تامین می‎کنیم، تولید قیرپلیمری با قیرهای 60 و 70 و امولسیون‎های پلیمری برای صادرات و مصارف عمومی استان مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه می‎خواهیم کار انجام دهیم، اما حمایت‎مان کنند، اظهار کرد: ما کل سرمایه‎مان را در راستای راه‎سازی آورده‎ایم. اگر اوراق را به ما بدهند و محقق شود آن زمان می‎توانیم فعالیت داشته باشیم، در غیر این صورت از طریق تسهیلات نیز می‎توانیم شروع کنیم. خود ما نیز سرمایه‎گذاری خواهیم کرد.

سعادتی یادآور شد: ما این ملک را داریم و آمادگی داریم 30 تا 40 درصد نیز برای سرمایه‎گذاری در زمینه قیر پلیمری آورده بیاوریم. همچنین حاضریم با سالی 20 درصد و با توجه به تورمی که وجود دارد آنجا را به فروش برسانیم.

این سرمایه‎گذار یادآور شد: در حال حاضر تنها کرمانشاه قیر امولسیون دارد و در غرب کشور قیر پلیمری وجود ندارد. با توجه به توانمندی‎هایی که داریم می‎توانیم این پروژه را در استان انجام دهیم، در غیر این صورت آن را در کرمانشاه اجرایی می‎کنیم.

وی تصریح کرد: در استان حداقل سالیانه 50 میلیارد تومان هزینه کار آسفالت می‎شود که اگر این صنعت در استان اجرا شود در هزینه‎ها صرفه‎جویی شده و عمر آسفالت از 3 تا 4 سال به 15 سال ارتقا می‎یابد.

سعادتی گفت: این مجموعه مجوز صنعتی دارد و امکان کار صنعتی در آن هست.

عملاً کار خاصی در این مجموعه انجام نشده است

مهندس مهرداد غضنفری امرایی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز می‎گوید: مجموعه دامپروری فیروزآباد بین جاده خرم‎آباد و فیروزآباد قرار گرفته و جزء شاخه‎ای از کشت و صنعت بوده است.

وی اضافه کرد: این مجموعه ابتدا به جهاد سازندگی واگذار می‎شود که برای پشتیبانی جنگی از آن استفاده می‎کردند و حال به تملک اخوان سعادتی درآمده است.

غضنفری امرایی یادآور شد: این پروژه حدود 5 هکتار مساحت دارد و دارای 10 ‌سوله با ابعاد مختلف از جمله 75 * 10 و 50 * 10 است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: در این مجموعه چاه عمیق زده شده و ترانس برق نیز نصب است. آن زمان ملک را فروختند و تعهدی نیز پشت آن نبود که مالک متعهد شود، کار خاصی در آن انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: خریدی معمولی بود که صورت گرفت و خریداران آن به علت عدم تخصص کافی یا نداشتن علاقه‎ای به فعالیت کشاورزی و دامپروری این کار را انجام ندادند و عملاً کار خاصی انجام نشده است.

هر کس که این مجموعه را می‎بیند، احساس می‎کند بی حساب و کتاب بنا شده است

همچنین مهندس هوشنگ بازوند، استاندار لرستان می‎گوید: واحدی که در جاده خرم‎آباد فیروزآباد است، متعلق به سرمایه‎گذاری بوده و قرار شد خود آنها یک طرح پلیمری را ارائه بدهند که ما امید زیادی به آن نداریم.

وی اضافه کرد: در مورد پیشنهاد این طرح، با مدیرکل راه و شهرسازی استان صحبت می‎کنیم و اگر این کار را سرمایه‎‎گذار نتواند انجام دهد با کشت و صنعت مذاکره می‎کنیم تا آن را خریداری کند.

بازوند یادآور شد: در این راستا رئیس سازمان جهاد کشاورزی با سرمایه‎گذار کشت و صنعت صحبت می‎کند تا همانطور که او در ازنا فعالیت دارد، در این منطقه نیز آغاز به کار کند.

استاندار لرستان اظهار کرد: هر کس که از مسیر این جاده می‎گذرد، سوله‎های نیمه کاره‎ای را می‎بیند و احساس می‎کند اینجا بی حساب و کتاب بنا شده است.

و اما حرف آخر‌ این که در یادها خواهد ماند چه به لرستان گذشته و می‎گذرد؛ تا به حال سهم این استان از عاطفه، هیچ بوده امیدواریم که در آینده این طور نباشد...

گزارش از: سمیرا عزیزی، خبرنگار ایسنا، منطقه لرستان

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
وقتی گربه سیاه نتیجه بازی را رقم می زند