سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دریافت نوبل برای ایران از دیدگاه یکی از 100 دانشمند برتر دنیا


به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، ایران تاکنون به غیر از جایزه صلح نوبل که با حرف‌وحدیث‌های بسیاری نیز مواجه بود، جایزه نوبل دیگری در سبد افتخارات خود ندارد، کما اینکه پروفسور سیدمحمود حسابی از جمله دانشمندان ایرانی بود که به عنوان مرد نخست علمی جهان در سال 1990 میلادی می‌توانست یکی از نوبل‌های معروف دنیا را برای ایران کسب کند ولی به دلیل جنگ و تحریم‌ها این مسئله امکانپذیر نشد، حال دکتر رضا ملک‌زاده یکی از 100 دانشمند برتر دنیا درباره شکار نوبل‌های دنیا توسط محققان و دانشمندان ایرانی دیدگاه متفاوتی دارد.

در این رابطه دکتر رضا ملک‌زاده فوق تخصص گوارش و کبد به تسنیم، گفت: برای کسب جایزه نوبل باید سرمایه‌گذاری مخصوصی شود زیرا کسانی جایزه نوبل می‌گیرند که مثلاً 20 سال بر تحقیقی تلاش کرده‌اند، بنابراین برای فعالیت‌های تحقیقاتی باید زمان گذاشت، یعنی کار تحقیقاتی به این صورت نیست که فقط یک یا دو سال برای آن وقت صرف کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت ادامه داد: متاسفانه هنوز فرهنگ پژوهشی که در نیم قرن گذشته در دنیا مرسوم شده است را در ایران نمی‌بینیم زیرا در کشور ما امر پژوهش مسئله جدیدی است.

ملک‌زاده تصریح کرد: یک مشکل بزرگ کشور ما این است که هنوز نتوانستیم مسئولان جمهوری اسلامی را قانع کنیم تا برای توسعه و پیشرفت علم سرمایه‌گذاری کنند، که انشاا... امیدواریم با صبر و تلاش در این زمینه نیز موفق شویم.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درباره هر گونه اقدام تیمی برای دریافت و یا به سمت گرفتن جایزه نوبل توسط محققان و دانشمندان ایرانی عنوان کرد: این چیزی نیست که بخواهیم کار تیمی کنیم زیرا معتقدم اصلاً نباید برای گرفتن جایزه نوبل تحقیق کرد بلکه ما باید در کشور مسائل و مشکلاتمان را برطرف کنیم، و هر زمان توانستیم مشکلی را حل کنیم مسلماً نوبل اصلی همین مسائل خواهد بود.

ملک زاده درباره تعداد طرح‌ها و تحقیقات زمین‌مانده حوزه سلامت در کشور نیز خاطرنشان کرد: بسیار؛ واقعاً می‌توانم عنوان کنم که پتانسیلی که در ایران برای تحقیقات وجود دارد ما از 10 درصد آن نیز استفاده نمی‌کنیم.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
ظریف نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شد