سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



شرکت AMD برای بازی Just Cause 3 چه برنامه هایی دارد؟


شرکت AMD برای بازی Just Cause 3 چه برنامه هایی دارد؟مجله سخت افزار/ در شروع نسل جدید بازی های کامپیوتری (نسل هشتم) یکی از اهداف مهمی که پیش روی بازی سازان مختلف قرار داشت اجرای بازی های جدید ساخته شده توسط آن ها تحت نرخ 60 فریم بر ثانیه و کیفیت تصویری 1080 پیکسلی بود. هدفی که البته در بسیاری از بازی های کامپیوتری نسل حاضر به سر انجام قابل قبول و قابل توجهی دست نیافت و از همین رو بسیاری از بازی سازان سرشناس پس از خوردن تیر هایشان به سنگ، ترجیح دادند همان رویه ی امتحان پس داده در گذشته را پیش بگیرند و به همان نرخ اجرایی 30 فریم در ثانیه اکتفا کنند.

با این حال (بنا بر ادعا های اخیر برخی از بازی سازان ریز و درشت) گفته می شود که به موجب استفاده از واسط Direct X 12 در ساخت بازی های کامپیوتری جدید، رسیدن به هدف مذکور (بهره وری از نرخ 60 فریم در ثانیه) می تواند بر مبنای کیفیت تصویری 1080 پیکسل هم تا حدی امکان پذیر باشد. بنا بر این از هم اکنون که بهره گیری از واسط Direct X 12 در امر ساخت بازی های کامپیوتری جدید هنوز در مراحل آغازین خود (آزمون و خطا) به سر می برد، عده ی زیادی از بازی سازان و گیمر ها امید فراوانی به ویژگی های کاربردی و پتانسیل های موجود در Direct X 12 در امر ساخت بازی های نسل فعلی بازی های کامپیوتری دارند. با این حال به نظر می رسد که در حال حاضر هم عناوینی در بازار وجود دارند که در ساختار دیداری خود از برخی جنبه های گرافیکی مبتنی بر Direct X 12 بهره می برند.

تا کنون تنها اثری که به عنوان یک بازی کامپیوتری مبتنی بر Direct X 12 شناخته می شود، بازی Ashes of The Singularity است که البته هنوز در قامت نسخه ی نهایی و اصلی خود به بازار عرضه نشده است. با این حال به نظر می رسد در میان عناوینی که شاهد عرضه شدن نسخه ی نهایی و اصلی شان به بازار هستیم، برخی از آثار وجود دارند که جنبه هایی از واسط Direct X 12 را در دل خود جای داده اند. یکی از بازی هایی که گفته می شود از برخی تکنیک های مبتنی بر واسط Direct X 12 در ساختار گرافیکی خود بهره می برد بازی Just Cause 3 است که این روز ها انتخاب بسیاری از علاقمندان به بازی های دنیای باز یا Open World محسوب می شود. البته بازی Just Cause 3 اثری نیست که به طور کامل بر مبنای واسط Direct X 12 ساخته شده باشد و تنها از برخی تکنیک های مبتنی بر این واسط جدید در ساختار اصلی خود بهره می برد.

به عنوان مثال تکنیک های OIT و تکنیک امتزاجی G - Buffer از جمله مواردی هستند که در این بازی پیاده سازی شده اند و در زمینه ی سایه پردازی خوشه ای ، بازی Just Cause 3 از ویژگی های موجود در واسط Direct X 12 بهره برده است. البته گفتنی است که تکنیک های مبتنی بر واسط Direct X 12 تنها در نسخه ی PC از بازی Just Cause 3 مورد استفاده قرار گرفته اند و نسخه های کنسولی این اثر (بر اساس اطلاعات موجود) از ویژگی های ذکر شده بهره ای نمی برند. البته پیش از انتشار بازی Just Cause 3 سازندگان این اثر یعنی اعضای استودیو آوالانچ بار ها از قدرت های منحصر به فرد موتور گرافیکی اختصاصی شان سخن گفته بودند و به این نکته اشاره داشتند که این موتور گرافیکی به وبی و بی هیچ مشکلی قابلیت پشتیبانی از واسط Direct X 12 را دارا است.

با این حال تا کنون اشاره ای چندان جدی به بهره وری بازی Just Cause 3 از تکنیک های گرافیکی مبتنی بر واسط Direct X 12 نشده بود. گفته می شود که اعضای استودیو آوالانچ قرار است در همایش GDC امسال در طی همکاری و همراهی با شرکت اینتل به تشریح واضح و کامل تمامی ویژگی های مبتنی بر Direct X 12 که در بازی Just Cause 3 مورد استفاده قرار گرفته اند (به همراه تغییرات اعمال شده در این بازی) بپردازند و در این میان یکی از مهندسان نرم افزاری شرکت اینتل به نام آنتونیو کوهید توضیحات جامعی را در رابطه با این موضوع به علاقه مندان این بازی و موضوع مورد بررسی (جنبه های مختلف واسط Direct X 12) ارائه خواهد کرد.

البته اعضای استودیو آوالانچ تنها کسانی نیستند که در همایش GDC امسال قصد صحبت در مورد ویژگی های مختلف واسط Direct X 12 را دارند. در واقع یکی دیگر از حضار اصلی کنفرانس GDC 2016 شرکت AMD است که قصد دارد در این همایش به بررسی جدی عناوینی بپردازد که بر مبنای واسط Direct X 12 در دست ساخت هستند و قرار است به زودی و در آینده ای نزدیک به بازار عرضه شوند. عناوینی نظیر Deus Ex: Mankind Divided ، Fable Legends ، Ashes of The Singularity (نسخه ی اصلی و نهایی این اثر) و همچنین آثاری نظیر نسخه ی PC از بازی Gears of War Ultimate Edition که در حال حاضر تنها عناوینی محسوب می شوند که به شکل رسمی ساخته شدن آن ها بر مبنای واسط Direct X 12 مورد تایید قرار گرفته است.

گفته می شود که کنفرانس اصلی شرکت AMD در همایش GDC امسال توسط یکی از مهندسان شناخته شده ی توسعه ی تکنولوژی این شرکت یعنی متیوس چایدس برگزار می شود و در واقع او اطلاعات گسترده ای را در رابطه با موج نخست عناوینی که قرار است بر مبنای تکنولوژی Direct X 12 تولید شده و به بازار عرضه شوند در اختیار علاقمندان قرار خواهد داد. البته باید بر روی این نکته تاکید کرد که تمرکز اصلی شرکت AMD در کنفرانس GDC 2016 تنها بر روی واسط Direct X 12 نخواهد بود و این شرکت علاوه بر این تکنولوژی جدید در مورد آینده ی واسط ولکان ، منتل و آثار ساخته شده بر اساس این تکنولوژی های جدید نیز سخن خواهد گفت. همان گونه که برخی علاقمندان دنیای بازی های کامپیوتری از آن مطلع هستند، شرکت AMD تلاش های فراوانی را به منظور فراگیر شدن هر چه بیشتر تکنولوژی ولکان و منتل در میان بازی سازان مختلف به خرج داده است و در این زمینه به موفقیت هایی نیز دست یافته است.

به این ترتیب که شرکت ها و استودیو های بازی سازی سر شناسی نظیر استودیو DICE (سازندگان بازی Star Wars Battle Front و بسیاری از فرنچایز های اخیر شرکت EA) و همچنین شرکت کرایتک به منظور استفاده از تکنیک های واسط ولکان در موتور های گرافیکی انحصاری خود یعنی فراست بایت و کرای انجین ابراز علاقه کرده و تصمیم به پشتیبانی از این محصول در برخی ساخته های جدید خود گرفته اند. حال باید دید که استفاده از واسط هایی نظیر Direct X 12 و ولکان تا چه حد در جریان ساخت عناوین نسل هشتمی فراگیر خواهد شد و مهم تر از آن این که بهره گیری از آن ها ساختار بازی های کامپیوتری را تا چه حد ارتقا خواهد بخشید.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید

منبع: مجله سخت افزار


ویدیو مرتبط :
در مسابقه ی Just Cause 3 شرکت کنید و جزیره بگیرید!