علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



نتیجه یك تحقیق: موفقیت نسبی داروهای جدید در درمان ملانوما


به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی بی بی سی ورلد، اولین اطلاعات در مورد استفاده همزمان از ایپیلیموماب و نیوولوماب در یك گروه 142 نفری از بیماران مبتلا به ملانوما كه خطرناك ترین نوع سرطان پوست است، نشان داد كه 69 درصد آنها پس دو سال هنوز زنده بودند.
پزشكان انگلیسی كه این معالجات را انجام داده اند، نتایج را 'بسیار دلگرم كننده' توصیف می كنند.
داده های مطالعه دیگری نیز در مورد معالجه ملانوما با كمك دارویی به نام پمبرولیزوماب، نشان دهنده افزایش طول عمر بیماران است.
این دارو هم با بریدن ترمز سیستم ایمنی بدن برای حمله به سلول های سرطانی كار می كند.
نتایج اولیه این درمان های آزمایشی، كه در نشریه انجمن پزشكی آمریكا چاپ شد، نشان داد كه یك سوم بیماران برای 12 ماه بدون بروز نشانه ای از تومور زندگی كردند.
اهمیت تركیب داروها:
سیستم ایمنی بدن دفاع قدرتمندی در برابر عفونت فراهم می كند. با این حال 'ترمزهای' زیادی در داخل این سیستم برای جلوگیری از حمله به بافت های خود بدن طراحی شده است.
سرطان - كه نمونه معیوب بافت های سالم است - می تواند برای پرهیز از حمله سیستم ایمنی از این ترمزها استفاده كند.
ایپیلیموماب و نیوولوماب با هدف بریدن این ترمزها طراحی شده اند.
هر دو آنها به درمانی استاندارد برای ملانوما بدل شده اند، اما بیشتر محققان معتقدند كه تركیب آنها اهمیت اساسی دارد.
این درمان آزمایشی نشان داد كه میزان بقای بیماران دو سال پس از مصرف فقط ایپیلیموماب 53 درصد بود و تومور هیچ یك از بیماران كاملا ناپدید نشد.
میزان بقا برای كسانی كه از هر دو دارو استفاده كرده بودند، پس از دو سال 69 درصد بود و به علاوه آثار سرطان در 22 درصد آنها كاملا ناپدید شد.
با این حال بیش از نیمی از بیماران دچار عوارض شدید جانبی و گاه خیلی خطرناك شدند كه باعث توقف معالجه شد.
هرچند این دسته از داروهای جدید در برخی بیماران به نتایج خیره كننده منجر می شود اما می تواند باعث عوارض جانبی شود چون كل سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.
با این حال دانشمندان انگلیسی هم اكنون مشغول آزمایش شیوه ای هستند كه فقط آن دسته از سلول های ایمنی را دستكاری می‌كند كه به سرطان حمله می كنند. یعنی باقی سلول های ایمنی دست نمی خورند.
علمی **1311**2017

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
معرفی داروهای طبیعی برای درمان آکنه