علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



واردات مواد اولیه ازسوی شركت های دانش بنیان مشمول معافیت گمركی نیست


سید محمد صاحبكارخراسانی روزچهارشنبه درگفت وگو با خبرنگارعلمی ایرنا افزود:شركت های دانش بنیان می توانند برای چهاردسته از محصولات، شامل محصولاتی كه می خواهند به عنوان نمونه اولیه وارد كنند و مهندسی معكوس داشته باشند، ماشین آلات خط تولید شركت، تجهیزات آزمایشگاهی كه برای آزمایشگاه شركت مصرف دارند و نیز هر موادی كه برای فعالیت تحقیق و توسعه شركت نیاز دارند، معافیت گمركی دریافت كنند.
وی بیان كرد: در راستای حمایت از شركتهای دانش بنیان، مسیرسبز گمركی با همكاری گمرك ایران برای این شركت هادر نظر گرفته شده است ،مسیر سبز گمركی یك مسیرتسهیل شده است كه شامل بازرسی هایی است كه از كالاهای شركت های دانش بنیان انجام می شود و زمان كمتری را می برد.
وی گفت: با مذاكراتی كه با گمرك جمهوری اسلامی داشته ایم، توافق كرده اند كه شركت های دانش بنیان از مسیر سبز گمركی استفاده كنند، در مسیر سبز گمركی با توجه به اعتمادی كه به شركت های دانش بنیان در اظهارنامه گمركی وجود دارد، شرایط راحت تری حاكم است.
صاحبكار خراسانی ادامه داد: مسیر سبز گمركی برای شركت های دانش بنیان ازجمله خدماتی است كه كارگروه ارزیابی شركت ها و موسسات دانش بنیان درسال گذشته اجرا كرده و در سال جاری همراه با معافیت گمركی برای شركت های دانش بنیان پیگیری و اجرا خواهد كرد.
وی افزود: بیش از 11 هزار شركت به سامانه كارگروه نظارت و ارزیابی شركت های دانش بنیان مراجعه كرده ونام كاربری ایجاد كرده اند، از این تعداد حدود پنج هزار شركت وارد فرآیند اجرایی كارگروه شده اند و تا كنون دو هزار و279 شركت جزء شركت های مشمول مزایای قانون شناخته شده اند.
صاحبكار خراسانی گفت: ازمجموع شركت های دانش بنیان ، هزارو 387 شركت دانش بنیان نوپا ، 745 شركت دانش بنیان تولیدی و 147 شركت دانش بنیان صنعتی هستند.
لایحه قانون حمایت از شركت های دانش بنیان در سال 86 به منظور تقویت اقتصاد دانش بنیان و توسعه نوآوری و فناوری در كشور تهیه و در سال 88 این لایحه به تصویب هیات وزیران رسید و سپس برای تایید نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد كه در نهایت در سال 89 با یك وقفه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. به دنبال تصویب این لایحه، آیین نامه های قانونی این حوزه جدید در سال های 90 و 91 به تصویب هیات وزیران رسید، در قانون حمایت از شركت های دانش بنیان مهمترین مسئله این بود كه چه شركت هایی، دانش بنیان هستند، به همین منظور كارگروه ارزیابی این شركت ها با ریاست معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و نماینده تام الاختیار چندین وزارتخانه تشكیل شد، كارگروهی كه فرا وزارتخانه ای عمل می كند و شناسایی شركت های دانش بنیان و حمایت از آنان را مد نظر دارد.
علمی (4) ** 9340**1440

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
معافیت مشمول موارد خاص