سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سرمقاله مردم سالاری/ پیام‌های معنا دار انتخابات هفتم اسفند


سرمقاله مردم سالاری/ پیام‌های معنا دار انتخابات هفتم اسفندمردم سالاری/ « پیام‌های معنا دار انتخابات هفتم اسفند » عنوان سرمقاله روزنامه مردم سالاری به قلم کرم محمدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:

حضور به تمام معنا پرشور و توام با شعور و آگاهی مردم بزرگوار ایران زمین در انتخابات مجالس پنجم خبرگان رهبری و دهم شورای اسلامی در هفتم اسفند ماه؛ بار دیگر نام این کهن‌بوم را در صدر اخبار و تحلیل‌های جهانیان قرار داد. نمایش فیلم و عکس‌های متعدد از صف‌های طویل برای «رای» دادن و مشارکت در تعیین سرنوشت؛ نشان داد که ساکنان کشور پهناور ایران کماکان از جمهوری اسلامی حمایت کرده و انتخابات را «حق» مسلم خویش و میزان را «رای ملت» و ملاک را «اکثریت» می‌دانند. این حضور؛ شکوه و عظمت ملتی را به نمایش گذاشت که حضرت امام‌خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به صراحت در وصیتنامه سیاسی والهی‌اش در وصف آنان می‌فرمایند: من با جرات مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله- و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین و حسین بن علی- صلوات الله و سلامه علیهما- می‌باشند.»

انتخابات هفتم اسفند ماه سال 1394 نقطه عطفی دیگر در تاریخ ایران است و علاوه بر آن که عمل به وصیت‌نامه سیاسی- الهی حضرت امام خمینی(ره) است که فرمود: «وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات چه انتخاب رئیس‌جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر در صحنه باشند»؛ و لبیک آشکار به فراخوان مقام معظم رهبری که فرمودند: انتخابات یک فرضیه است؛ همه باید شرکت کنند». و افزایش ضریب امنیت و اقتدار ملی در عرصه جهانی می‌باشد؛ پیام‌های روشن دیگری دارد که ذیلا به بخشی از آنان اشاره می‌شود.

1- هاشمی زنده است

سال‌هاست کسانی که گاهی در دوران مبارزات سخت و نفس‌گیر با رژیم شاهنشاهی و برای استقرار نظام مردم‌سالار دینی حتی یک روز طعم تلخ زندان را نچشیده و یک سیلی نخورده‌اند و حامیان آنان در تریبون‌ها و روزنامه‌ها و سایت‌ها و... علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی انواع و اقسام تهمت‌ها را روا داشتند. صدرنشینی یار غار امام‌خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نشان داد که مردم تسلیم جوسازی‌ها و دروغ‌پردازی‌ها نشده و کماکان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را یکی از استوانه‌های انقلاب و خادمان ملت؛ مبارزی خستگی‌ناپذیر در برابر استبداد پهلوی؛ مدیری لایق و توانمند در دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی؛ مرد عبور از بحران‌ها؛ همراه همیشگی مردم می‌دانند. رای بالا به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یعنی تایید این جمله بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که فرمودند: بدخواهان باید بدانند هاشمی زنده است؛ چون نهضت زنده است». آری نهضت زنده است چون ملت کماکان به یاران امام‌خمینی(ره) اعتماد دارند. چه افتخاری بالاتر از این که نسل‌های دوم و سوم بعد از انقلاب نیز به معتمدین امام(ره) رای می‌دهند. این یعنی صحه گذاشتن بر راه و مسیر نورانی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران.

2- دکتر عارف چهره ماندگار اخلاق‌مداری سیاسی

ایثار دکتر محمدرضا عارف در انصراف از کاندیداتوری ریاست‌جمهوری یازدهم که انسجام بیش‌از پیش اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان را در پی داشت و پیروزی را در دسترس آنان قرار داد؛ به همان اندازه که مورد وثوق و احترام اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان است؛ مورد کینه مخالفان قرار دارد. از فردای روزی که دکتر عارف از کاندیداتوری کنار کشید تا به امروز همواره طیفی از اصولگرایان با تحلیل‌های واژگونه و غلط‌نما نسبت به اعتبار و جایگاه والای اصلاح‌طلبان در میان توده‌های مردم شریف و نجیب ایران اسلامی مدعی بودند که عارف و اصلاح‌طلبان به دلیل آن که فاقد پایگاه رای در میان مردم بودند از ادامه رقابت‌ها کنار کشید. با مروری به پایگاه‌های خبری؛ روزنامه‌های طیف اصولگرا می‌توان حجم بالای این ادعاها را به عینه مشاهده نمود. رای قاطع و خیره‌کننده پایتخت‌نشینان به دکتر عارف؛ تمامی آن ادعاها را ابطال نمود و نشان داد که ملت ایران همانگونه که مجاهدت‌های تاریخی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و توفیقات دکتر روحانی را فراموش نکرده‌اند؛ «ایثار» تاریخی دکتر محمدرضا عارف را نیز نه تنها از یاد نبرده‌اند بلکه او را چهره ماندگاری برای اعتلای این سرزمین می‌دانند.

3- اصلاحات پویا و پایدار

دستور کار طیفی از مخالفان اصلاحات و غوغاسالاران عرصه سیاست آن است که در کوی و برزن بگویند: اصلاحات مرده است و اصلاح‌طلبان پایگاهی ندارند. اما انتخابات هفتم اسفندماه بویژه در تهران بخوبی نشان داد که اصلاحات زنده؛ پویا و بانشاط است و اصلاح‌طلبان با برنامه‌های روشن برای اداره کشور و باتدبیر و عقلانیت در حرکت هستند. اصلاح‌طلبان نیروهای انقلاب؛ فرزندان معنوی حضرت امام خمینی(ره) و پیروان رهبر معظم انقلاب اسلامی و خادمان ملت هستند.

اینان حیات سیاسی خویش را در مرگ رقبا جستجو نمی‌کنند؛ به تضارب آرا و اندیشه‌ها ملتزم و معتقدند؛ نقد و انتقاد را از جمله حقوق مسلم ساکنان این سرزمین می‌دانند؛ قدرت را دارای حد و حدود و ملت را صاحب حق و حقوق می‌دانند؛ ملت را پرسشگر و مقامات اعم از رئیس‌جمهور؛ رئیس مجلس، رئیس دستگاه قضایی، وزیر، وکیل و ... را ملزم و مکلف به پاسخگویی می‌دانند؛ شفافیت و آزادی مطبوعات را سرلوحه کار خویش قرار می‌دهند؛ حاضر نیستند برای رسیدن به اهداف سیاسی خود از هر وسیله‌ای استفاده کنند؛ اصل مترقی ولایت فقیه را میراث ماندگار و گرانقدر امام خمینی(ره) دانسته و مقام معظم رهبری را خلف صالح بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران می‌دانند و... از این رو هرگاه اجازه و امکان حضور ولو محدود در عرصه می‌یابند مورد اقبال و استقبال اکثریت قرار می‌گیرند.

4- استحکام خانه ملت

سیمای مجلس شورای اسلامی در آیینه میثاق ملی و سیره عملی امام و مقام معظم رهبری بسیار رفیع و برای اعتلا و سربلندی ایران باشکوه و پرعظمت است. مجلس خانه امید ملت است و استحکام آن؛ تضمین‌کننده سرافرازی ایران و سلامت راه و کار دولت و قوه قضاییه می‌باشد. استحکام با شعار به دست نمی‌آید. راه استحکام پایه‌های خانه ملت؛ آرای آنان است و از طریق صندوق‌های اخذ آرا محقق می‌گردد. هرچقدر منتخبان ملت از آرا و حمایت بیشتر مردم برخوردار باشند به همان میزان بر صلابت و استواری این خانه افزوده می‌گردد. مقایسه آرا تعلق گرفته به منتخبان مردم در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه و پایتخت جمهوری اسلامی ایران در انتخابات مجلس دهم با مجلس نهم نشان دهنده فرهیختگی اقتدار بیش از پیش مجلس دهم و افزاینده کارآمدی خانه ملت خواهد بود.

5- ناکارآمدی ماشین تخریب

مروری بر مطالب برخی از سایت‌ها؛ پایگاه‌های خبری؛ سخنرانی‌ها؛ مقالات و... و سوگیری غیرواقع‌بینانه و موضع‌گیری‌های خارج از عرف و قواعد تقوای سیاسی و آداب رسانه‌ای نشان می‌دهد که پروژه تخریب اصلاح‌طلبان یکی از محورهای اصلی بخشی از مخالفان آنان است. در این راه ماشین تخریب به صغیر و کبیر اصلاح‌طلبان بی‌رحمانه حمله کرده و از هر وسیله‌ای و از جمله دروغ و تهمت برای رسیدن به اهداف خود بهره گرفته‌اند. بسیاری از چهره‌های سرشناس اصلاح‌طلبان رد صلاحیت گردیدند اما بالاخره در تهران و در آخرین روزها لیستی تهیه گردید و آرای تعلق گرفته به این لیست به هیچ وجه با آرای عزیزان اصولگرا قابل مقایسه نمی‌باشد.

رای معنادار مردم به حامیان دولت و اصلاح‌طلبان و انتخاب مشی اعتدالی؛ نمایش زیبا و ماندگار ناکارآمدی سیاست تخریب و تنش‌آفرینی و در روابط داخلی و تعاملات جناحی است. آنانی که این روزها مدعی هستند ایران تهران نیست؛ باید بدانند که اولا تهران پایتخت این کشور و تبلوری از کل ایران است. ثانیا اگر چنانچه در سایر حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور کاندیداهای اصلاح‌طلب و اعتدالگرا حتی نفرات سوم و چهارم هم تایید صلاحیت می‌گردیدند و فرصت کافی و برابر برای تبلیغ می‌داشتند مطمئنا روندی که در پایتخت جمهوری اسلامی شکل گرفت در سراسر کشور ساری و جاری می‌شد.

در پایان ذکر دو نکته ضروری است: اول آنکه اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان باید قدر نعمت اعتماد تاریخی اکثریت ملت را دانسته و بر این باور پایبندی خود را در پرداختن به مطالبات حقه ولی‌نعمتان انقلاب در عمل به اثبات رسانیده و از هم‌اکنون کمر همت برای خدمت بی‌منت به مردم شایسته ایران اسلامی را ببندند. زیرا ملت شریف ایران بر سر میثاق خود و منافع ملی با هیچ حزب و جناحی عقد اخوت نبسته و ناکامی در حفظ این اعتماد؛ تکرار تاریخ را برای جریان اصلاحات در پی خواهد داشت. دوم آنکه برای رقیب ارزش و احترام قائل شوند. آنانی هم که در تهران آرای لازم برای راهیابی به مجلس کسب نکرده‌اند؛ نیروها و شخصیت‌های دلسوز نظام و کشورند. حفظ حرمت آنها؛ نهادینه کردن فرهنگ دموکراسی و ارزش قائل شدن برای مخالف و «اقلیت» است.




با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: مردم سالاری


ویدیو مرتبط :
انتخابات مظهر مردم سالاری دینی