سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سندرز فاصله خود را با کلینتون در ایالت کلیدی نیوهمپشایر باز هم بیشتر کرد


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نتایج نظرسنجی‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد از پیشتازی چشم‌گیر «برنی سندرز» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ایالت کلیدی و تعیین‌کننده نیوهمپشایر، در رقابت‌های درون حزبی حکایت دارد.

بر اساس نظرسنجی مشترک سی‌ان‌ان و «دابلیو.ام‌.یو.آر»، این سناتور منطقه ورمونت که به داشتن دیدگاه‌های سوسیالیستی و متفاوت با هیئت حاکمه آمریکا مشهور است، توانسته نظر 60% از دموکرات‌های شرکت‌کننده احتمالی در انتخابات سال 2016 به دست آورد.

این در حالی است که تنها 33% از پرسش‌شوندگان گفته‌اند که به هیلاری کلینتون پر آوازه که پیش از این وزیر خارجه آمریکا بود و شانس اول دموکرات‌ها در رقابت‌های ریاست‌جمهوری به شمار می‌آید، رأی می‌دهند. 

این نتایج که مربوط به قبل از مناظره این هفته دموکرات‌ها است، در حالی منتشر شده که در آخرین نظرسنجی انجام شده در این ایالت، که اواخر نوامبر و اوایل دسامبر انجام شد، سندرس 50% آرا و کلینتون 40% نظرات را با خود همراه کرده بودند.

همچنین 52% شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفته‌اند که تصمیم قطعی خود را گرفته‌اند و می‌دانند که می‌خواهند به کسی رأی دهند، در حالی که این رقم در نظرسنجی پیشین 36% بود. در بین افرادی که گفته‌اند انتخاب نهایی خود را مشخص کرده‌اند، 65% عنوان کرده‌اند که قصد دارند به سندرز رأی دهند. 

با این حال هنوز نمی‌توان به طور قطع در مورد نتایج نهایی در این ایالت نظر داد، چراکه اغلب حامیان سندرز از میان جوانان یا دموکرات‌هایی است که هنوز به طور قطعی برای رأی دادن ثبت نام نکرده‌اند. 

ایالت نیوهمپشایر به واسطه آنکه جزو اولین ایالت‌هایی است که در آن انتخابات درون حزبی برگزار می‌شود، می‌تواند نقش گسترده‌ای در شکل دادن به افکار عمومی داشته باشد. در انتخابات‌های ریاست‌جمهوری آمریکا، عموما نامزدهایی که در دو ایالت «آیوا» و نیوهمپشایر به برتری رسیده‌اند، نهایتا توانسته‌اند به عنوان نامزد نهایی حزب خود انتخاب شوند. 

انتهای پیام/ق

http://fna.ir/I41OU9


ویدیو مرتبط :
شروع کارزار تبلیغاتی هیلاری کلینتون از ایالت آیووا