سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تماشا کنید/ توسط یک هدست واقعیت مجازی و اپلیکیشن Virtual Desktop، از مانیتور بی نیاز شوید


تماشا کنید/ توسط یک هدست واقعیت مجازی و اپلیکیشن Virtual Desktop، از مانیتور بی نیاز شویددیجیاتو/ مانیتورها راه بسیار زیادی را طی کرده اند تا به نقطه کنونی رسیده اند. در ابتدای کار، به شکلی یکپارچه در کامپیوترها حضور داشتند و سپس از آن شده و خود را با نام CRT به ما معرفی کردند. حالا ولی چند نسل جلوتر هستیم و نمایشگرهای تخت با پنل های مختلف در دسترس کاربران قرار دارند. اما چه می شود اگر به طور کلی، به مرحله ای از تکنولوژی برسیم که اصلا نیازی به داشتن مانیتوری بر روی میز خود نداشته باشیم؟

خبر خوب این است که اکنون دقیقا وارد چنین مرحله ای شده ایم و می توانیم با استفاده از یک هدست واقعیت مجازی آکیلس ریفت یا HTC Vive، و یک اپلیکیشن ۱۵ دلاری به نام Virtual Desktop، تجربه ای کامل از یک کامپیوتر ویندوزی را به شکل مجازی و البته ۳۶۰ درجه داشته باشیم. تصور کنید در یک سالن بزرگ نشسته اید و نمایشگری گسترده در برابرتان، دسکتاپ کامپیوتر را به شما نمایش می دهد. می توانید به جای این سالن، محیط های زنده تر دیگری را هم انتخاب کرده و از حضور در آنها لذت ببرید.

زمانی که یکی از هدست های مجازی را بر روی سر گذاشتید، می توانید اندازه نمایشگر دسکتاپ خود، و فاصله تان با آن را مشخص کنید. می توانید بخواهید که از یک نمایشگر ۶۰ اینچی، حدود دو متر فاصله داشته باشید.

بیشتر از هر مورد دیگری، Virtual Desktop زمانی تاثیر گذار می شود که بخواهید با آن به سراغ دیدن فیلم سینمایی بروید؛ در این حالت قادر هستید نمایشگرهای بزرگتری در برابر خود انتخاب کنید و به همین صورت، تجربه زیباتری از تماشای یک فیلم را برای خود مهیا نمایید. البته مشخصا نمی توانید نهایت کیفیت یک فیلم 1080p را ببینید، چرا که هم آکیلس ریفت و هم Vive، نمایشگرهایی محدود به رزولوشن ۱۲۸۰ در ۱۰۸۰ پیکسل دارند.

از سوی دیگر امکان تماشای تصاویر و ویدیوهای ۳۶۰ درجه هم مهیاست. به سادگی می توانید به یوتوب رفته و شروع به تماشای ویدیوی های ۳۶۰ درجه کرده و خود را در میان آنها بیابید.

بزرگترین مشکل اپلیکیشن Virtual Desktop این است که شما یک هدست واقعیت مجازی بر سر دارید، اما همچنان باید با ماوس و کیبورد به تعامل با سیستم ویندوزی خود بپردازید. در چنین شرایطی، مشخصا تایپ کردن یک ایمیل کار دشواری خواهد بود، چرا که قادر به دیدن کیبورد خود نیستید و این موضوع برای افرادی که زیاد با تایپ کردن سر و کار ندارند، مشکل ساز می شود. زمانی هم که شروع به تایپ می کنید، مشخصا پس از چند لحظه به جای کلیدها عادت می نمایید اما این مشکل در زمانی که صرفا می خواهید یک آدرس وب را وارد کنید، بیشتر خودش را نشان می دهد.

مشخصا اپلیکیشن هایی نظیر Virtual Desktop، هنوز در حد و اندازه ای نیستند که بتوانند کاربران حرفه ای را راضی به دست کشیدن از مانیتورهای دوگانه خود کنند، اما در آینده پیشرفت های بیشتری از آنها انتظار می رود و باید دید چه زمانی قادر هستند علاقه عمومی افراد را به داشتن یک مانیتور بر روی میز، کاهش دهند. در ویدیوی پایین می توانید توضیحات جامع تری را در رابطه با اپلیکیشن مورد بحث از زبان سازنده اش بشنوید و دموهای آن را مشاهده کنید.

لینک تماشای ویدئو



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: دیجیاتو


ویدیو مرتبط :
جعبه گشایی هدست HTC Vive بهترین هدست واقعیت مجازی