سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



۷ ادعا نادرست در مورد ويندوز ۱۰ که حقيقت ندارند


۷ ادعاي نادرست در مورد ويندوز ۱۰ که حقيقت ندارند

گويا آي تي/ چند ماهي از زمان انتشار ويندوز ۱۰ به بازار مي گذرد و در طي اين مدت بررسي هاي فراواني براي اين ويندوز نوشته شد و مزايا و معايب و همچنين امکانات جديد اين ويندوز را به کاربران شناسانديم. دلايل زيادي وجود دارد که ويندوز ۱۰ را يک ويندوز کامل و البته برنده بدانيم، اما در اين پست مي خوهيم ۷ مورد از ادعاهاي دروغيني که در مورد ويندوز ۱۰ گفته مي شود را مشخص کنيم و حقيقت را بازگو کنيم پس همراه ما باشيد.

بروزرساني رايگان به ويندوز ۱۰ موقتي است
وقتي که کاربران ويندوز در سراسر جهان شنيدند که مي توانند ويندوز هاي ۷ و ۸٫۱ خود را به صورت رايگان به ويندوز ۱۰ ارتقا دهند بسيار خوشحال شدند اما مدتي بعد از آن حدس و گمان کاربران در مورد ويندوز ۱۰ شروع شد.

اولين حدس اين بود که غول نرم افزاري مايکروسافت ويندوز ۱۰ را تنها تا جولاي ۲۰۱۶ آپديت رايگان خواهد کرد و بعد از آن از بروزرساني خبري نخواهد بود.

اما آنچه در وبلاگ رسمي ويندوز آمده است چيز ديگري را مي گويد :

” ارتقا رايگان به ويندوز ۱۰ براي کاربراني که از ويندوز ۷ و ۸٫۱ و ويندوز فون ۸٫۱ استفاده مي کنند در سال اول پس از راه اندازي ويندوز ۱۰ رايگان خواهد بود”

يعني اگر در اولين سالي که ويندوز ۱۰ منتشر شده است، به اين ويندوز کوچ کنيد در آينده نيز مي توانيد از بروزرساني هاي اين ويندوز بدون هيچ هزينه اي استفاده کنيد. پس يادتان باشد تنها تا جولاي ۲۰۱۶ مي توانيد آپديت رايگان را داشته باشيد.

ويندوز ۱۰ نياز به اشتراک دارد
هنگامي که به صورت رايگان به ويندوز ۱۰ آپديت مي کنيد در واقع در حال استفاده از نسخه ي رايگان ويندوز هستيد و براي دسترسي به بعضي از موارد لازم است که اشتراک ويندوز مايکروسافت را خريداري کنيد.

همان طور که در مورد قبل به آن اشاره کرديم براي اين که بروزرساني ويندوز را دريافت کنيد لازم نيست تا هزينه ي اشتراک ويندوز را بپردازيد اما اگر بخواهيد از نسخه ي رايگان ويندوز استفاده کنيد در برخي از تنظيمات ويندوز با محدوديت مواجه هستيد.

مايکروسافت قيمت ويندوز ۱۰ را براي کاربران ۱۹۹ دلار اعلام کرده است که البته مي دانيم کاربراني که در کشور عزيزمان زندگي مي کنند مي دانند که چطور اين ويندوز را دور بزنند و لازم به توضيحات اضافه در اين پست نيست. در ضمن همين نسخه ي رايگان ويندوز ۱۰ نيز به اندازه ي کافي امن است.

نرم افزار هاي پيش نصب شده را نمي توان حذف کرد
ويندوز ۱۰ هنگامي که منتشر شد به همراه خود تعدادي برنامه از پيش نصب شده داشت که عملي رايج در هر ويندوز به شمار مي رود. با اين حال بعضي از اين برنامه ها آزار دهنده هستند و کاربراني شايد بخواهند آنها را حذف کنند. اينگونه برنامه ها که Bloatware به آنها گفته مي شود قابليت نمايش در ليست نرم افزار ها را ندارد و کاربران تصور مي کنند نمي توان آنها را حذف کرد.

دو راه براي حذف برنامه هاي Bloatware از ويندوز ۱۰ وجود دارد :راه حل اول اين است که برنامه را که مي خواهيد حذف شود در منوي استارت روي آن راست کليک کنيد و گزينه uninstall را انتخاب کنيد. روش ساده است اما اگر بخواهيد تمام برنامه ها را به اين روش حذف کنيد کمي وقتگير خواهد شد.

روش ديگر استفاده از يک سري دستورات PowerShell هوشمندانه است که به سرعت يک ليست از برنامه هاي از پيش نصب شده را غيرفعال مي کند. البته استفاده از اين روش ها کمي ريسک کردن را هم به دنبال دارد.

داستان درگيري ۳۲ بيتي و ۶۴ بيتي ها
در گذشته عده اي از افراد بودند که بر روي کامپيوتر ۶۴ بيتي خود يک ويندوز ۳۲ بيتي نصب مي کردند و غيرممکن بود که از يک نسخه ي ۳۲ بيتي بتوان به يک ويندوز ۶۴ بيتي ارتقا پيدا کرد.

اما بر خلاف تصور بسياري از کاربران ويندوز ۱۰ ديگر داراي چنين محدوديت هايي نيست و البته کار چندان راحتي هم نيست. اما از روشي که کاربران در گذشته پيش مي گرفتند بهتر است. پس مي توانيد ويندوز ۳۲ بيتي خود را به ويندوز ۱۰ ۶۴ بيتي ارتقا دهيد.

بايد از يک حساب مايکروسافت استفاده کنيد

حسابي روي اعصاب و روان کاربران راه رفت هنگامي که مايکروسافت اعلام کرد در ويندوز ۸ ” با يک حساب مايکروسافت وارد شويد”. مانند چيزي که در گذشته در گوگل و گوگل پلاس مشاهده کرده بوديم، تلاش يک شرکت براي وادار کردن کاربران براي ورود به سيستم از طريق حساب هاي نامربوط خودش.

و در نگاه اول بسياري از کاربران تصور کردند که با چنين مشکلي در ويندوز ۱۰ مواجه هستند، چرا که بايد براي ورود به ويندوز يک حساب کاربري مايکروسافت را ايجاد مي کرديد.

” هنوز حساب کاربري نداريد؟ پس بياييد يک حساب ايجاد کنيد” اين پيامي بود که کاربران در اولين مواجهه خود با ويندوز ۱۰ مي ديدند. اما مي توانيد با رفتن به Create a New Account link به گزينه اي دست يابيد که بدون حساب کاربري مايکروسافت به ويندوز وارد شويد.

بروزرساني هاي اتوماتيک مي توانند غيرفعال شوند
يکي ديگر از تغييرات اصلي که متوجه ويندوز ۱۰ است بروزرساني هاي خودکار اين ويندوز است. در نسخه هاي قبلي ويندوز مي توانستيم بروزرساني هاي ويندوز را غيرفعال کنيم، که عملا با اين کار ويندوز را آسيب پذير مي کرديم.

در ويندوز ۱۰ اما ديگر خبري از غيرفعال کردن آپديت هاي نيست. که البته مايکروسافت اين کار را به خاطر امنيت بالاي ويندوز ۱۰ انجام مي دهد و اين کار براي کاربران اجباري است. معلوم نيست که آيا مايکروسافت در آينده اين سياست را لغو خواهد کرد يا نه اما در حال حاضر اين سياست برقرار است.

واي فاي سنس کلمه عبور را دور مي زند
اگر همين الان چرخي در بين سايت هاي فناوري بزنيد، مي بينند که همه ي آنها در يک مورد با هم موافق هستند. و آن مورد اين است که قابليتي موسوم به Wi-Fi sense در ويندوز وجود دارد که براي کاربران خارج از شبکه ،اينترنت شما را فراهم مي کند و آنها مي توانند از اينترنت تان استفاده کنند.

اما حقيقت چيست؟ Wi-Fi sense قابليتي در ويندوز ۱۰ است که با آن مي توانيد براي افرادي که نزديک شما و دوست تان هستند اينترنت را بدون رمز عبور براي آنها به اشتراک بگذاريد. اما واقعا فکر مي کنيد اين قابليت نا امني ويندوز را در پي دارد؟ مسلما خير.

در Wi-Fi sense از نشانه ها به جاي کلمه ي عبور براي دسترسي ها استفاده مي شود و کاربراني که متصل هستند تنها به اينترنت دسترسي دارند و هيچ دسترسي به فايل هاي تحت شبکه و يا دستگاه هاي موجود در شبکه ندارند، بنابراين جاي نگراني وجود ندارد و اين سر و صدا هاي که بلند شده تنها جنجال اضافي است.

حال نظر شما در مورد ويندوز ۱۰ چيست؟

از هر لحاظ بخواهيم ويندوز ۱۰ را بررسي کنيم با ويندوز کاملي مواجه مي شويم که نقص زيادي به آن وارد نيست و مي توان آن را يک پلت فرم کامل به حساب آورد. در اين پست با تعدادي از ادعا هاي غلط در مورد ويندوز ۱۰ آشنا شديم و جواب آن را نيز يافتيم. نظرات خود را با ما به اشتراک بگذاريد.


ویدیو مرتبط :
۱۰ دلیل برای مهاجرت به ویندوز ۱۰: اکس باکس