علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی همراه با جشن 20 سالگی شهرك تحقیقاتی اصفهان


به گزارش ایرنا، دوازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی روزهای 23 تا 25 اردیبهشت امسال همزمان با دومین المپیاد ملی طرح كسب و كار دانشجویی و مراسم بیستمین سالگرد تاسیس شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.
جشنواره ملی شیخ بهایی هر سال از سوی شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان گفت: شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین و تنها شهرك تحقیقاتی كشور از 20 سال گذشته فعالیت خود را با ایجاد نخستین پارك فناوری و مركز رشد فناوری كشور آغاز كرد.
اكنون بیش از 400 شركت دانش بنیان در شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر است.
كوروش خسروی افزود: شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان در راستای ماموریت ترویج فرهنگ كارآفرینی از سال 83 اقدام به برگزاری جشنواره ملی شیخ بهایی كرد كه این جشنواره هر سال بدون وقفه ( به استثناء یك سال بدلیل تغییر دولت ) برگزار شده است.
وی ادامه داد: ماموریت این جشنواره از سال 92 با توجه به شرایط جدید كشور و رواج یافتن فرهنگ كارآفرینی تغییر كرد و تبدیل به شبكه سازی بین عناصر و فعالان مختلف در زمینه فن آفرینی شد.
وی اظهار كرد: اكنون حدود 19 سازمان و شركت دولتی، نیمه دولتی و خصوصی در برگزاری این جشنواره مشاركت دارند.

*** معرفی مفهوم جدی نشا در جشنواره شیخ بهایی
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی گفت: امسال چند رویداد جدید همراه با جشنواره برگزار می شود كه راه اندازی فضای گفت وگوی سرمایه گذاران و متقاضیان سرمایه گذاری با عنوان ' نشا ' یكی از این رویدادهاست.
خسروی افزود: نشا مخفف ' نقطه شروع ارتباط ' است و در این فضا به هر سرمایه گذار مكانی تخصیص می یابد تا با صاحبان ایده و متقاضیان سرمایه گذاری به مذاكره بپردازند.
وی با اشاره به اینكه امسال 14 سازمان و شركت سرمایه گذار در بخش نشا شركت كرده اند تصریح كرد: برخی از آنها برای انجام 25 مذاكره با صاحبان ایده و شركت های دانش بنیان نیز اعلام آمادگی كرده اند.
وی با تاكید بر اینكه ایجاد فضای نشا برای نخستین بار در كشور در دوازدهمین جشنواره شیخ بهایی انجام می شود اظهار امیدواری كرد كه این طرح به سنت تبدیل و در سایر استان ها نیز اجرا شود.
دبیر جشنواره شیخ بهایی با اشاره به اینكه حدود یكصد طرح كسب و كار و فن آفرینی برای جذب سرمایه گذار به این جشنواره معرفی شده است گفت: حدود یكصد سرمایه گذار نیز در جشنواره ثبت نام كرده اند.

*** حضور سرمایه گذاران شش كشور خارجی
خسروی همچنین به حضور سرمایه گذارانی از شش كشور كره جنوبی، عمان، فنلاند، آلمان، امریكا و پاكستان در جشنواره ملی شیخ بهایی اشاره و اظهار كرد: تعدادی از این سرمایه گذاران، ایرانیان مقیم خارج از كشور هستند.
وی با تاكید بر اینكه پسابرجام كمك بسیاری به جشنواره شیخ بهایی برای حضور سرمایه گذاران خارجی كرد افزود: اما قانون ' اچ آر 158 ' امریكا، برای حضور تعدادی از سرمایه گذاران در این جشنواره چالش ایجاد كرد.
قانون اچ آر158 مصوب مجلس نمایندگان آمریكا برای ورود افراد متولد چهار كشور سودان، ایران، عراق و سوریه یا گردشگران سفر كرده به این كشورها به آمریكا محدودیت هایی ایجاد كرده است.
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی همچنین از انعقاد دو قرارداد سرمایه گذاری در جشنواره امسال خبر داد و گفت: امسال یك ایرانی مقیم خارج با یكی از شركت های دانش بنیان كشورمان كه در زمینه امنیت شبكه فعال است، قرارداد منعقد می كند.
خسروی افزود: همچنین یك سرمایه گذار فنلاندی با یكی از شركت های دانش بنیان برگزیده دوره های قبلی جشنواره شیخ بهایی كه در زمینه تولید قطعات پروتز فعال است، قرارداد منعقد خواهد كرد.

*** 20 درصد طرح ها درباره فناوری اطلاعات و ارتباطات است
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به ارسال حدود 800 طرح كسب و كار به دبیرخانه جشنواره گفت: بیشتر طرح های كسب و كار رسیده به جشنواره امسال به مانند سال های گذشته درباره فناوری اطلاعات و ارتباطات است بطوریكه 20 درصد طرح ها را در برمی گیرد.
وی افزود: طرح های نانو فناوری، نفت، گاز و پتروشیمی نیز در رده های بعدی طرح های كسب و كار رسیده به جشنواره شیخ بهایی هستند.
خسروی با بیان اینكه از میان طرح های رسیده، یكصد طرح برای داوری مرحله نهایی انتخاب شده است اظهار كرد: در نهایت 15 طرح به عنوان طرح های برتر كسب و كار و فن آفرینی در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی و تجلیل می شوند.
وی با اشاره به اینكه این طرح ها از سوی حدود 280 شركت دانش بنیان از همه استان های كشور ارسال شده است گفت: سه جایزه نیز از طرف بخش خصوصی به شركت های برتر دانش بنیان اهدا می شود كه شامل جایزه پیروز، خیریه مشكات و شركت پندار است.
خسروی همچنین با اشاره به برگزاری دومین دوره المپیاد ملی طرح كسب و كار دانشجویی همزمان با جشنواره شیخ بهایی خاطرنشان كرد: 528 طرح به دبیرخانه این المپیاد رسیده است كه این رقم گویای تحول جدیدی در بخش دانشجویی است.
وی از دیگر برنامه های امسال جشنواره شیخ بهایی را ایجاد كمپین مردمی ' من از كارآفرینان حمایت می كنم ' و ' ایران را با توسعه كسب و كارهای حلال بسازیم ' اعلام و تصریح كرد: این برنامه برای نخستین بار در كشور و با جذب مشاركت مردم بویژه خیران در توسعه كارآفرینی و فن آفرینی اجرا می شود.
وی خاطرنشان كرد: امسال همچنین توافقنامه فعالیت و استقرار مركز منطقه ای پارك های فناوری و مراكز رشد یونسكو برای كشورهای غرب آسیا در اصفهان با حضور مسئولان و كارشناسان سازمان یونسكو در جشنواره شیخ بهایی به مدت پنج سال تمدید می شود.
خسروی ادامه داد: همچنین كارگاه مشترك دو مركز منطقه ای وابسته به یونسكو شامل 'ISTIC' مالزی و آیریس (IRIS) ایران همزمان با جشنواره در اصفهان برگزار می شود.
مدیریت مركز منطقه ای توسعه مراكز رشد و پارك های علم و فناوری (IRIS) به عنوان مركز منطقه ای رده دو از سال 1388 به دولت ایران سپرده شد و دفتر آن در شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر است.
جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در دو بخش مسابقه‌ای و غیرمسابقه‌ای برگزار می شود كه بخش مسابقه‌ای شامل طراحان كسب و كار، فن‌آفرینان (شركت‌های دانش بنیان) و سرمایه‌گذاران كارآفرین (Venture Capital) است.
بخش غیرمسابقه‌ای نیز شامل كارگاه‌های آموزشی فن‌آفرینی، نمایشگاه‌های فن آفرینان و ارتباط فن‌آفرینان با سرمایه‌گذاران است.
دوازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی 23 تا 25 اردیبهشت امسال در اصفهان برگزار می شود.
3011/6022

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
كسب مقام اول جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی