سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سنای پاکستان با پیوستن این کشور به ائتلاف عربستان مخالفت کرد


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد،«سرتاج‌عزیز» مشاور امور خارجی نخست وزیر پاکستان با حضور در مجلس سنای این کشور، در تلاش برای قانع کردن نمایندگان و جلب حمایت آنان از پیوستن این کشور به ائتلاف به اصطلاح مبارزه با تروریسم تحت رهبری عربستان شکست خورد.

نمایندگان مجلس معتقدند که دولت بدون توجه به اهمیت نقش و جایگاه این نهاد، خودسرانه درباره پیوستن به ائتلاف جدید تحت رهبری عربستان تصمیم گرفته و در واقع مجلس را دور زده است.

این امر موجب تشدید مخالفت جمع زیادی از نمایندگان مجلس با پیوستن پاکستان به ائتلاف عربستان شده است.
با وجود اینکه که دولت پاکستان پنجشنبه هفته گذشته به طور رسمی اعلام کرد که عضوی از ائتلاف عربستان است، اما سرتاج عزیز در توضیحات خود به نمایندگان مجلس گفت: ما هنوز از جزئیات ائتلاف تحت رهبری عربستان بی خبریم و بهتر است با بحث های زودهنگام و عجولانه، موضوع را پیچیده نکنیم.
«رضاربانی» رئیس مجلس سنای پاکستان در پاسخ به سرتاج عزیز اظهار داشت: اینجا پارلمان است و جای بحث های مهم، همین جا است.
سرتاج عزیز نتوانست پاسخ های قانع کننده به سوال های مشخص رئیس و نمایندگان مجلس بدهد و برخی از نمایندگان به نشانه اعتراض به صحبت های عالی ترین مقام دستگاه دیپلماسی پاکستان، جلسه را ترک کردند.

چندی پیش نیز «قاضی‌خلیل‌الله»سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت: با تشکیل ائتلاف نظامی برای مبارزه با تروریسم مخالف نیستیم اما ریاض باید نقش اسلام‌آباد را مشخص کند.

«عمران خان» رهبر حزب تحریک انصاف با اشاره به اینکه نادیده گرفتن نظر پارلمان نظام دموکراسی در پاکستان را به خطر می‌اندازد، تأکید کرد: نمایندگان احزاب سیاسی باید ائتلاف با عربستان را تأیید کنند.

عربستان با مشارکت 34 کشور اسلامی ائتلاف نظامی تشکیل داده است اما ایران از اعضای این ائتلاف نیست.

به گفته مقامات عربستانی عملیات‌های این ائتلاف تنها به داعش محدود نبوده و دیگر «گروههای تروریستی» هم هدف حمله قرار خواهند گرفت.

عربستان، ترکیه، قطر، امارات، اردن، پاکستان، بحرین، کویت، لبنان، لیبی، مصر، یمن و چندین کشور آفریقایی و آسیایی از اعضای ائتلاف تازه تشکیل شده سعودی هستند

سال گذشته هم زمانی که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا تشکیل «ائتلاف مبارزه با داعش» را اعلام کرد، گفت: بیش از 60 کشور در این ائتلاف حضور خواهند داشت.

انتهای پیام/ح

http://fna.ir/WIUJJM


ویدیو مرتبط :
دیدار رئیس مجلس سنای پاکستان با مراجع تقلید در نجف اشرف