سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



ماری لوپن خواستار خروج فرانسه از حوزه یورو شد


ماری لوپن خواستار خروج فرانسه از حوزه یورو شدایرنا/ رئیس حزب راست افراطی «جبهه ملی» فرانسه، خواستار خروج این کشور از حوزه یورو و بازگشت حاکمیت پول ملی شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، «مارین لو پن» دیروز (شنبه) در نشستی در مورد موضع گروهش در پارلمان اروپا، گفت که حزبش در مورد خروج فرانسه از حوزه یورو و بازگشت حاکمیت پولی به کشور «تنها» نیست.
وی در این نشست با حضور 300 تن شامل نمایندگان اروپایی، فرانسوی، هلندی و رومانیایی و تعدادی از اقتصاددانان، گفت: : بحث در مورد خروج از یورو در همه کشورهای اروپا با نتیجه تقریبا یکسان مطرح شده است؛ هر کشوری باید بر پول خود حاکمیت داشته باشد.
رهبر حزب جبهه ملی، همچنین «حاکمیت پولی» را شرط ضروری اجرای «کوچک ترین برنامه های سیاسی» دانست.
«فلوریان فیلیپو» از نزدیکان لو پن، پیشتر اعلام کرده بود که مایل است با این نشست، نشان دهد، می توان کارشناسان اقتصادی فرانسه و دیگر کشورها را که تفکر مشابهی در مورد حاکمیت پولی دارند، گرد هم آورد.
حزب جبهه ملی اصلی ترین نیروی محرک فرانسه برای خروج از حوزه یورو است که جایگزین شدن پول ملی به جای پول مشترک را در روند شش ماهه مذاکرات با اتحادیه اروپا و پس از آن برگزاری همه پرسی احتمالی، خواستار است.
«نیکلا دوپن انیان» رهبر حزب «ایستادگی جمهوری» فرانسه نیز به خروج کشورش از حوزه یورو امیدوار است. «ژان لو ملانشون» از «حزب چپ» نیز به تازگی به این موضوع تلویحا اشاره کرده اما موافقت خود را با این فرضیه اعلام نکرده است.
مارین لو پن در نشست دیروز پاریس، فرصتی را فراهم کرد تا کارشناسان اقتصادی که با خروج از حوزه یورو موافقند اما در مورد شیوه های آن هم رای نیستند، عقاید خود را بیان کنند.
«کلودیو بورگی» مشاور حزب فدرالیست «لگانورد» ایتالیا معتقد است: دولت ها در منطقه یورو به هیچ کاری نمی آیند چرا که بروکسل در مورد سیاست اقتصادی تصمیم گیری می کند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت جانب احتیاط، افزود: باید راه مناسبی برای خروج از یورو یافت.
«ژان ژاک رزا» اقتصاددان لیبرال، نظام اقتصادی حمایتی را «خطرناک» خواند و افزود: این مساله کمکی به صادرات ما نمی کند.
این در حالی است که حزب جبهه ملی نظام «حمایتی هوشمند» را پیشنهاد می دهد.
در سال های اخیر، قدرت گرفتن احزاب ملی گرا و اروپاستیز در اروپا و ورود تعداد قابل توجهی از نمایندگان این احزاب به پارلمان اروپا، نگرانی هایی را در مور آینده اتحادیه اروپا به وجود آورده است.
همچنین اقدام انگلیس برای برگزاری همه پرسی در مورد خروج از اتحادیه ، فضای بیشتری را برای اروپاستیزان و مخالفان اروپای واحد قرار داده تا بیش از گذشته در اظهارنظرهای خود موضوع خروج از اتحادیه را مطرح کنند.



منبع: ایرنا


ویدیو مرتبط :
نگرانی سرمایه گذاران اروپایی از خروج یونان از حوزه یورو