سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



هند تنها در مورد «کمشیر آزاد» با پاکستان مذاکره می‌کند


به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از «داون نیوز»، «تی سی راگهوان» کمیساریای عالی هند در پاکستان گفته که کشورش تنها در مورد منطقه کشمیر آزاد با پاکستان مذاکره خواهد کرد که در تحت نظارت این کشور است.

قابل ذکر است که منطقه «جامو و کشمیر» تحت نظارت هند و کشمیر آزاد را نیز پاکستان اداره می‌کند.

دیپلمات هندی گفت: دهلی‌نو تنها در مورد منطقه‌ای از کشمیر با اسلام‌آباد مذاکرات خواهد کرد که در تحت نظارت پاکستان است.

این در حالی است که «سوشما سوراج» وزیر امور خارجه هند روزهای گذشته طی دیدار از پاکستان از سرگیری مذاکرات در سطح وزارت‌های امور خارجه دو کشور خبر داده بود.

مقامات هند و پاکستان چندی پیش در حاشیه کنفرانس «قلب آسیا- روند استانبول» با صدور بیانیه مشترک اعلام کردند که در مذاکرات دوجانبه صلح، امنیت، کشمیر و سایر مسایل دو کشوررا مورد بحث قرار خواهند داد.

اما پس از اظهارات دیپلمات هندی در مراسمی در اسلام‌آباد احتمال دارد که روند مذاکرات صلح دهلی‌نو- اسلام‌آباد باردیگر تحت تاثیر قرار داده شود.

دیپلمات هندی اظهار داشت: مذاکرات در مورد کشمیر برای دولت هند به معنی مذاکرات در مورد کشمیر آزاد است که تحت کنترل پاکستان است.

وی گفت: دهلی‌نو پس از استقلال هند و پاکستان در سال 1947 میلادی شکایتی در سازمان ملل ثبت کرده بود که پاکستان سرزمین کشمیر آزاد که جزئی از هند است را مورد تصرف قرار داده است.

«بدر عالم» یکی از روزنامه‌نگاران معروف پاکستانی در این خصوص گفت: وی فکر می‌کند که دهلی‌نو باردیگر از مذاکرات صلح عقب نشینی کرده است زیرا منطقه جامو و کشمیر که تحت کنترل این کشور است، در سطح بین‌المللی بع عنوان منطقه اشغالی شناخته شده است.

وی گفت: مقامات هند و پاکستان باید با توجه به وضعیت وخیم مذاکرات در مورد واکنش‌ علیه یکدیگر محتاطانه عمل کنند.دهلی‌نو پس از حملات تروریستی در سال 2008 میلادی مذاکرات با اسلام‌آباد را به تعلیق انداخته بود.

مقامات دو کشور در سال 2011 میلادی برای آغاز مذاکرات توافق کردند و در سال 2014 میلادی نیز به دلیل تبادل تیراندازی خسارت‌های زیادی به مناطق مرزی دو کشور وارد شدند.

نخست‌وزیران هند و پاکستان در 30 نوامبر (9 آذر) سالجاری در حاشیه کنفرانس «تغییرات اقلیمی» در پاریس دیدار غیر رسمی 2 دقیقه‌ای کردند.

کارشناسان بر این باورند که این دیدار 2 دقیقه‌ای نخست‌وزیران هند و پاکستان و همچنین ملاقات مشاوران امنیت ملی دو کشور سبب آب شدن یخ در روابط دهلی‌نو- اسلام‌آباد شده است.

انتهای پیام/.


ویدیو مرتبط :
هند و پاکستان