سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تغییر معادلات در انگلیس درمورد دخالت نظامی درسوریه به دنبال حوادث پاریس


به گزارش ایرنا، دولت محافظه کار انگلیس با استفاده از فضای ملتهب ایجاد شده به دنبال حوادث تروریستی پاریس، ضمن اعلام افزایش بودجه دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی، بار دیگر خواستار گسترش حملات هوایی این کشور در سوریه به بهانه مقابله با تهدیدات داعش شده است.
در این میان، حزب مخالف کارگر و جرمی کوربین رهبر چپ گرای این حزب به نظر نمی رسد که در این شرایط با توجه به شکننده بودن وحدت نظر میان برخی از هم حزبی هایش و نیز فشار افکار عمومی، تمایل چندانی برای به چالش کشیدن سیاست ها و برنامه های امنیتی و مداخله جویانه دولت محافظه کار کامرون داشته باشند.
روزنامه تایمز روز پنجشنبه در گزارشی نوشت: وزیران کابینه کامرون بر این باور هستند که دولت انگلیس با توجه به حمایت برخی از نمایندگان پارلمانی شورشی حزب کارگر، به اندازه کافی رأی نمایندگان مجلس عوام را برای شروع حملات نظامی علیه داعش در سوریه در هفته های در پیش رو در اختیار دارد.
این روزنامه افزود: نشست هایی میان نمایندگان شورشی حزب کارگر و مقامات دولت کامرون دراین ارتباط شروع شده و احتمالا کامرون لایحه دخالت نظامی این کشور را تا قبل از کریسمس در مجلس عوام مطرح خواهد ساخت.
گزارش تایمز یک روز بعد از اظهارات کامرون نخست وزیر و فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس در مورد ضرورت گسترش حملات هوایی این کشور علیه داعش در سوریه و عدم نیاز به مصوبه شورای امنیت برای این منظور، منتشر می شود.
تایمز نوشت: ، به رغم تأکید جرمی کوربین در خصوص ضرورت داشتن مصوبه شورای امنیت برای هر گونه دخالت نظامی در سوریه، تاکنون مشخص شده است که 15 تن از نمایندگان حزب کارگر قطعاً به این دخالت نظامی رأی می دهند و بین 20 تا 30 تن دیگر از اعضای این حزب در صورت تغییر نظر کوربین، به این اقدام رأی خواهند داد.
هرچند به نوشته این روزنامه، به رغم اینکه محافظه کاران در مجلس عوام دارای یک اکثریت پانزده نفری هستند، بین 12 تا 30 تن از محافظه کاران شورشی تاکنون با حمله نظامی مخالفت بوده اند.
دیوید کامرون پیش از این روشن ساخته است تا زمانی که نتواند حمایت کامل پارلمان انگلیس را به دست آورد، درخواستش برای گسترش حملات هوایی این کشور در سوریه، به رأی نمایندگان نخواهد گذاشت.
نخست وزیر محافظه کار انگلیس در حال حاضر اکثریت ناچیزی در مجلس عوام دارد و با توجه به اینکه علاوه بر حزب کارگر و حزب ملی اسکاتلند، برخی از اعضای جناح او مخالف گسترش حملات هوایی این کشور در سوریه هستند، او می داند که قادر نیست موافقت پارلمان را بدون جلب حمایت مخالفان به دست آورد.
مجلس عوام انگلیس در سال گذشته، با حمایت حزب کارگر با دخالت نظامی این کشور در عراق برای مقابله با گروه تروریستی داعش موافقت کرد اما این مصوبه قابل گسترش به کشور سوریه نیست.
جرمی کوربین رهبر حزب کارگر و نیکلا استروجن رهبر حزب ملی اسکاتلند پیشتر به صراحت با دخالت نظامی انگلیس در سوریه به بهانه مقابله با داعش، مخالفت کرده اند.
در تابستان سال 2013 میلادی به دلیل مخالفت اکثریت نمایندگان مجلس عوام انگلیس با طرح دخالت نظامی دولت این کشور در سوریه، کامرون یک شکست سخت متحمل شده است.
در همین حال آخرین نظرسنجی ها صورت گرفته بعد از حملات تروریستی پاریس، نشانگر افزایش حمایت افکار عمومی در انگلیس از حمله نظامی این کشور علیه داعش در سوریه است.
براساس نتایج نظرسنجی موسسه 'کامرس ' که روز پنجشنبه در روزنامه 'دیلی میل' منتشر شد، در حدود 60 درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت داشته اند از حمله هوایی علیه داعش در سوریه و اعزام نیروهای نظامی به منطقه به عنوان بخشی از نیروهای بین المللی حمایت کرده اند.
در این نظرسنجی که از یک هزار و 61 نفر پرسش به عمل آمده است، تنها 24 درصد از افراد مخالفت خودشان را با حملات هوایی در سوریه اعلام داشته اند .
این نظرسنجی همچنین حاکی از حمایت 50 درصدی از افراد از اعزام نیروهای زمینی انگلیس برای حمله علیه داعش است و این در حالی است که میزان مخالفت ها 31 درصد بوده است.
براساس نتایج یادشده، میزان حمایت افراد مورد پرسش واقع شده در این نظرسنجی از حمله نیروهای زمینی ارتش انگلیس در کنار سایر نیروهای بین المللی علیه داعش، 59 درصد و در صورت پشتیبانی سازمان ملل تا 68 درصد افزایش می یابد.
در این نظرسنجی، 78 درصد از مردم گفته اند که 'نگران' از حملات تروریستی در انگلیس هستند و 35 درصدشان نیز گفته اند که از این امر 'به شدت' نگران هستند.
براساس نتایج نظرسنجی موسسه 'بی ام جی ' که در روزنامه ایوینیگ استاندارد منتشر شده است، نیز نزدیک به 59 درصد از کسانی که به دولت کامرون اعتماد دارند، از شرکت کشورشان در حملات هوایی غرب علیه گروه تروریستی داعش در سوریه حمایت کرده اند.
هر چند 'رابرتسون' نماینده پارلمانی حزب ملی اسکاتلند روز چهارشنبه گذشته در نشست مجلس عوام بیان داشت که بر اساس نظرسنجی جدید صورت گرفته بعد از حملات تروریستی پاریس، تنها 15 درصد از مردم انگلیس باور دارند که کشورشان بایستی به صورت مستقل اقدام به حمله هوایی علیه داعش در سوریه بکند.
به گفته روبرتسون، براساس این نظرسنجی 52 درصد از مردم گفته اند که انگلیس یا باید با همکاری و تعامل با دیگر کشورها و یا به پشتوانه قطعنامه شورای امنیت بایستی این اقدام نظامی را صورت دهد.
آمریکا از سال 2014 بدون تایید دولت «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه، ائتلافی جهانی شکل داده است تا با حملات هوایی با تروریست های تکفیری «داعش» در عراق و سوریه مقابله کند اما شواهد میدانی حاکی از این است که حملات هوایی این ائتلاف که بیش از 60 کشور در آن عضو هستند، تاثیر زیادی بر جلوگیری از پیشروی تروریست ها در این دو کشور نداشته است.
روسیه از روز 30 سپتامبر 2015 میلادی و به درخواست بشار اسد رئیس جمهور سوریه، حملات هوایی گسترده ای را به مواضع تروریست های تکفیری داعش در سوریه آغاز کرده است.
گروه تروریستی داعش و سایر گروههای تکفیری و افراطی، دست پروردههای غرب و برخی از کشورهای عربی هستند که تاکنون جنایات بسیاری در کشورهای عراق و سوریه مرتکب شده اند.
اروپام **1**1552

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
حوادث خونین پاریس| صدای انفجار پاریس در بازی فرانسه و آ