سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تروریست‌های لشکر جهنگوی در دادگاه نظامی پاکستان محاکمه می‌شوند


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس به نقل از داون،دولت ایالتی سند 8 پرونده مربوط به عملیات های تروریستی را که رسیدگی به آن در دادگاه‌های معمولی به طول انجامیده به دادگاه نظامی ارجاع داد.

پرونده‌های ارجاع داده شده به دادگاه نظامی مربوط به جنایت‌های لشکر جهنگوی در ترور شخصیت‌های مهم از جمله وکلا و قضات دادگاه سند می‌باشد.

پرونده‌هایی که به دادگاه نظامی ارجاع داده شده مربوط به موسی بلا، محمد معاویه، یاسر‌ عرفات، محمد قاسم طوری، دانش معروف به طلحه، عابد‌ علی، محمد آصف شهرت عبد‌الله، یاسین شهرت حکیم است که همگی از اعضای لشکر جهنگوی هستند.

آصف، سعادت و یاسین در سال 2013 طی یک عملیات فرقه گرایانه منیر حسین و همسرش رضیه حسین را در کراچی ترور کردند.

ترور مقبول باقر یکی از قضات دادگاه سند در سال 2013 یکی از مهمترین پرونده‌هایی می‌باشد که به دادگاه نظامی ارجاع داده شده است.

موسی، معاویه و یاسر در ترور مقبول باقر و 9 نفر دیگر از جمله راننده این قاضی، 6 پلیس همچنین 2 تن از  تکاوران ارتش دست داشته‌اند.

لشکر جهنگوی یک گروه تروریستی فرقه‌ای تندرو در پاکستان است که به تعصبات مذهبی و ترور پیروان شیعه شهرت دارد.

گزارش ها نشان می‌دهد از بین پرونده های ارجاع شده به دادگاه نظامی 5 پرونده در دادگاه مبارزه با تروریسم کراچی و شهر «سکهر» به حالت تعلیق درآمده بود.

دولت ایالتی سند قصد داشت پرونده های زیادی را به دادگاه نظامی ارجاع دهد اما دولت مرکزی فقط با 8 مورد برای رسیدگی در دادگاه نظامی موافقت کرد.

دادگاه های نظامی بعد از حمله طالبان به مدرسه متعلق به ارتش در پیشاور تشکیل شد.

پس از آنکه مجلس ملی و سنای پاکستان و بیشتر رهبران سیاسی همچنین دیوان عالی، با برپایی دادگاه‌های نظامی موافقت کردند، قرار شد مجازات تروریست‌ها به مدت 2 سال به این دادگاه‌ها سپرده شود.

بر اساس قوانین جدید، کسانی که علیه ارتش و سازمان‌های امنیتی وارد عمل شوند و در گروگانگیری دست داشته باشند و یا علیه پاکستان اعلان جنگ کنند و در پشتیبانی مالی از شبه‌نظامیان کمک رسانی کنند، در دادگاه نظامی محاکمه می‌شوند.

بر اساس قوانین جدید، دادگاه‌های نظامی برای اثبات جرم تروریست‌ها نیازی به شهادت افراد مختلف ندارند و مستقیم در زمینه جرمی که ثابت شده وارد عمل می‌شوند.

گزارش‌ها حاکی از این است که دولت مرکزی نیز می‌تواند پرونده‌هایی که رسیدگی به آنها به طول انجامیده را به دادگاه‌های نظامی ارجاع دهد

انتهای پیام/ح


ویدیو مرتبط :
کشته شدن رهبر گروه «لشکر جهنگوی» در جریان یک درگیری