سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



رابطه صحیح بین مادر و کودک در سنین مختلف چگونه است؟ -آکا


آکاایران: رابطه صحیح بین مادر و کودک در سنین مختلف چگونه است؟

رابطه صحیح مادر و کودک بهترین رابطه بین دو انسان است. این روابط می تواند برای سالهای بعد، آموزنده بوده و الگویی برای شخصیت آینده کودک باشد.

 

,کودک،مادر،رشد فکری،کودکان,[categoriy]

رابطه صحیح بین مادر و کودک در سنین مختلف چگونه است؟ -آکاکودک،مادر،رشد فکری،کودکان

آکاایران: رابطه صحیح بین مادر و کودک در سنین مختلف چگونه است؟

تقریبا همه مادران کوشش دارند که رابطه آنان با فرزندانشان تا حد امکان مطلوب باشد. در این رابطه فقط مادر دخالت ندارد، بلکه کودک نیز در این امر سهیم است. بنابراین لازم است بعضی از خصوصیات اخلاقی کودک را در سنین مختلف مورد مطالعه قرار دهیم و هر قدر مادر در این خصوصیات آگاهی کامل تری داشته باشد، بهتر می تواند با او کنار بیاید، اگر بداند که با وجود همه کوشش های او باز هم همه چیز آرام و بی دردسر نخواهد بود در این صورت با مشکلات، رابطه صحیحی برقرار خواهد ساخت.

هر قدر مادر ماهر، با استعداد و مهربان باشد، رابطه او با کودکش آرام تر و بی دردسرتر خواهد بود؛ در نتیجه مشکلات آینده اش برای مادر قابل پیش بینی خواهد بود. تغییرات اخلاق و رفتار کودک حتی در قسمت های پیچیده و بغرنجی از آن (مانند رابطه او با مادرش) دارای نظم و ترتیب و قابل پیش بینی است. میزان سازگاری و همکاری کودک با شما، تنها بستگی به طرز رفتار و مهارت شما در تربیت کودک ندارد بلکه به نحوه قابل ملاحظه ای با تغییرات خود کودک در حال رشد و نمو او نیز وابسته است. در ضمن باید بدانید وقتی کودک شما در مقابل تان مقاومت به خرح می دهد، اغلب کودکان در این سن چنین نیستند. در این صورت عکس العمل شما با این موضوع فرق خواهد داشت.

به گزارش آکاایران: رفتار مادر با کودک شیرخوار

,کودک،مادر،رشد فکری،کودکان,[categoriy]

هر کودک شیرخواری حسب تفاوت های فردی در برخورد با مادر برای ارضای نیازهای فیزیولوژیکی ، رفتار خاصی دارد. در این خصوص مادران باید بگذارند تاکودک خود برنامه غذایش را تنظیم کند و تقاضای طبیعی اش معین کند که چه موقعی باید بخورد و بخوابد. اما در حقیقت این مساله تمام هدف نیست، بلکه نیمی از آنست. روش بزرگ کردن کودک، بنا به عکس العمل او در برابر احتیاجات طبیعی و فطری کودک و بر حسب نظم و ترتیب آن توسط مادر تنظیم می گردد. در این صورت هر نوع نیاز کودک برآورده می شود.

اجازه دهید کودک شیر خوار شما خودش برنامه غذای اش را تنظیم کند!


بعضی از کودکان، تابع نظم مادرند و بعضی در این قالب نمی گنجند. آنچه ما در جستجوی آن هستیم، ترکیبی از این دو حالت است. یعنی تنظیم شخصی و خود به خود کودک که شامل نیروهای داخلی و خارجی هر دو است. گاهی تقاضای کودک، مافوق توانایی مادر است، در این صورت مادر باید خود را در برابر تقاضاهای زیاد طفل ، محافظت کند. البته هدف اصلی سازش و تطابقی است که بین طرفین برقرار می شود، ولی اگر کودک نسبت به تعدیل تقاضاهای خود، استعداد و توانایی نشان ندهد، این وظیفه مادر است که اقدام نماید و در مقابل تقاضاهای کودک، خودداری نشان دهد. چنین حالتی فقط تملق به زمان شیرخوارگی ندارد، بلکه متعلق به تمام سال های برخورد است.

رفتار مادر با کودک 18 ماهه چگونه باید باشد؟

,کودک،مادر،رشد فکری،کودکان,[categoriy]

کودک هیجده ماهه در حالی که ظاهرا بزرگ شده است و کاملا جست و خیز دارد ولی از نظر روابطش با مادر خیلی شبیه بچه شیر خوار است. او دوست دارد بیشتر بگیرد تا بدهد. او از چیزهایی که می داند و می تواند، استفاده کافی می کند و نیازها و احتیاج های خود را به سایرین می فهماند. او بوسیله اشاره و تلفظ کلماتی مانند «آه ـ آه» به سرعت منظور خود را می فهماند. جواب «نه» را از دیگران به راحتی قبول نمی کند. می داند که کلمه «نه» راحتترین و متداول ترین کلمه ای است که بکار می رود.

نگران نباشید! بی تابی فرزند هجده ماهه شما برای لمس کردن تمام اجزای پیرامون رفع می شود...

کودک هیجده ماهه وقتی راه می رود، با حرکت پاها فکر می کند و دوست دارد هر چه به دستش می رسد، بگیرد. احساس او نسبت به زمان بسیار کم است. او هر چه را که می خواهد، همین الان می خواهد. مدتی نخواهد گذشت که کودک هیجده ماهه بر اثر رشد، این مراحل را پشت سر می گذارد و در سن دو سالگی مادر می بیند که او اخلاق خوشی دارد و آدم مطیعی است.

روانشناسی کودک بیست و یک ماهه

,کودک،مادر،رشد فکری،کودکان,[categoriy]

کودک در این سن دوست دارد هر چه که مورد علاقه اش است همراهش باشد. از تغییر وضعیت ناراحت است و چون گنجینه ای لغات او کامل نیست، نمی تواند منظورش را بفهماند بنابراین به گریه و ناسازگاری کردن متوسل می شود. مادر خوب و والدین آگاه، سعی دارند منظور کودک را به سرعت درک و عملی کنند. چون در غیر این صورت با لجبازی و ناسازگاری کودک روبه رو خواهند شد. امنیت کودک وقتی عادی است که همه چیز مثل سابق باشد. از تغییر جا یا تغییر لباس و غذا متنفر است.

کودک دو ساله باهوش من

برای یک کودک دو ساله، برعکس کودک هیجده ماهه، اطاعت ، کاری دلپذیر و آسان است. گذشت شش ماه به کودک این را می دهد که در مقابل والدینش فرمان بردار خوبی باشد. کودک در دو سالگی بیشتر اوقات شنونده و اجرا کننده بسیار خوبی است. این حالت ها جزء ذات کودک است، و اگر والدین بدانند که در چه مدت این تغییرات صورت می گیرد تقاضاها و انتظارهای خود را از کودک با امکانات و قدرت او تطبیق می دهند و در نتیجه در امر تربیت او توفیق های بیشتری عایدشان می شود.

.کودک دو ساله شما فرمانبردار خوبی است. این زمان مناسبترین زمان برای تربیت صحیح فرزند شماست

لجبازی کودک دو سال و نیمه

کودک در این سن، منفی باف، لجوج و سرسخت است. اگر مادر بخواهد با عجله لباس او را تنش کند، کودک فریاد می زند: «خودم می خواهم بپوشم» و اگر پدر به او بگوید: «لباست را بپوش» خواهد شنید که می گوید: «می خواهم مامان لباس تنم کند.» اگر مادر به طرف او رود بابا را می طلبد و به عکس اگر بابا به طرفش برود، مامانش را می خواهد. او در دنیایی از تضاد سیر می کند. و این کلمات بر زبان او جاری است: «می کنم .. نمی کنم .. می خواهم .. نمی خواهم .. می توانم .. نمی توانم .. بله .. نه»

انتخاب های او چند تایی است و در هر دقیقه نوعی را می پسندد. اگر متنوع باشد همه را طالب است اگر جلوی او را نگیرند، ممکن است مدت ها از یک سمت به سمت دیگر حرکت کند. اگر مادر به او بگوید: «مربا می خواهی» می گوید «نمی خواهم» اما به محض اینکه مربا کنار گذاشته شود، او مربا می خواهد. مشکل مادر برای تربیت او ، این است که باید حتی الامکان او را در مسیر یک طرفه قرار دهد. کارهای روزانه را خودتان انتخاب کنید و فرصت انتخاب به او ندهید. وقتی می خواهید او را با خود به بیرون ببرید، در حالی که از تفریح در بیرون برایش سخنرانی می کنید لباس تنش کنید. اگر از او برای بیرون رفتن ، اجازه بخواهید، کلاهتان پس معرکه است. به هر قیمت که می دانید از پرسشهایی که او باید چواب «نه» را ادا کند، پرهیز نمایید. به او زیاد فرصت انتخاب ندهید. اگر این فرصت را داشته باشد، مطمئن باشید که از فرصت خود راضی نیست.

مراقب باشید برای انجام کارهای روزانه از کودک دو سال و نیمه خود دستور نگیرید! وگرنه کلافه می شوید!

در تمام دستورها، خواهش و تقاضاهایش تکبر و غرور زیاده از حدی دیده می شود. لذا مادر باید به جای نشستن و غصه خوردن، راه و روش تسلط بر فرزند را بیاموزد و این مطلب را همواره در نظر داشته باشد، سعی کند کودک حرف های او را بدون چون و چرا بشنود و به عکس در مقابل کارهای بی اهمیت تسلیم شود. مثلا «بگوید: البته ... بله قربان ... حتما»

مادران باید به خاطر داشته باشند که کودک دو و نیم ساله ساله ممکن است. رفتارش با شما بسیار خوب یا بد باشد، اما او شما را بسیار دوست دارد و تمناهای زیادی از شما دارد. جالب ترین استعدادهای خود را می خواهد به شما نشان دهد و دوست ندارد آنها را حتی پدرش ببیند. اگر گاهی وقت ها که شما را خیلی ناراحت و خسته کرده، فرصتی بدست آورده و قدری استراحت کنید تا با صبر و حوصله بیشتری به سوی او با&


ویدیو مرتبط :
‫جذب صحیح و کامل پروتیین، مناسب برای تقویت عضلات در ورزشکاران، افراد مسن و کلیه سنین‬‎