سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



استاد یونانی: اقتصاد مقاومتی سنگ زیربنای استقلال اقتصادی است


ووراس روز یكشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در آتن پیرامون اقتصاد مقاومتی افزود: اقتصاد ایران به عنوان یك كشور بزرگ منطقه درحال شكوفایی گسترده است و رهنمودهای رهبر عالی ایران به مسئولان این كشور برای روی آوردن به طراحی و اجرای اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصادی، باعث شد كه سنگ زیربنای رشد و توسعه اقتصادی بومی و مستقل ایران گذاشته شود و شكوفایی اقتصادی را در پی خواهد داشت.
این استاد یونانی در ادامه تصریح كرد: نتایج طراحی و اجرای اقتصاد مقاومتی و تكیه بر توانایی هایی نیروی تحصیلكرده و منابع داخلی، باعث استقلال و شكوفایی بلند مدت اقتصادی هر كشور می شود كه البته برای رسیدن به نتیجه مطلوب به زمان نسبتاً زیاد و كارمستمر و منسجم مسئولان و همدلی و همراهی مردم نیاز است.
وی همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای منابع عظیم نفت و گاز، معادن، نیروی انسانی تحصیكرده، صنایع پیشرفته و بازاری بزرگ و پر رونق است كه با شروع رفع تحریم های این كشور، مقامات عالی رتبه كشورهای اروپایی یكی پس از دیگری به این كشور بزرگ و مهم منطقه برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری خود سفر می كنند.
ووراس با مهم خواندن توسعه اقتصاد بومی، افزود: هركشوری باید درحد توان و با تكیه بر نیروی انسانی و فن آوری داخلی و بهره گیری از تمام موقعیت های موجود داخلی خود به توسعه اقتصادی بپردازد و درعین حال، توسعه روابط و دادوستد بین المللی را تقویت كند زیرا اقتصاد امروز جهان مانند رودخانه ای است كه همه در كنار آن زندگی می كنیم وهمه كشورها به نوعی تحت تاثیر اقتصاد بین المللی قرار دارند.
این استاد دانشگاه با اشاره به هوشیاری و آگاهی مقام معظم رهبری از بازی های سیاسی و سوء استفاده های بین المللی و بخصوص غرب از اهرم مبادلات اقتصادی و تجاری با دیگر كشورها، تصریح كرد: تاكید رهبر معظم ایران بر ادامه اجرای توسعه اقتصاد مقاومتی برای رسیدن به خودكفایی كامل درتمام عرصه های اقتصادی و بومی سازی این اقتصاد با اتكاء به نیروی انسانی و منابع داخلی به رغم سفر تعداد زیادی از سران كشورهای اروپایی به ایران و قول هایی كه درباره توسعه همكاریهای اقتصادی می دهند؛ حكایت ازآن دارد كه ایران در صدد است اقتصاد كشور را ضمن تعامل با جهان، با استفاده از منابع داخلی توسعه دهد و به استقلال اقتصادی دست یابد تا دشمنان این كشور نتوانند با حربه تحریم ها در آینده برای ملت ایران و این كشور دردسر ایجاد كنند.
وی افزود: یونان هم اگر خواستار خروج از بحران مالی است، باید روابط اقتصادی و تجاری خود را بطور همزمان با كشورهای اروپایی، كشورهای بزرگ آسیایی و خاورمیانه توسعه دهد و لغو تحریم ها علیه ایران، این فرصت طلایی را بوجود خواهد آورد و یونان نباید نظاره گر حضور دیگر كشورهای اروپایی در بازار این كشور بزرگ باشد.
ووراس با اشاره به سابقه روابط دیرینه تاریخی و فرهنگی ایران و یونان، از مسئولین این كشور خواست با تمام توان برای توسعه روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری با ایران سریعاً اقدام كنند زیرا توسعه این روابط به نفع ملت های دو كشورخواهد بود.
این استاد یونانی با اشاره به تاكیدات مقام معظم رهبری برای توسعه اقتصاد مقاومتی و بومی در كشور، گفت: توسعه اقتصاد بومی یا اقتصاد مقاومتی نه تنها با تجارت آزاد با كشورهای جهان منافاتی ندارد، بلكه زمینه را برای انجام معاملات تجاری درسطح بین المللی و براساس احترام متقابل فراهم می كند.
ووراس در ادامه افزود: عملكرد هوشمندانه دولت دكتر روحانی باعث شد فرصت استثنایی برای توسعه روابط یونان و دیگر كشورهای اروپایی با جمهوری اسلامی ایران فراهم آید كه یونان نباید این فرصت را از دست دهد.
این استاد دانشگاه كه مدت 8 سال نیز ریاست دانشگاه علوم سیاسی و اقتصادی ' پنتئون' آتن را عهده دار بود، در این نشست خبری گفت: تحریم های غرب به سركردگی آمریكا و پیروی كشورهای اروپایی ازاین سیاست های غلط اقتصادی، باعث شد اروپا و بخصوص یونان از نظر اقتصادی متضرر شوند و باید برای جبران آن، فعالیت های گسترده و سریعی جهت ازسرگیری و توسعه روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد.
اروپام**462**1485**1599

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
مدیریت، اقتصاد و حسابداری : اقتصاد خرد, اقتصاد کلان, سیستم های اقتصادی, حسابدار