علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



۲۵ میلیون جوان تحت پوشش مهارت‌های آموزش مجازی قرار می‌گیرند


به گزارش خبرنگار مهر، دوره دانش افزایی نمایندگان سمن های جوانان سراسر کشور با عنوان آسیب شناسی تاریخ معاصر ایران دوشنبه شب با حضور طلایی مدیرکل طرح های ملی جوانان، ناصرصبحی مدیرکل دفتر ازدواج و رضا حجتی مدیرکل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان، ایوب رحیمی معاون سیاسی امنیتی استانداری، محسن قاسمی مدیرکل امور اجتماعی استانداری، سید حمیده زرآبادی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی و محمد مشهدی آقایی مدیرکل ورزش و جوانان استان در سالن باغستان قزوین برگزار شد.

رضا حجتی در این کارگاه اظهارداشت: حرکت به سمت خودسازی در همه شرایط لازم است تا دچار روزمرگی نشویم و عمر خود را تلف نکنیم.

وی افزود: فرصت ها بسرعت از دست می رود و در جوانی غفلت به عنوان آفت این دوران تلقی می شود که شما باید ضمن افزایش مهارت و دانش خود از غفلت و بی برنامگی دوری کنید تا سالهای عمر شما بخوبی سپری شود.

یک هزار سمن جوانان در کشور

مدیرکل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار سازمان مردم نهاد جوانان در کشور فعال شده که امسال توانمند سازی آنها در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد:کارگاههای دانش افزایی، مهارت آموزی در سطح استانی با دوره های عمومی و تخصصی و سطح ملی را در سال جاری با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

آموزش مجازی ۲۵ میلیون جوان کشور

حجتی اضافه کرد: امسال ۲۵ میلیون جوان زیر ۳۰ سال با آموزش های مجازی تحت پوشش برنامه های تخصصی قرار خواهند گرفت تا به نتایجی همچون افزایش مهارتهای ارتباطی، دانش اجتماعی دست یابیم.

وی تصریح کرد:هویت و انگیزه مهمترین عامل کوشش است و انسان با هویت، زندگی معناداری پیدا می کند که در این میان توجه به تاریخ برای رسیدن به خودباوری ضروری است.

مدیرکل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان اظهارداشت: اجتماع باید با گذشته خود آشنا شود تا دچار بی هویتی نشود زیرا یکی از آفتهای رشد جوانان از خود بیگانگی است و اگر این گروه فعال نقش خود را در تاریخ نداند ممکن است بازیچه دیگران شود.

وی گفت: متاسفانه بسیاری از جوانان کشور حتی تحصیل کرده ها با تاریخ کشور آشنا نیستند و این ضعف باید با دوره های آموزشی و تشویق به مطالعه جبران شود زیرا نیازمندیم تا با هویت بخشی به جوانان آنها را با تاریخ خود آشنا کنیم.

حجتی اضافه کرد:اگر تاریخ را بدانیم هم شکرگزار شرایط فعلی خواهیم شد و هم انگیزه حرکت پیدا خواهیم کرد وهم می آموزیم روی پای خود بایستیم و در پیشرفت کشور نقش آفرینی کنیم.

وی بیان کرد: از جوانان انتظار داریم دنبال کسب علم و دانش باشند و کتب تاریخ معاصر را مطالعه کنند تا با گذشته نیز آشنا شوند.

مدیرکل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: با روشهای درست رسانه ای اطلاع رسانی، فضای مجازی و امکانات چند رسانه ای می توان کارهای تاثیرگذاری کرد و جوانان باید به جای چشم دوختن به تولیدات هنری دیگر کشورها به توانمندی های داخلی توجه کنند.

جوانان در کارگاهای آموزشی مشارکت کنند

در ادامه محسن طلایی ماهانی مدیرکل طرح های ملی جوانان وزارت ورزش هم گفت: جوانان می توانند ردپای نقاط ضعف و قوت را در تاریخ جستجو کنند و برای حل مشکلات ایده بدهند.

وی افزود: گاهی محتوای بسیار خوب تاریخی را در بسته های نامناسب در اختیار دانش آموزان جوان قرار می دهیم که جذابیت و تاثیر لازم را ندارد که این ضعف باید جبران شود.

طلایی بیان کرد: در کارگاههای آموزشی باید افراد در مباحث درگیر شوند تا آموزش ها از یکنواختی خارج شده و مشارکت حاضران را موجب شود.


ویدیو مرتبط :
آموزش قرار دادن پست در جامعه مجازی