سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



کاهش وقوع جرم با افزایش تعامل میان رسانه‌ها و دستگاه قضا


مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر کاهش وقوع جرم با افزایش تعامل میان رسانه‌ها و دستگاه قضا تاکید کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیته اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی با حضور مسئولان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و برخی از مدیران مسول روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها برگزار شد.

در این نشست مهدی جعفری مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و دبیر شورای ارتقای آگاهی‌های عمومی و اطلاع رسانی و افکارسنجی به بیان اهداف تشکیل کمیته اطلاع رسانی پرداخت و گفت: تعریف یک ساز و کار برای کاهش جرائم مطبوعات و رسانه، نقش مطبوعات در افزایش نیافتن وقوع جرم به سبب اقدامات آنها و جایگاه اصحاب رسانه در کاهش وقوع جرم سه هدفی است که با تشکیل این کمیته به دنبال آن هستیم.

وی ادامه داد: حضور مسئولان رسانه‌ها و مطبوعات نشان‌دهنده این است که رسانه‌ها و مطبوعات نقش بسیار مهمی در کاهش وقوع جرم دارند.

در ادامه جلسه مسئولان روزنامه و خبرگزاری‌ها با بیان نظرات خود بر همکاری و تعامل بین قوه قضاییه و اصحاب رسانه تاکید کردند.

ایجاد و راه‌اندازی هیات حل اختلاف در دعاوی رسانه و مطبوعات، افزایش و ارتقا آگاهی های عمومی با کمک رسانه ها، آموزش قوانین به‌خصوص قوانین مطبوعات به خبرنگاران، حضور مشاوران رسانه‌ای در دستگاه قضا و بالعکس، افزایش توجه به ارزش‌های اجتماعی، تاکید بر خودکنترلی، بررسی تاثیر حریص سازی و قبح شکنی توسط رسانه ها در بین مردم، اهتمام بر موضوع اقناع سازی، تبیین مولفه هایی از قبیل امر خصوصی و امر اجتماعی در بین مردم و رسانه، تهیه بولتن خبری از پرونده های مطبوعاتی و ارسال برای مدیران و مسئولان خبرگزاری ها و مطبوعات، کاهش زمان رسیدگی به پرونده های مرتبط با خبرگزاری ها و مطبوعات، حضور افراد بیشتر و تداوم جلسات مرتبط، تعریف خبرنگار و شغل خبرنگاری به صورت قانونمند، افزایش وفاق و همدلی بین اصحاب رسانه، جلوگیری از عادی کردن جرم توسط رسانه‌ها، توجه به تقدس قلم رسانه و جلوگیری از نگاه های جناحی و حزبی، استفاده از ظرفیت مردمی بودن رسانه‌ها، تعیین اولویت در جرم‌ها و تمرکز بر جرم‌های خاص و ویژه، استفاده از تجربیات سایر کشورها، تغییر و بهبود روش‌های مبارزه با جرم و انتقال پیام‌های آموزشی مشخص با کمک رسانه از جمله پیشنهادات و نکاتی بود که در این جلسه توسط مسئولان خبرگزاری‌ها و مطبوعات ارائه شد.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
دستگاه قضا نمیتواند به رسانه های اطلاعات فروش بی توجه ب