سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دانشگاه‌ها برای ارائه مدل‌های آموزشی کارآفرین توانمند نیستند


به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سیمرغ، رضا خسروی دوشنبه شب در نخستین جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی این شهرستان، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی جنسی از نوع دانش‌بنیان دارد و دانش‌بنیان بودن نیز به معنی حلول علم، فناوری و نوآوری در این فرایند است.

وی افزود: دانشی که در مرحله تجربه به دست می‌آید و بازخورد خوبی در کاربرد می‌دهد قابلیت تبدیل به تکنولوژی را داشته و می‌توان این تکنولوژی را بومی‌سازی کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی (سکان) شهرستان سیمرغ با بیان اینکه باید با نگاه بین‌المللی به استعدادها و ظرفیت‌های داخلی خود نگاه کنیم، تصریح کرد: فناوری‌هایی نیز که به کشور وارد می‌شود باید بومی‌سازی شود.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد دانش‌بنیان جز با ایجاد کسب‌وکارهای دانش‌بنیان محقق نمی‌شود، اظهار کرد: کسب‌وکارها در بخش دولتی موفق نمی‌شود بنابراین دولت آگاهانه گام به سمت خصوصی‌سازی و فرایند حمایت از بخش خصوصی را در نظر می‌گیرد.

خسروی با بیان اینکه دانشگاه‌ها برای ارائه مدل‌های آموزشی کارآفرین توانمند نیستند، تصریح کرد: مراکز فنی‌وحرفه‌ای‌ نیز فقط مهارت گذشته را آموزش می‌دهند و از مهارت آینده چیزی یاد نمی‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: ایران رتبه 130 تا 140 را در رابطه با فضا و محیط کسب‌وکار دارد و این یعنی یک جوان ایرانی برای شروع یک کسب‌وکار باید 130 برابر جوانی که در کشور رتبه نخست زندگی می‌کند، تلاش کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی (سکان) شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه مرکز رشد دانشگاه جامع علمی کاربردی سیمرغ تقریباً پنجمین مرکز در استان بوده است، اظهار کرد: در این مرکز نزدیک به 20 شرکت دانش‌بنیان با حدود 100 نفر مشغول به کار و فعالیت هستند.

وی افزود: برای ایجاد یک شغل معمولی در کشور بین 100 تا 150 میلیون بودجه لازم است در حالی که براساس آمارها در شرکت‌های دانش‌بنیان به طور میانگین 10 میلیون تومان هزینه شده است چون در اقتصاد دانش‌بنیان مشاغل نرم‌افزاری بوده و سخت‌افزاری نیستند.

خسروی در پایان گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان را باید جدی گرفت و از آنان حمایت کرد.

انتهای پیام/86036/ر30/


ویدیو مرتبط :
نحوه ارائه وایده دزدی - ارائه شده در دانشگاه شهید بهشتی