سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



5.2 میلیون کودک افغان در برابر بیماری فلج اطفال واکسینه می‌شوند؟


به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرد که دور جدید طرح واکسیناسیون فلج اطفال از دوشنبه در بخش‌های مختلف این کشور آغاز شده و تا سه روز دیگر ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، افغانستان و پاکستان تنها کشورهایی در جهان هستند که موفق به ریشه‌کنی کامل این بیماری نشده‌اند.

بر اساس بیانیه وزارت بهداشت افغانستان، 5.2 میلیون کودک در شهرستانهای جنوبی، شرقی، جنوب شرقی و 28 ولسوالی مناطق شمالی، شمال شرقی و غربی واکسینه خواهند شد.

در این بیانیه آمده است: کودکان زیر پنج سال در شهرستان‌هایی که در آن خدمات ریشه‌کنی بیماری فلج اطفال ضعیف‌تر عرضه شده است، واکسیناسیون خواهند شدند.

همچنان از خانواده‌ها خواسته شده که کودکان خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، زیرا واکسیناسیون تنها راه جلوگیری کودکان از فلج دائمی و مرگ است.

در حالی واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده که با افزایش گرمی هوا حملات مخالفان مسلح دولت افغانستان نیز افزایش می‌یابد که ممکن است بر این روند تاثیرگذار باشد.

شاید علاوه بر ناامنی، دلیل دیگر برای شکست در ریشه‌کنی بیماری فلج اطفال در کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان، وجود مناطق صعب‌العبور و مناطق دورافتاده باشد که مشکلاتی را برای رسیدن به این هدف بوجود می‌آورد.

وزارت بهداشت پیش از این گفته‌ بود که برنامه‌های ویژه‌ای برای ولایت‌های ناامن افغانستان دارند. براساس این برنامه در مناطقی که جنگ ادامه دارد و برنامه واکسیناسیون در زمان معین آن اجرا نمی‌شود، به محض پایان جنگ، تیم‌های واکسیناسیون به روستاها می‌روند و کودکان را واکسینه می‌کنند.

تحریک طالبان پاکستان نیز علاوه بر عملیات تروریستی در مراکز شهرها علیه پلیس و ارتش پاکستان، فعالان واکسیناسیون فلج اطفال را نیز ترور می‌کنند.

این گروه بر این باور است که برخی جاسوسان بین‌المللی در قالب پزشکان حاضر در گروه‌های واکسیناسیون فلج اطفال به جمع‌آوری اطلاعات و اقدام علیه آن‌ها مبادرت می‌ورزند و به همین دلیل با حضور این گروه‌ها در مناطق تحت تصرف خود مخالفت می‌کنند.

بیماری فلج اطفال تنها با واکسیناسیون جلوگیری می‌شود اما در صورتی که فردی به این ویروس مبتلا شود دیگر قابل علاج نیست.

انتهای پیام/.


ویدیو مرتبط :
فاجعه کمبود واکسن فلج اطفال در ایران