سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تكمیل طرح های آبرسانی و شبكه های جمع آوری فاضلاب به 313 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد


به گزارش ایرنا، علی اصغر قانع، روز پنجشنبه، در نشست بررسی طرح های چهارمحال و بختیاری در بخش های آب و كشاورزی، با معاونان وزیر جهاد كشاورزی ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور و تعدادی از مسوولان ملی اظهار كرد: از مجموع اعتبار مورد نیاز 12 هزار میلیارد ریال برای تكمیل و بهره برداری از طرح های آبرسانی 188 هزار میلیارد برای شبكه های جمع آوری فاضلاب است.
وی تأكید كرد: به همین منظور باید برای سرعت بخشی به روند اجرایی در تكمیل و بهره برداری از طرح های آبرسانی و شبكه های جمع آوری فاضلاب كشور، سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت گیرد.
قانع افزود: در سال جاری برای اجرای پروژه های آبرسانی كشور 34 هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص می یابد.
وی تصریح كرد: از این مبلغ 24 هزار میلیارد ریال از طریق فاینانس و 10 هزار میلیارد ریال از طریق اوراق مشاركت تأمین و هزینه می شود.
معاون برنامه ریزی و توسعه شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور بیان داشت: در سال گذشته 320 میلیارد ریال اعتبار به شركت آب و فاضلاب روستایی چهارمحال و بختیاری و 700 میلیارد ریال اعتبار به شركت آب و فاضلاب شهری این استان اختصاص یافت.
وی اضافه كرد: این در حالی است كه اعتبار مصوب شركت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری 480 میلیارد ریال بوده كه با 46 درصد رشد به 700 میلیارد ریال رسید.
قانع عنوان داشت: تكمیل و بهره برداری از طرح های آبرسانی چهارمحال و بختیاری به ویژه دو طرح انتقال آب بن – بروجن و آبرسانی از سد غدیر باباحیدر در شهرستان فارسان جزو اولویت های شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور به شمار می رود.
وی اظهار كرد: برای سرعت بخشی به روند اجرایی این دو پروژه 820 میلیارد ریال از محل اعتبارات فاینانس و اوراق مشاركت كشور اختصاص می یابد.
معاون برنامه ریزی و توسعه شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور ادامه داد: در حالی كه سال گذشته اعتبارات شبكه های جمع آوری فاضلاب در ایران 21 درصد كاهش داشته اما این اعتبارات در چهارمحال و بختیاری 25 درصد رشد داشته است.
وی بیان كرد: در بخش آبرسانی شهری و روستایی استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی می تواند راهگشا باشد.
قانع یادآور شد: امسال نیز آبرسانی به 168 روستای چهارمحال و بختیاری با جمعیت افزون بر 83 هزار نفر در اولویت قرار می گیرد.
وی عنوان كرد: شاخص كشوری آبرسانی در ایران 74 درصد و در این استان 69 درصد است.
به گزارش ایرنا، در حالی كه چهارمحال و بختیاری با یك درصد وسعت كشور، هفت درصد آب های شیرین ایران در سال های ترسالی را تولید و تأمین می كند، اما بسیاری از شهرها، روستاها و شهرك های صنعتی این استان با تانكر آبرسانی می شود.
این نشست در راستای بررسی تحقق شعار اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
شبك **/2097/7362 **1917

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
جمع آوری فاضلاب شهری و آبرسانی از زاینده رود به دهاقان