سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



برای حفظ امنیت پروژه خط لوله گاز تاپی با طالبان مذاکره شده است


به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «خواجه آصف» وزیر دفاع پاکستان پیرامون پروژه خط لوله گاز تاپی اعلام کرد: خط لوله گاز تاپی برای چهار کشور عضو ترکمنستان، افغانستان، هند و پاکستان امضا شده و مورد اهمیت قرار دارد.

وی افزود: پروژه خط لوله گاز تاپی در کاهش بحران انرژی در پاکستان اثر بخش خواهد بود و اسلام‌آباد تلاش می‌کند تا این پروژه درزمان تعیین شده تکمیل شود.

آصف تصریح کرد: نگرانی‌های امنیتی که در خاک افغانستان برای حفظ امنیت خط لوله گاز تاپی وجود دارند، باید حل شود و در این باره با طالبان نیز مذاکرات آغاز شده است.

وزیر دفاع پاکستان با ارائه تاریخچه‌ای از تحولات دهه 1990 میلادی در رابطه با انجام پروژه‌ای در آن دوران به بی‌بی‌سی گفت: طالبان افغان در دهه 90 میلادی که قدرت را در اختیار داشتند در مورد ساخت و ساز خط لوله گاز توسط شرکت «یونیکال» آمریکا نیز ضمانت امنیت آن را کرده بودند.

وزیر دفاع پاکستان اظهار داشت: پروژه 1700 کیلومتری تاپی که با صرف هزینه 10 میلیارد دلار ساخته خواهد شد، طی دو سال آینده به بهره بردای خواهد رسید.. 

ساخت و ساز خط لوله گاز تاپی از یکشنبه هفته جاری در ترکمنستان افتتاح خواهد شد که نخست‌وزیران هند و پاکستان قرار است برای شرکت در مراسم افتتاحیه آن به این کشور سفر کنند.

خط لوله 1735 کیلومتری تاپی پس از عبور از خاک ترکمنستان، افغانستان و پاکستان گاز آسیای مرکزی را به هند می‌رساند.

برآوردها نشان می‌دهند که سالیانه 33 میلیارد متر مکعب گاز از طریق این خط لوله انتقال داده خواهد شد.

کارشناسان بر این باورند که افغانستان بیش از آنکه از گاز این خط لوله استفاده ببرد، از تعرفه انتقال آن بهرمند می‌شود.

اجرای این خط لوله در حالی انجام می‌شود که  خط لوله انتقال گاز صلح که انتقال دهنده گاز ایران به کشورهای هند و پاکستان است همچنان به دلیل برخی مشکلات مالی از سوی کشور پاکستان در حال تعلیق بسر می‌برد.

انتهای پیام/.


ویدیو مرتبط :
اما و اگرها درمورد پروژه امنیت حفظ اطلاعات