سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



حالت «مرور امن» در مرورگرها آنقدرها که تصور می کنید امن نیست


حالت «مرور امن» در مرورگرها آنقدرها که تصور می کنید امن نیست

حالت مرور امن یا «incognito mode» در موارد متعددی می تواند به کار شما بیاید. اما می بایست دقیقاً بدانید که در این وضعیت چه چیزهایی پنهان شده و چه چیزهایی آشکار باقی می مانند. در این مطلب قرار است این مسئله را بررسی کنیم.

اول از همه باید بدانید که در این حالت اطلاعاتی مثل جستجوها، صفحات دیده شده و کوکی ها در رایانه شما ثبت نخواهند شد. درواقع تا جایی که به مرورگرتان مربوط است، بعد از بسته شدنش پنجره نرم افزار، انگار نه انگار که کسی با آن کار کرده است، البته نه کاملاً!

دانلودها و بوکمارک ها بعد از پایان یک مرور امن همچنان باقی می مانند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را دانلود و کدام لینک را بوکمارک می کنید.

وقتی که به حالت ناشناس به مرور وب می پردازید، باز هم در حال رد و بدل کردن اطلاعات مابین رایانه و سرویس دهنده اینترنت هستید، پس تصور نکنید که ISP در این حالت به احترامتان چشم هایش را خواهد بست. روترها و سرورهای واسطه توجه خاصی به حالت وبگردی شما نمی کنند.

بنابراین اگر در حال دانلود غیرقانونی فیلم و موسیقی هستید، از لحاظ فنی تامین کننده اینترنت شما می تواند این عمل را ردیابی کرده و تشخیص دهد. (گرچه در کشور ما این مسئله هرگز نگران کننده نخواهد بود)

پس می توان گفت حالت مرور امن تنها برای حفظ حریم شخصی شما بر روی همان رایانه ای که از آن به اینترنت متصل شده ای مفید خواهد بود.

این نکته را هم باید بدانید که اگر از یک رایانه متصل به شبکه کاری در شرکت و یا سازمان محل کار خود برای مرور وب استفاده می کنید، پس مدیر شبکه حتی در حالت مرور امن نیز امکان ردیابی عملکرد شما را خواهد داشت.

شاید بیش از حد واضح به نظر برسد، اما گفتنش خالی از فایده نیست که اگر در حالت مرور امن به حساب کاربری خود در هر سایتی، از جمله شبکه های اجتماعی، وارد شوید، بازهم فعالیت های شما در وبسایت مذکور ثبت خواهد شد. شاید مرورگرتان در این حالت متوجه نشود که شما به صفحه شخصی کدام یک از دوستانتان سر زده اید، اما فیس بوک قطعاً خواهد فهمید.

qgzkdeks42vrrmw8eydz

نکته دیگری را نیز باید متذکر شد. نرم افزارهایی وجود دارند که ناخواسته و بدون اطلاع شما می توانند به ثبت رفتارهایتان در هنگام کار با رایانه بپردازند. برخی از اینها بدافزار هستند و برخی دیگر توسط صاحبان رایانه های مذکور نصب شده اند. توجه داشته باشید که این ابزارها هیچ احترامی برای حالت «مرور امن» مرورگر شما قائل نیستند. پس خود نگران حریم شخصی خود باشید.

و نکته آخر این که بسیاری از افزونه ها در مرورگرهای محبوب کروم و فایرفاکس در حالت مرور امن به ثبت اطلاعات نمی پردازند، اما یک بررسی در سال ۲۰۱۵ نشان داده که برخی از افزونه ها در مرورگر فایرفاکس چنین نمی کنند. گوگل کروم اما در حالت «incognito mode» تمام افزونه ها را غیر فعال سازد، گرچه ممکن است برخی از آنها در پس زمینه همچنان فعال باشند، و یا در پنجره دیگری که در حالت مرور امن نیست به کار خود ادامه دهند.

حالت مرور امن یا ناشناس کاربردهای فراوانی دارد، اما بهتر است قبل از استفاده از آن با محدودیت هایش آشنا باشید.

منبع: gizmodo

برچسب‌ها:incognito modeاخبار تکنولوژیامنیت کرومتکنولوژیحفظ حریم شخصیردیابی اطلاعاتفایرفاکسمرور امنمرور ناشناس اینترنت

اشتراک‌گذاری:


ویدیو مرتبط :
امن بسازیم