علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



واکنش دانشگاه علوم پزشکی اهواز به یک خبر ایرنا/ زباله های بیمارستانی، غیربهداشتی دفع نمی شود


به گزارش ایرنا در این جوابیه آمده است: با پیگیری و نظارت مستمر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و مراکز بهداشت تابعه، هم اکنون کلیه بیمارستان های مستقر در شهر اهواز مجهز به سامانه بی خطرسازی غیرسوز زباله های عفونی بوده و پسماندهای بیمارستان ها قبل از خروج کاملا بی خطر می شوند.
در بخش دیگری از این جوابیه آمده است: به طور کلی در بیمارستان ها ابتدا زباله های عفونی و غیرعفونی تفکیک، سپس پسماندهای عفونی و خطرناک توسط سامانه غیرسوز بی خطر شده، برای امحاء تحویل شهرداری می شوند و تمام این مراحل نیز زیرنظر کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط مستقر در بیمارستان ها صورت می پذیرد. همچنین تطابق خروجی این سامانه ها با استانداردهای زیست محیطی علاوه بر پایش هفتگی توسط بیمارستان، به صورت ماهیانه توسط آزمایشگاه معتمد سازمان محیط زیست نیز مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرند.
در این مطلب تاکید شده است: در صورت بروز مشکل و از کار افتادن دستگاه بی خطرساز زباله ضمن پیگیری برای راه اندازی مجدد آن، قرارداد جمع آوری پسماند عفونی با سازمان پسماند شهرداری به همین منظور منعقد می شود.
بر اساس این گزارش، محمدمسعود طاهرپور معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز در یک نشست خبری گفته بود: زباله های عفونی بیمارستان ها و کلینک های درمانی اهواز، بدون بی خطرسازی به شهرداری تحویل داده می شود که این مساله برخلاف قانون است.
به گفته وی، 20 سال است که زباله های عفونی بیمارستانی توسط شهرداری اهواز جمع آوری می شود و هم اکنون زباله های 25 بیمارستان و کلینیک به صورت غیربهداشتی تحویل گرفته می شود البته برخی از بیمارستان ها سامانه بی خطرسازی زباله های عفونی (اتوکلاو) را نصب کرده اند اما این کار به صورت اصولی انجام نمی شود بنابراین ما خطر پذیری نمی کنیم، و برای جلوگیری از آسیب رسیدن به کارگران شهرداری و محیط زیست، تصمیم گرفتیم که سلول جدیدی برای دفن زباله های عفونی احداث کنیم.
بر اساس قانون مدیریت پسماند بی خطرسازی زباله های عفونی یا صنعتی بر عهده مراکز تولیدکننده زباله است.
7151/6037

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
دفع نامناسب زباله های بیمارستانی