سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بدترین نوع نفوذ ورود تفکر وابستگی به بطن جامعه و افکار جوانان ماست/ خودباختگی در برابر غرب از دل دانشگاه‌ها پدید می‌آید


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، پرویز داودی عضو ائتلاف اصولگرایان با حضور در نشست «مجلس، دولت و نفوذ اقتصادی» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در دانشکده مدیریت این دانشکده برگزار شد، اظهار داشت: هدف نفوذ بردن منابع و ثروت کشورهای مورد نفوذ است که آن هم با انواع روش‌ها از جمله شرکت‌های چند ملیتی و استفاده از سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: سازمان‌ها و مجامع بین المللی در کنار اهداف اعلام شده‌شان وظایف دیگری را به طور پنهان نیز دنبال می‌کنند. برای مثال وقتی آمارها و نقاط ضعف ما توسط این سازمان‌ها بررسی شد، تحریم‌های هدفمندتری نیز بر ما تحمیل شد.

معاون اول دولت نهم با بیان اینکه زمانی سیاست‌های تعدیل توسط همین سازمان‌ها برای ایران در نظر گرفته شد، گفت: در کنار آن سیاست‌هایی با عنوان تور حفاظتی نیز برای حفظ فشارها طراحی کردند. بعضی مسئولین در آن زمان می‌گفتند که باید کلاهخود و باتوم هم سفارش دهیم.

داودی اضافه کرد: این سیاست بحرانی را در سال 74 ایجاد کرد که تورم به 50 درصد رسید و نرخ ارز ماهانه 17 درصد بالا رفت، به خاطر همین فشارها بود که این سیاست کنار گذاشته شد.

وی افزود: با کنار گذاشتن این سیاست ما در سال 75 از رشد 2.7 درصد به رشد 5.2 درصد رسیدیم و تورم نیز از 50 درصد به 25 درصد کاهش پیدا کرد.

وی تأکید کرد: گرچه این نوع سیاست‌ها در برخی کشورها اجرا شد اما در اغلب کشورها بدهی خارجی بالا رفت و توزیع درآمد بدتر شد. بدهی خارجی یعنی قدرت و استقلال سیاسی کشور کم شود و این روش نفوذی بود که دشمن از طریق اعمال سیاست‌های اقتصادی دنبال می‌کرد.

معاون اول دولت نهم با بیان اینکه دلار ابزار دیگری برای نفوذ است، گفت: اصل رایج شدن دلار یعنی حق آقایی و اینکه منابع کشورها به کشور نشردهنده دلار منتقل شود که این کار باعث می‌شود کشورها به دلار وابسته شوند. بر همین اساس است که امروز مشاهده می‌کنیم بانک‌های ما حتما باید به سوئیفت وصل شوند.

داودی با بیان اینکه روش دیگر در حوزه نفوذ تغییر تفکر نخبگان از طریق علوم انسانی است، گفت: علوم انسانی موجود که بعد از رنسانس به وجود آمده است نهضتی را بر مبنای مادی‌گرایی و اومانیسم بنا نهاده است و این نهضت خمیرمایه نظریات علوم انسانی را شکل داد و چراغ راهنمایی در حوزه اقتصاد و سیاست شد که متأسفانه نظام آموزشی ما نیز بر اساس این برنامه است.

عضو ائتلاف اصولگرایان در ادامه خاطرنشان کرد: امروز ما در زمینی بازی می‌کنیم که طراحی دیگری است. بعد اهدافی گذاشته می‌شود که اصلا معلوم نیست چقدر برای کشور ما مطلوب است.

وی با اشاره به تدوین کتاب «مبانی نظری برنامه چهارم توسعه» توسط سازمان مدیریت در سال 83، گفت: وقتی عناوین این کتاب و تأکید آن بر ارزش‌های خاص را مشاهده می‌کنیم در آن می‌بینیم خودباختگی شدید مقابل غرب، پررنگ کردن تهدیدات خارجی، توصیه به سازش با آمریکا، حرکت در چارچوب سیاست آمریکا،‌ پیوستن به نظم نوین جهانی به هر قیمت، انحصار رفع معضلات فقر و بیکاری در پذیرش خواسته‌های آمریکا، ایجاد روحیه یأس و ناامیدی در مردم و مسئولین، پذیرش نظام سلطه و بایکوت نام امام و رهبری، به سخره گرفتن ارزش‌های اسلامی مردمی و بسیج، تأیید و تعریف از سیاست‌های طاغوت، توصیه به جدایی سیاست از مذهب و توسعه بر اساس نظریه وابستگی پررنگ است.

وی افزود: این توصیه‌ها در کتاب مبانی نظری برنامه چهارم آنقدر بد بود که آن کتاب را خمیر کردند.  البته باید بگویم این تفکر از دامن دانشگاه‌های ما بیرون آمده است.

معاون اول دولت نهم در ادامه با اشاره به تلاش دشمن برای نفوذ اقتصادی در کشور گفت: جملات برخی مسئولین از جمله اینکه نفوذ یعنی ایجاد توقعات برای جلوگیری از سرمایه‌گذاری خارجی نشان از برنامه دشمن برای نفوذ اقتصادی می‌دهد. چرا که سرمایه‌گذاری خارجی زمانی مؤثر است که در کنار یک اقتصاد توانمند در داخل قرار گیرد.

داودی افزود: از جمله موارد نفوذ این است که ما بگوییم باید مدیر خارجی بیاوریم و یا اینکه اقتصاد ما باید در اقتصاد جهانی هضم شود. این نفوذ یعنی اعتقاد به توان داخلی تبدیل به این شود که ما حداکثر می‌توانیم دو نوع غذا تولید کنیم.

عضو ائتلاف اصولگرایان خاطرنشان کرد: گفتمانی که عنوان می‌کند ما تنها می‌توانیم دو نوع غذا تولید کنیم با گفتمان رزم‌آرا که می‌گفت مردم ایران توانایی ساخت لولهنگ هم ندارند چه فرقی می‌کند.

وی افزود: آیا گفتمان اقتصاد مقاومتی این است که بگوییم اگر تحریم‌ها را برنداریم آب خوردن ما هم به مشکل می‌خورد. اقتصاد مقاومتی دقیقا عکس سخنان آقایان است. اینکه خودباخته نشویم و با توان داخلی به دنبال پیشرفت باشیم.

معاون اول دولت نهم با بیان اینکه بدترین نفوذ ورود تفکر وابستگی به بطن جامعه و تفکر جوانان ما است، گفت: آن تفکری که در سال 83 در تعداد کمی از مسئولین ما قرار داشت امروز دشمن تلاش می‌کند آن را در بین 30 میلیون از جوانان ما ترویج دهد. آن هم از طریق شبکه‌های اجتماعی. هدف دشمن این است که نظام محاسباتی جوانان ما را تغییر دهد.

داودی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی نیز برای جلوگیری از همین نفوذ طراحی شده است، گفت: اگر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در برنامه‌های دولت عملیاتی شود جلوی نفوذ را می‌گیرد چرا که اقتصاد مقاومتی در ابتدا بر افکار و باورها دست می‌گذارد و تفکر جهادی، حماسی و فرهنگ انقلاب اسلامی را در حوزه اقتصاد ترویج می‌دهد.

عضو ائتلاف اصولگرایان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از وظایف مجلس پیاده کردن تمام بندهای اقتصاد مقاومتی در حوزه اختیاراتش است که اگر مجلس به این وظیفه‌اش عمل کند راه‌های نفوذ را می‌بندد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/7TA1KE


ویدیو مرتبط :
تفکر قبل از ورود به دانشگاه و بعد از آن ...