سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



نخست وزیران هند و پاکستان در لاهور با یکدیگر ملاقات می‌کنند


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد،«نارندرا مودی» نخست وزیر هند که در افغانستان به سر می‌برد در پیام توئیتری خود اعلام کرد: امروز (جمعه) بعد‌ازظهر در لاهور با نواز‌شریف همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد کرد.

نخست وزیر هند صبح امروز به کابل سفر کرده و ساختمان جدید پارلمان افغانستان که با کمک مالی هند ساخته شده است، با حضور وی رسما افتتاح شد.

مودی در ادامه پیام خود اظهار داشت: با برقراری ارتباط تلفنی تولد نواز‌شریف را به وی تبریک گفته‌ام و امروز با وی ملاقات خواهم کرد.

سخنگوی دفتر نخست‌وزیر پاکستان با تأیید این خبر اعلام کرد: نواز شریف امروز با مودی ملاقات خواهد کرد.

بر اساس این گزارش هواپیمای حامل نخست وزیر هند امروز حدود ساعت 3 بعد‌از ظهر در فرودگاه بین‌المللی لاهور به زمین می‌نشیند و مقامات پاکستانی از هیئت سیاسی هند استقبال خواهند کرد.

به گزارش شبکه خبری جیو نواز شریف شخصا از نارندرا مودی استقبال می‌کند و دیدار بین مقامات دو کشور فقط به فرودگاه محدود نخواهد بود و نخست‌وزیر هند ضمن بازدید از منطقه رایوند درباره مسائل مختلف از جمله پیگیری مذاکرات صلح به تبادل‌نظر با همتای پاکستانی خود می‌پردازد.

حدود 25 روز پیش نخست وزیر دو کشور همسایه که از دهها سال پیش تاکنون درگیر اختلاف‌های شدید سیاسی و مرزی هستند، در حاشیه اجلاس آب و هوای در شهر پاریس دیداری غیررسمی و کوتاه داشتند.
دو هفته پیش نیز خانم سوشما سواراج وزیر امور خارجه هند، در تحولی بزرگ در روابط دو کشور، دعوت رسمی اسلام آباد برای شرکت در کنفرانس قلب آسیا را پذیرفت و درحاشیه این کنفرانس، با عالی ترین مقام های پاکستان از جمله نخست وزیر این کشور دیدار کرد.

دو کشور سالیان سال است که بر سر حاکمیت کشمیر با یکدیگر اختلاف دارند و پاکستان همواره مى‌کوشد با مطرح کردن موضوع کشمیر در سازمان ملل، آن را از صورت مسئله‌اى دو جانبه در آورده و دخالت مجامع بین‌المللى را در خصوص به هند بقبولاند. پاکستان همچنین معتقد است که در این خصوص باید به آراء عمومى مراجعه شود و حق تعیین سرنوشت به مردم کشمیر داده شود. در حالى‌که هند براین باور است قطعنامه‌هاى سازمان ملل متحد در این خصوص معتبر نیست و پس از امضای قرارداد سیملا دو کشور باید اختلافات را با مذاکرات دو جانبه حل نمایند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/1QT3ZD


ویدیو مرتبط :
چرا به شهر لاهور قلب پاکستان می گویند؟ - بوکینگ پرشیا