سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



ایجاد اشتغال با تقویت فرهنگ کار و مهارت آموزی


به گزارش خبرنگار معارف ایرنا کوروش پرند روز سه شنبه در مراسم رونمایی از استانداردهای آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: فارغ التحصیلان ما در فرهنگ کار دچار مشکل شده اند و به دنبال آن فرهنگ مهارت آموزی نیز با مشکلاتی روبروست.
وی با استناد به آمار جمعیت غیرفعال در کشور گفت: اگر بنا به شرایطی اتباع خارجی از کشور خارج شوند، در بعضی شغل ها نیروی کار ساده نخواهیم داشت. یعنی اگر یک میلیون افغان خارج شوند، ظرفیت های شغلی، خالی خواهد ماند و کمتر کسی حاضر است تن به کار دهد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین خواستار اصلاح فرهنگ مدرک گرایی شد و گفت: در شورایعالی آموزش و پرورش گفتم تعداد دانش آموزان رشته های ریاضی و علوم انسانی رو به کاهش نهاده و از طرف دیگر داوطلبان تحصیل در رشته های تجربی افزایش یافته و باید مواظب چنین پدیده ای از نظر فرهنگی باشیم تا همه دانش آموزان فقط به دنبال رشته های پزشکی و درآمدهای بالا نباشند.
وی در ادامه از برخی آسیب های اجتماعی همچون حاشیه نشینی و سکونت گاه های غیررسمی سخن گفت و به معضلات اعتیاد مواد مخدر پرداخت.

* حوزه های آموزشی امر به معروف استاندارسازی شود
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هفت هزار استاندارد آموزشی مربوط به شغل و شایستگی در حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات وجود دارد و در حوزه امر به معروف و نهی از منکر می توانیم استانداردسازی کنیم تا مربیان بتوانند ضمن نیازسنجی و تربیت مربی اقدام کنند.

* حل مشکلات جامعه با امر به معروف
سید مهدی هاشمیان معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر با استناد به آیه 110 سوره آل عمران گفت: امر به معروف و نهی از منکر مهمترین شاخص جامعه برتر است و امام باقر(ع) فرمود که اگر جامعه به این شاخص توجه کند، بسیاری از معضلات در جامعه رخ نخواهد داد.
وی با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی گفت: حضرت امام خمینی(ره) در کتاب ولایت فقیه تاکید کردند که اگر مومنان بخواهند امر به معروف کنند، تشکیل حکومت برای آنان واجب می شود ولی در جامعه از این اصل غفلت شده و اگر چه بسیاری از اصول قانون اساسی اجرا شد ولی این اصل بعد از 36 سال در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
هاشمیان با خواندن حدیثی از امام رضا(ع) گفت: یکی از آسیب های اجتماعی مهم در دیدگاه امام هشتم واگذار کردن امر به معروف و نهی از منکر به دیگران است و به فرموده امام رضا(ع) اگر در جامعه چنین اتفاقی رخ دهد، به مثابه جنگ با خدا خواهد بود و به هر اندازه از این فریضه فاصله بگیریم، آمار مشکلات افزایش خواهد یافت.
وی مهمترین عامل در ایجاد معضلات اجتماعی را نداشتن ایمان در جامعه دانست و گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال جاری فرمود چهار عنصر نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر در عرصه مسائل اجتماعی بسیار مهم است و امام رضا(ع) فرمود که این آسیب جامعه را از پا درمی آورد.
معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: باید قبول کنیم که تنبل شده ایم، چشم پوشی می کنیم و بی تفاوت هستیم ولی ما یاوران معروف تلاش می کنیم تا شاخص های اسلامی را در جامعه ترویج کنیم و آن را در نظام اداری ایجاد کنیم.

* نظام اداری برتر با ایجاد هسته های یاوران معروف
هاشمیان گفت: هسته های امر به معروف و نهی از منکر در وزارتخانه ها و ادارات تلاش می کنند تا به سمت نظام اداری برتر بروند و با مکانیزم های لازم، بی تفاوتی را در نظام اداری کنار بگذاریم.
وی مکانیزم های این ستاد را تشکیل شش هسته امر به معروف در هر وزارتخانه دانست و گفت: سه هسته 10 نفره از سوی وزارتخانه ها، 2 هسته از سوی بسیج و یک هسته نیز متشکل از فرهیختگان وزارتخانه ها به ستاد امر به معروف معرفی می شوند که اعضای این هسته ها به عنوان پیشگامان اجرای امر به معروف و نهی از منکر بر اساس قانون امر به معروف عمل می کنند.
معاون ستاد امر به معروف ویژگی های قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را برشمرد و گفت: با تصویب این قانون موازنه خوبی ایجاد شده است و هفته گذشته اولین جلسه این ستاد با حضور وزرا و 17 عضو تشکیل شد و 11 ماده از آئین نامه آن به تصویب رسیده و شرح وظایف و ساختار آن نیز به زودی تدوین خواهد شد.

* نقادی و نقدپذیری همان امر به معروف است
هاشمیان با اشاره به تاکید حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری برای نظارت، نقادی و نقدپذیری گفت: ما معتقدیم برای فعال شدن امر به معروف و نهی از منکر، مدیران در صف اول قرار دارند تا شنیدن نقدها به سمت یک نظام اداری سالم، پویا و شاداب برویم.
وی نقدپذیری مدیران و مسئولان را اولین قدم برای تقویت مدیریت دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر آرمان امام حسین(ع) است و به خاطر آن به شهادت رسید.
حجت الاسلام محمدحسین توانایی مشاور دبیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر و رضا بازرگان مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این مراسم به ویژگی های آمران به معروف و ناهیان از منکر پرداختند و راه های موفقیت در اجرای این فریضه را برشمردند.
در ادامه این مراسم ضمن رونمایی از استانداردهای آموزشی فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تفاهم نامه همکاری میان ستاد امر به معروف و نهی از منکر و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور امضا شد تا ضمن توانمندسازی آمرین به معروف و ناهیان از منکر، برای هسته های این سازمان دوره های آموزشی و مهارتی برگزار شود.
در این مراسم بیش از 200 نفر از مسوولان هسته های یاوران معروف وزارتخانه ها، نهادها و دستگاه های اجرایی داشتند.
فراهنگ**1003**1569

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
ترویج فرهنگ مهارت آموزی