سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



خمیر کردن نشریات برگشتی کم‌لطفی به توانمندی فعالان عرصه رسانه است


مصطفی آجرلو، مدیر مسئول نشریه «فکه» در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس گفت: طرح اشتراک نیم‌بهای مجلات و روزنامه‌ها یکی از اقدامات خوب بود که امید است ادامه‌دار باشد زیرا این طرح به مخاطبان این فرصت را داده که بتوانند با قیمت ارزان‌تر ارتباط بهتر و بیشتری با نشریات و مطبوعات داشته باشند.

مدیر مسئول نشریه فکه با اشاره به طرح «خرید نشریات برگشتی» گفت: اینکه مدیریتی واحد با یک رصد کلی بتواند نشریات برگشتی از روی دکه‌ها را جمع‌آوری و به صورت رایگان در مراکز عمومی و همچنین مناطق محروم عرضه کند، اقدام قابل قبولی است.

وی افزود: نه تنها در مناطق محروم و شهرستان‌ها، بلکه در تهران نیز مراکز بسیاری وجود دارند که به دلیل عدم توانمندی مالی قادر به خرید نشریات نیستند. بنابر این اجرای این طرح می‌تواند این نشریات را در کتابخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پایانه‌های هوایی و زمینی، مراکز بازپروری، زندان‌ها و به طور کلی تمام مراکزی که مردم در آنجا حضور دارند، به دست مخاطبان برساند.

آجرلو اجرای این طرح را برای نشریات مکتوب که در این دوره به دلیل هزینه‌های بالای کاغذ بسیار تحت فشار هستند، قابل توجه دانست و ادامه داد: پیش از مطرح شدن این طرح، نشریات برگشتی تبدیل به خمیر می‌شدند، در حالی که خمیر کردن نشریات کم‌لطفی به توانمندی فعالان رسانه‌ای است. برای چاپ و انتشار یک شماره از یک نشریه، افرادی بسیار و همچنین هزینه‌هایی بسیار از کاغذ گرفته تا مراحل چاپ صرف می‌شود.

به گزارش فارس، طرح خرید مجلات برگشتی قرار است از ابتدای زمستان اجرا شود که ضوابط و جزئیات اجرای آن در سامانه اشتراک نشریات کشور درج شده است. همچنین سامانه‌ای با عنوان طرح اشتراک نیم بها راه‌اندازی شده است و مخاطبان مطبوعات می‌توانند نشریه مورد علاقه خود را انتخاب کنند و به صورت نیم بها به اشتراک این نشریه در بیایند.

البته این طرح تا اواخر خردادماه ناکام بود و بسیاری از نشریات پرتیراژ به عضویت این سامانه در نیامده بودند. هم‌اکنون 74 روزنامه، 55 هفته‌نامه، 23 دوهفته‌نامه، 75 ماهنامه، 5 دوماهنامه، 2 فصلنامه و یک سالنامه در این سامانه عضو هستند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/Q50QEN


ویدیو مرتبط :
توصیه های مادران شهدا به فعالان عرصه هنر و رسانه