سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



پاریس تاوان رفاقت با واشنگتن را داد/ استراتژی جهانی‌سازی آمریکا دامن دیگر کشورهای غربی را هم خواهد گرفت


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، "الکساندر شپونت" مدیر موسسه علوم سیاسی روسیه در گفتگو با نشریه روسی " آکتوالنی کامنتاری " ضمن محکوم کردن حادثه مرگبار فرانسه گفت مقصران اصلی این حادثه تروریستی هرگز مشخص نخواهد شد. نمونه عینی آن، حادثه تروریستی 11 سپتامبر بوده و با وجودیکه سازمان تروریستی القاعده مسئولیت آن را بر گردن گرفته، اما هنوز کارشناسان به دید ابهام به حادثه 11 سپتامبر می‌نگرند. به همین دلیل در انتظار شناختن مقصران اصلی حادثه فرانسه تقریباً کاری بیهوده است و اینکه داعش ظاهراً مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته و خود را مقصر می‌داند هیچ معنایی ندارد، زیرا این گروه تروریستی مسئولیت تمام حوادث تروریستی من‌جمله انفجار هواپیمای مسافربری روسیه را بر عهده می‌گیرد.

وی افزود: «بر اساس برخی گزارش‌ها، تمام عوامل این حادثه تروریست‌های فرانسوی بودند و هیچ‌کدام از آن‌ها از مهاجران فعلی نبوده است و مشکل بیشتر متوجه نسل دوم مهاجران است، چراکه نسل اول مهاجران به‌خوبی می‌دانند از کجا آمده‌اند. آن‌ها شرایط وحشتناکی را که در آن زندگی می‌کردند به یاد دارند و به همین دلیل به فرانسه گریختند. بنابراین فرانسه پناهگاه امن آن‌ها است و بندرت دست به عملیات تروریستی می‌زنند. اما فرزندان این مهاجران که اکنون دیگر فرانسوی هستند و در بطن فرهنگ فرانسه بزرگ شدند و همچنین به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند هرگز الجزایر، مراکش و تونس را درک نکردند و نخواهند کرد. این نکته بسیار مهمی است که آلمان نیز قطعاً در آینده نزدیک با آن متوجه خواهد شد، چراکه سیل میلیونی پناهندگان اخیر به آنجا سرازیر شده است. فرزندان آینده این مهاجران قدردان آلمان نخواهند بود زیرا آلمان والدین آن‌ها را پناه داد و کودکانی که در آلمان متولد خواهند شد هرگز این مسئله را درک نخواهند کرد و خود را شهروند درجه اول آلمان می‌دانند».

تحلیل‌گر روس تأکید کرد: «فرانسه گزینه‌ای برای خروج از این وضعیت روی میز ندارد، چون‌که بسیاری از پناهندگان از کشورهای آفریقای و آسیایی درنتیجه شرایط بد زندگی به فرانسه مهاجرت می‌کنند و حال که فرانسه ناامن شده است و در جای‌جای آن حوادث تروریستی صورت می‌گیرد مردم فرانسه مکان امن جایگزینی ندارند و از سوی دیگر اروپا یک جامعه یکپارچه است وقتی یک نقطه از آن ناامن شود به دیگر نقطه‌ها نیز سرایت می‌کند. همان‌طور که حادثه 11 سپتامبر برای مردم آمریکا قابل‌هضم نبود، حادثه فرانسه هم دور از اذهان بود. اما عملکرد سیاسی اروپا با آمریکا متفاوت است؛ آمریکایی‌ها نخبگان را برای انجام کارهای کثیف پرورش می‌دهند؛ آن‌ها از یک‌سو تبلیغاتی وسیعی به‌منظور مثبت جلوه دادن چهره آمریکا من‌جمله مبارزه با تروریسم، حمایت از حقوق بشر، مبارزه با مواد مخدر و غیره انجام می‌دهند، اما از دیگر سو در قالب تروریست‌ها به مداخله‌گری و سلطه گری در کشورهای ضعیف می‌پردازند و اکنون در قالب گروه تروریستی داعش به جان اروپا افتاده‌اند. ابتدا از روسیه انتقام گرفتند و اکنون از فرانسه. ترکش استراتژی جهانی‌سازی آمریکایی‌ها دامن دیگر کشورهای اروپایی را نیز خواهد گرفت».

تحلیل‌گر روس در پایان می‌گوید اروپا که همیشه با سیاست‌های ایالات‌متحده همگام و همراه بوده است اکنون در باتلاق عواقب این دوستی گیر افتاده و توان مبارزه با تروریسم را ندارد. زیرا همیشه واشنگتن راهبر بوده و اروپایی‌ها تنها ابزارهای کاخ سفید برای دستیابی به اهداف بلندمدت خود بوده است. جزر و مد خشن تروریسم در دریای طوفانی خاورمیانه، آفریقا و حتی آسیای مرکزی و اکنون اروپا، حاصل همگام بودن اروپایی‌ها با آمریکایی‌ها است و اینکه فکر کنیم که می‌توانیم گروه‌های تروریستی و افراط‌گرا را ریشه‌کن کنیم تقریباً غیرممکن است. زیرا از بین بردن اندیشه و تفکر آن‌هم با چندین حامی قدرتمند و ثروتمند من‌جمله آمریکا و برخی از کشورهای عربی به‌ویژه  عربستان سعودی به‌غایت دشوار است.

انتهای پیام/م


ویدیو مرتبط :
ماشینهای کشورهای غربی