سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



طرح توسعه عتبات ازعراق تا سوریه/ پلارک: طرح توسعه حرم حضرت زینب شروع شده است


درمقابل اقدام های جنایتکارانه گروه های تروریستی تکفیری در تخریب اماکن مقدس و حرم های ائمه (ع) و اولیاء الله و ادامه جنگ درنقاطی بسیارنزدیک به حرم های مقدس، جمهوری اسلامی ایران، عتبات عراق و سوریه، در تعاملی سازنده، طرح های بازسازی و توسعه عتبات را از عراق تا دمشق بصورت شبانه روزی پیش می برند.
بیش از 150طرح بازسازی وتوسعه درحال حاضردرشهرهای مقدس نجف اشرف، کربلای معلا، کاظمین و سامراء در حال طراحی یا اجرا هستند و همزمان در دمشق نیز طرح های نوسازی عتبات در آنجا جریان دارد و همان طور که رئیس ستاد عتبات عالیات در عراق بیان داشت طرح توسعه حرم حضرت زینب (س) در سوریه نیز آغاز شده است.
'حسن پلارک'چهارشنبه شب هنگام افتتاح بیمارستان امام زین العابدین به خبرنگار ایرنا درکربلا گفت: همکاری بین ستاد و دوستان عراقی در بهترین شرایط است وهمه آنها قدردان اقدام های جمهوری اسلامی ایران هستند و به همین دلیل طرح های بازسازی و توسعه عتبات عالیات در عراق به این ستاد واگذار شده است.
وی ادامه داد که از 150 طرح نوسازی و توسعه، 10 طرح جزء طرح های بزرگ و عمده هستند که برخی در یک فاز شش ساله و برخی نیز در فاز 12 ساله به بهره برداری خواهند رسید.
طرح توسعه حرم حضرت امیرمومنان (ع) که به نام صحن حضرت فاطمه (س) نامگذاری شده، در یک پروسه شش ساله، مرحله اول آن به بهره برداری رسیده است و انتظار می رود طی دو سال آینده کل این طرح تکمیل شود.
به گفته حسن پلارک بعد از انجام این طرح، حرم حضرت امیر(ع) تا 50 سال آینده بی نیاز ازطرح های توسعه خواهد بود.
درکربلای معلا نیز طرح بزرگ ساخت صحن حضرت زینب (س)قراراست در یک برنامه 12 ساله به اتمام برسد و در حال حاضر مراحل اولیه ساخت این پروژه آغاز شده است.
درخصوص اهمیت این طرح سخنان 'شیخ عبدالمهدی کربلایی'مسوول شرعی تولیت آستان عتبه حسینی حائز توجه است که در گفت وگو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان ساخت: 'طرح ساخت صحن حضرت زینب (ع) در کربلا یک جهش در طرح های توسعه عتبات عالیات در عراق است.'
عراق تا قبل از سقوط رژیم دیکتاتوری صدام هیچ گونه طرح توسعه عتبات عالیات را انجام نداده بود و یک عقب افتادگی 40 تا 50 ساله در توسعه و بازسازی و نوسازی عتبات عالیات در این کشور به واسطه رژیم بعثی وجود داشت.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات درعراق در این خصوص گفت که نه تنها طرح توسعه و حتی بازسازی در عتبات عالیات تا قبل از سقوط رژیم بعث در عراق وجود نداشت، بلکه حتی بنای قدیمی عتبات عالیات به دلیل عدم اهتمام، در حال تخریب و ویران شدن بود.
در سامراء که هنوز زخم تروریسم بر پیکر حرم امامین عسکریین (ع) دیده می شود، ستاد بازسازی عتبات عالیات با توصیه جدی مراجع عالی عراق ودرراس آنها آیت الله سید علی سیستانی و همچنین تاکید های مقام معظم رهبری، یک طرح درازمدت برای توسعه حرم های امامین عسکریین (ع) تدارک دیده است.
طرح توسعه و بازسازی حرمین عسکریین (ع) تا شعاع 300 متری حرم را در بر می گیرد، اما مسئله تملک زمین مربوطه، که حسن پلارک به آن اشاره کرد، هنوز حل نشده و وجود برخی مسائل بین دو دیوان اوقاف شیعه و اهل سنت، تاکنون در اجرای طرح توسعه تاخیر انداخته است.
'طرح توسعه حرم حضرت زینب (س) در دمشق سوریه آغاز شده است'، خبر خوشحال کننده دیگری است که رئیس ستاد عتبات عالیات درعراق، به همه محبان و دوستاران دخت علی بن ابی طالب (ع) و پیام رسان واقعه عاشورای حسینی اعلام کرد.
وی با تاکید بر اینکه حرم حضرت زینب (س) در امنیت کامل است و کمترین خدشه به حرم نرسیده، خاطرنشان کرد که طرح های بازسازی حرم حضرت زینب(س) وحتی حضرت رقیه (س) هرگز متوقف نشده و همچنان بطور روزمره ادامه دارد.
پلارک گفت که طرح توسعه حرم حضرت زینب (ع) که همه در انتظار آن بودند، مدتی است که آغاز شده و کار توسعه از منطقه مصلا شروع شده است.
گرچه در جهان اسلام یک گروه افراطی با تفکرهای تکفیری و با تیغ کین، عزم را بر تخریب و ویرانی 'بیوت الله' جزم کرده اند، درمقابل عده ای سربازگمنام به عشق اهل بیت عصمت و طهارت (ع) همه این جماعت کوته بین و حامیان آن را به چالش کشیده اند و بنای ساخت و توسعه و نوسازی اماکن مقدسه را وجهه همت خود نهاده اند.
کاراین عده فقط منحصر به ساخت و توسعه و بازسازی عتبات عالیات نیست، بلکه طرح های عام المنفعه نیز جزء کوچکی از تلاش آنهاست که چهارشنبه شب گذشته با افتتاح بیمارستان فوق تخصصی 120 تختخوابی در کربلا یکی از از همین طرح ها تحقق یافت.
طرحی که شیخ عبدالمهدی کربلایی مسوول شرعی تولیت آستان مقدس حسینی در گفت وگو با ایرنا، از آن به عنوان ثمره همکاری خوب بین جمهوری اسلامی ایران که در موسسه خیریه 'کوثر' وابسته به ستاد عتبات عالیات تجلی یافته و تولیت های عتبات مقدسه در عراق یاد کرد.
این بیمارستان که به نام مبارک امام زین العابدین (ع) نامگذاری شده و در سالروز ولادت سه چشمه نور شعبانیه گشایش یافت، با کمک های خیریه مردم ایران و همکاری ستاد عتبات عالیات برای استفاده زایران حسینی که از اقصی نقاط دنیا به کربلا مشرف می شوند و همچنین استفاده عموم مردم ساخته شده است.
حسن پلارک در خصوص افق طرح های توسعه عتبات عالیات در عراق نیز به خبرنگار ما گفت: تا وقتی مردم خوب ایران هدایا و نذورات خود را برای عتبات عالیات اختصاص می دهند، این طرح ها همچنان ادامه پیدا خواهد کرد.
وی همکاری خوب بین ستاد و دوستان عراقی و قدردانی و اعتماد کامل عراقی ها به طرح های مطرح شده این ستاد و روند اجرای طرح ها و از همه مهمتر حمایت مرجعیت عالی عراق و پشتیبانی ویژه مقام معظم رهبری را عامل موفقیت در عراق ذکر کرد.
اگرچه در سنوات گذشته طرح توسعه و بازسازی فقط محدود به جمهوری اسلامی ایران بود ولی اکنون با تجربه ای که عراقی ها از ایرانی ها در این زمینه کسب کرده اند همان گونه که پلارک یادآور شد، خود عراقی ها در اجرای برخی از طرح ها به خود اتکایی رسیده اند که آخرین مورد آن ساخت ضریح حضرت ابوالفضل عباس (ع) بود که در روز میلاد حضرت امام علی (ع) در 13 رجب به اتمام رسید و بر قبر شریف، نصب شد.
این بدان معنا است که جبهه ساخت و توسعه بیوت الله در برابر تخریبگران روز به روز بر حجم و قدرت اش افزوده می شود و طرف مقابل در آستانه اضمحلال است و بعید نیست در آینده دولت سوریه نیز جزیی از این تیم توسعه عتبات عالیات شود.
خاورم *4*353*1770*1488 **1590

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
طرح توسعه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)