سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سئوالات قاضی صلواتی و پاسخ های بابک زنجانی در دادگاه دوازدهم


به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، در این جلسه قاضی صلواتی سئوال اول خود را از بابک زنجانی اینگونه مطرح کرد که نحوه خرید بانک «اف آی ای بی» -
FIIB - و افزایش سرمایه ات به چه شیوه ای بوده است؟
بابک رنجانی در پاسخ به این سئوال گفت: بانک «اف آی ای بی» را در مالزی خریداری کردم و قبل از خرید بانک به مالزی مراجعه کردیم تا بتوانیم کارهای مالی خود را انجام دهیم و طبق بررسی ها در مالزی اعلام کردند که باید یک مجموعه بزرگ یا یک بانک دیگر سهام دار آن باشد.
وی تصریح کرد: به همین خاطر بانک «فرست» - FERST - اسلامی را به ما معرفی کردند و پیگیر بانک دیگری بودیم تا سهامدار «اف آی ای بی» باشد که در این راستا به تاجیکستان رفتیم و در آنجا مجموعه ارزش را خریداری کردیم و این مجموعه باید پس از سه سال سودآوری تبدیل به بانک می شد.
زنجانی افزود: بعد از انجام کارهای اولیه از رئیس جمهوری تاجیکستان اجازه گرفتیم و گفتیم می خواهیم در این کشور سرمایه گذاری کنیم و وی نیز اجازه داده و ما سال 88 شروع به سرمایه گذاری و راه اندازی مجموعه های مختلف از جمله اتوبوسرانی شهری کردیم.
متهم اصلی پرونده نفتی تصریح کرد: بعد از اینکه اجازه دادند بانک کنت شکل بگیرد، به منطقه لاب وان رفتیم و بانک «اف آی ای بی» را خریدیم و این بانک را با چهار میلیون دلار سرمایه اولیه خریداری کردم و پس از آن شروع به خرید ساختمان و راه اندازی اولیه کردیم.
زنجانی افزود: اینکه آقایان می گویند این بانک فقط سه اتاق داشته درست نیست، چرا که بیش از 40 اتاق دارد و منطقه لاب وان نیز یکی از امن ترین شهرهای مالزی است.
متهم اصلی پرونده نفتی در ادامه توضیحات خود گفت: به محض شکل گیری، سهام بانک را از چهار میلیون دلار به 104 میلیون دلار واریز شده افزایش دادیم و چون سهامدار، بانک کنت بود مجبور بودیم سرمایه کنت بانک تاجیکستان را هم افزایش دهیم.
زنجانی ادامه داد: بعد از اینکه بانک تاجیکستان و «اف آی ای بی» را راه اندازی کردیم، در حساب های تاجیکستان و بانک مالزی سرمایه داشتیم و آقایان بانک ملت آمدند و مشارکت کردند و 60 درصد سهام خریدند.
وی با بیان اینکه 100 درصد بانک مربوط به من است، اضافه کرد: افزایش سرمایه را شخص خودم انجام دادم و حتی یک یورو از این افزایش سرمایه مربوط به بانک ملت نبود.
میلیاردر نفتی تصریح کرد: پول اولیه کنت بانک تاجیکستان 32 میلیارد دلار بود که از خارج کشور و از تاجیکستان تامین کردم و هیچ وقت از بانک ملت پولی در این زمینه نگرفتم و خود افزایش سرمایه دادم و بانک ملت پولی در خارج از کشور نداشت که به من بدهد.

قاضی صلواتی سئوال کرد: شرکت «ای سی تی» بنکرز دبی وجود خارجی دارد یا نه؟
متهم اصلی پرونده نفتی در پاسخ به این سئوال نیز گفت: قبل از تاسیس شرکت «ای سی تی» - SCT - در کیش به منطقه «دی ای اف سی» - DIFC - دبی رفتیم و درخواست خود را دادیم اما به ما پاسخ دادند که شما نمی توانید در «دی ای اف سی» این مجموعه را ایجاد کنید، سپس در سال 87 شرکت «اس سی تی» کیش را تاسیس کردیم و شعبه آن را در منطقه «دی ای اف سی» دبی به ثبت رساندیم و از آن موقع فعالیت خود را آغاز کردیم.
زنجانی گفت: آقای «ط» که اظهاراتش خوانده شده مدیر هتل های من است و ما در دبی بسیاری از مجموعه ها را داریم که افراد از آن مطلع نیستند.
قاضی صلواتی بار دیگر سئوال کرد: پول ملک ایران زمین از کجا آمده است و این ملک را از کجا خریده اید؟
زنجانی در پاسخ به این سئوال نیز اینگونه جواب داد که این ملک را در سال 87 یا 88 از سپاه و بانک انصار خریداری کرده ام و در واقع اصل زمین آن را 280 میلیارد تومان خریدم و این زمین 9 هزار مترمربع تجاری است.
متهم اصلی پرونده نفتی گفت: همچنین داخل این ملک رستوران، فضای سبز، نانوایی و حتی بسیج حضور داشتند که حاضر به تخلیه آن نبودند و من این ملک را با این شرایط خریداری کرده بودم و پس از آن شروع به خرید مغازه های آن کردم.
زنجانی خاطرنشان کرد: پس از آن نوبت به خرید بخشی از این ملک که در اختیار بسیج بود رسید که 100 میلیارد تومان بیرون مجموعه های خود بانک انصار خریداری کرده بود و تمام تجهیزات بسیج را به آنجا بردند و پس از آن شروع به تخریب کردیم.
متهم اصلی پرونده نفتی با بیان اینکه حدود 40 میلیارد تومان در روز اول در سال 88 بابت خرید این ملک دادم، گفت: در این هنگام قاضی صلواتی پرسید این مبلغ را از کجا تامین کردید و زنجانی پاسخ داد یادم نیست.
رئیس دادگاه به زنجانی گفت: این مبلغ را از آن 32 میلیارد متعلق به شرکت نیکو واریز کرده اید که زنجانی گفت: از هر کجا که واریز کرده باشم این مبلغ مربوط به خودم است.
قاضی صلواتی خطاب به زنجانی گفت که این ملک را 225 میلیارد خریداری کرده اید اما زنجانی پاسخ داد که آن را به 280 میلیارد تومان خریداری کرده، در این هنگام قاضی صلواتی به زنجانی گفت چرا قیمت را بالا می بری؟ شما برای این ملک سه فقره چک 77.5 میلیارد تومانی صادر کردید که 225 میلیارد تومان می شود.
زنجانی پاسخ داد: من برای ملک ایران زمین 280 میلیارد تومان پرداخت کردم و چون حاضر نبودند ملک را نقدی بفروشند به زور گفتند باید چک بدهم و همه چک ها را نیز پاس کرده ام و هیچ چکی نزد آن مجموعه ندارم.
وی با بیان اینکه چک های سال 90 و 91 را پاس کردم اما هنوز موعد چک سال 92 نرسیده بود، افزود: وزارت نفت از من خواست که ملک را به نامش بزنم اما بانک انصار اعلام کرده بود که باید حتما چک سوم را هم پاس کند بعد واگذار کنید که برای اینکه واگذار شود حتمام باید سپرده نقدی به نام این بانک باز شود و من در کیش 80 میلیارد تومان به نام این بانک سپرده کردم و حساب ما به این شکل با این بانک برای این ملک صفر شد.
اما قاضی صلواتی به زنجانی گفت که الان بانک انصار چک سوم شما را به اجرا گذاشته است، که در این میان بابک زنجانی پاسخ داد: من از بانک انصار پروژه های دولت، انقلاب، ونک و ایران زمین را خریداری کرده ام و در پروژه ایران زمین 80 میلیارد تومان و یکی از ملک های ونک را دادم.
وی در پاسخ به سئوال قاضی صلواتی که این پول ها مربوط به شرکت نیکو بوده است، گفت: شرکت نیکو از سال 92 آمده و من این ملک را در سال 88 خریداری کرده ام. شرکت نیکو به من پول نداده و پول های من از محل تجارت و صادرات بوده است.
زنجانی با بیان اینکه نفت از سال 91 آمده است، ادامه داد: سال 89 و 88 که وزارت نفت در این قضیه وجود نداشته است و من در آن سالها از محل حوالجات بانک ها پول را گرفتم و اگر پولی داشته ام مال خودم بوده است و سه هزار و 300 نفر در این زمینه از من پول گرفته اند و اینها مربوط به شرکت نیکو نبوده است.
ادامه دارد...
اجتمام ** 7268 ** 1071

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
چالش بابک زنجانی و قاضی دادگاه وی