سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



نقش قدرت‌های خارجی، فراهم کردن زمینه گفت‌و‌گوهای سوری - سوری است نه تحمیل پیش شرط


به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز (پنجشنبه) طی سخنانی در کنفرانس بین‌المللی کمک به مردم سوریه، تنها راه خروج از بحران سوریه را راه‌حلی سیاسی دانست که از مسیر گفت‌و‌گوهای بین سوری حاصل شود.

وی افزود: نقش قدرت‌ها و بازیگران خارجی، تسهیل و فراهم کردن زمینه برای انجام این گفت‌و‌گوها و نه تحمیل پیش شرط است.

ظریف عنوان کرد: پنج سال از تراژدی انسانی سوریه بدون آنکه راه‌حلی برای آن پیدا شود سپری شده و ما همچنان شاهد عواقب آن که روز به روز گسترده‌تر و عظیم‌تر می‌شود؛ هستیم. کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار انسان و آوارگی میلیون‌ها نفر در داخل و خارج از سوریه، ادامه تخریب‌ها و نمایش بی‌رحمانه بربریت، همه و همه وجدان تمامی بشریت را متاثر ساخته است. 

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: همواره و از ابتدای بحران سوریه، بر این اعتقاد بوده‌ایم که تنها راه خروج از این معضل؛ راه‌حلی سیاسی است که از مسیر گفت‌و‌گوهای بین سوری حاصل شود. علاوه بر این، همواره تاکید داشته‌ایم که نقش قدرت‌ها و بازیگران خارجی تسهیل و فراهم کردن زمینه برای انجام این گفت‌و‌گوها می باشد، نه اینکه تلاش کنند پارامترها و مختصات و یا نتیجه چنین گفت‌و‌گوهایی را دیکته کنند. 

وی گفت: بعد از سه نشست «گروه بین‌المللی کمک به سوریه» در وین و نیویورک، اکنون می‌توان گفت که روزنه امیدی به وجود آمده که پایان این کابوس انساندوستانه را ممکن می‌سازد. با وجود این، مسئله مهم و اساسی آن است که تلاش مشترک ما در پایان دادن به درگیری و بسیج همه جانبه و چندوجهی برای ریشه کنی خشونت افراط گرایانه و تروریسم، نباید با ارائه پیش شرط از سوی برخی همراه باشد، از آن رو که این خطر؛ تهدیدی یکسان علیه همه ماست و هیچ کس نمی‌تواند تصور کند که می‌تواند از آن برای خود منفعتی کسب کند. بر این اساس، جامعه بین‌المللی می‌بایست به طور هماهنگ و منسجم اقدام کرده و از دسترسی افراط گرایان به نیروی انسانی، مالی و نظامی جدید جلوگیری کند.

ظریف عنوان کرد: در این مسیر، اولین گام عملی و مهم، امتناع از خرید نفت از گروه‌های تروریستی و جلوگیری از انتقال درآمدهای مالی حاصله می‌باشد.

 

وی در ادامه سخنانش گفت: علاوه بر آوارگان سوری که کشورشان را ترک کرده‌اند، نزدیک به 5 میلیون سوری نیز در کشور خود آواره شده و در شرایط بسیار اسفناکی زندگی می‌کنند.

وزیر خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های انساندوستانه خود را بر کمک رسانی به این آوارگان متمرکز کرده و همچون قبل به توزیع غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، ملزومات اردوگاه‌های پناهندگی و ارائه خدمات عمومی می‌پردازد. علاوه بر این، ما همچنان با همکاری با هلال احمر سوریه در حال کمک رسانی به همه مناطق قابل دسترسی در داخل سوریه هستیم. با وجود این، به دلیل گستره فاجعه انسانی در سوریه، هنوز کارهای بسیار زیادی باقی مانده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنان بر آمادگی ایران برای مشارکت موثر در تلاش‌هایی که با هدف پایان دادن به درگیری و همچنین کاهش آلام و رنج‌های انسانی مردم سوریه به کار بسته شود، تاکید می‌کنیم.

انتهای پیام/

http://fna.ir/HDW683


ویدیو مرتبط :
هلوکاست واقعی ایران/وقتی انگلیسیها با نسلکشی زمینه به قدرت رسیدن رضاخان را فراهم