سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



لغو تحریم های ایران به نفع پاکستان است/متعهد به انجام خط لوله صلح هستیم


به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از پاک‌تریبون، ممنون حسین، رئیس جمهور پاکستان، اعلام کرد  لغو تحریم های غرب علیه ایران به نفع پاکستان بوده و مناسبات تجاری و اقتصادی دو جانبه را افزایش خواهد داد.

رئیس جمهور پاکستان در دیدار باعلیرضا حقیقیان، سفیر ایران در پاکستان،ضمن استقبال از توافق هسته ای، ابراز امیدواری کرد این اقدام راه‌های جدیدی را برای گسترش روابط تجاری دو جانبه، سرمایه گذاری و همکاری مشترک در بخش انرژی باز کند.

رئیس جمهور پاکستان تأکید کرد پتانسیل بالایی بین دو کشور در راستای افزایش مبادلات تجاری وجود دارد و پاکستان امیدوار است تا هدف‌گذاری افزایش مبادلات تجاری دو کشور به 5 میلیارد دلاری سالانه طی 3 سال آینده تحقق یابد.

ممنون حسین تأکید کرد در حال حاضر تمرکز دولت پاکستان بر برطرف کردن کمبود انرژی در این کشور است و به همین دلیل این کشور متعهد به تکمیل خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان است و در حال حاضر در حال کار بر بخش 700 کیلومتری این خط لوله بین دو نقطه نواب‌شاه و گوآدار است و با لغو تحریم ها این بخش نیز به طور کامل تکمیل خواهد شد.

این مقام پاکستانی همچنین از تمایل گسترش صادرات برق ایران به این کشور از طریق پروژه های موجود و یا ایجاد پروژه های جدید بین دو کشور خبر داد.

رئیس جمهور پاکستان همچنین تـأکید کرد که گسترش همکاری های دوجانبه به افزایش صلح در منطقه منجر خواهد شد.

طی دیداری جداگانه، وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان طی گزارشی روند کنونی خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان را برای رئیس جمهور این کشور تشریح کرد.

 ممنون حسین در این دیدار از شفافیت این پروژه قدردانی کرد و اعلام کرد کار بر روی چنین پروژه های سودآور و کم هزینه برای برطرف کردن کمبود انرژی در پاکستان باید گسترش یابد.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
علت افتتاح نشدن خط لوله صلح بین ایران، پاکستان و هند از زبان زنگنه