سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بررسی مجدد پذیرش دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان/ ایران در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میزبان المپیاد‌های کامپیوتر و زیست‌شناسی است


به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز در گردهمایی و دوره آموزشی رؤسای ادارات استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان سراسر کشور با اشاره به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص استعدادهای درخشان اظهار داشت: تا قبل از آذر سال 93 هیچ مصوبه قانونی درباره استعدادهای درخشان نداشتیم بنابراین شاهد فراز و نشیب‌هایی در رسیدگی به استعدادهای درخشان بودیم اما اکنون به عنوان یک سند قابل اتکا می‌توانیم مسیر آینده را براساس این سند تنظیم کنیم.

وی با اشاره به طرح شهاب در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش 2 مسیر را برای پرورش استعدادهای درخشان دیده‌ایم که نخست مدارس استعداد درخشان و دیگری طرح شهاب است.

وی افزود: در طرح شهاب به دنبال پرورش استعدادهای درخشان در بستر طبیعی تعلیم و تربیت هستیم؛ در سال‌های اخیر شاهد رشد چشمگیر طرح شهاب بودیم و امسال 386 هزار دانش‌آموز را در طرح شهاب تحت پوشش داریم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نظام پذیرش در مدارس استعدادهای درخشان مهم است، تصریح کرد: باید ببینیم به چه نسبتی دانش‌آموز در این مدارس جذب می‌شوند و نحوه جذب و پذیرش باید یکبار دیگر مورد بررسی مجدد قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه مسائل پرورشی و تربیتی دانش‌آموزان استعدادهای درخشان نسبت به دانش‌آموزان عادی مهم‌تر است، گفت: این دانش‌آموزان باید بیشتر مشمول ساحت‌های ۶گانه تربیت شوند و باید این موارد در مدارس استعدادهای درخشان دیده شود.

فانی در خصوص جشنواره جوان خوارزمی و حضور دانش‌آموزان در این عرصه اظهار کرد: در جشنواره جوان خوارزمی به دنبال این هستیم روحیه پژوهش، نوآوری، تفکر و پرسش‌گری را در دانش‌آموزان تقویت کنیم؛ پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی بستر مناسبی برای تقویت جشنواره جوان خوارزمی است.

فانی با بیان اینکه تعداد پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی به 500 عدد رسیده است، عنوان کرد: هدف‌گذاری این است که تا پایان دولت یازدهم هر منطقه یک پژوهش‌سرا داشته باشد.

وی به المپیادهای علمی دانش‌آموزی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در سال اخیر وضعیت خوبی در بخش المپیادها داشتیم و رتبه ما در تمام رشته‌ها تک رقمی بود و در المپیاد نجوم رتبه نخست جهان را داشتیم که نشان از تلاش تمام مجموعه آموزش و پرورش در این خصوص است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال‌های 2017 و 2018 میزبان المپیاد کامپیوتر و زیست‌شناسی خواهیم بود و امیدوارم در میزبانی و پذیرایی از تیم‌های المپیادی سایر کشورها کوشا باشیم و تیم‌های کشورمان بتوانند در این عرصه افتخار آفرینی داشته باشند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/7KRY2I


ویدیو مرتبط :
عدم پذیرش دانش آموزان مسلمان در مدارس خصوصی بمبئی