سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دستیابی به فرهنگ مشترک پدافند غیرعامل از اولویت های اصلی توانیر است


سعید رضا خادم المله روز شنبه در آئین گشایش نخستین کارگاه ملی تسهیل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش توزیع برق در دانشگاه آزاد اسلامی ساوه افزود: صنعت برق به عنوان یکی از حیاتی ترین شریان های زیرساختی کشور همواره با نگاه کلان به مقوله پدافند غیرعامل نگریسته و آسیب شناسی پدافند غیرعامل در مدیریت بحران را در دستور کار داشته است.
وی ادامه داد: تدوین ادبیات و فرهنگ مشترک در مدیریت بحران عاملی تاثیرگذار در کسب موفقیت های توانیر در حوزه مقابله با تهدیدات صنعت برق کشور است که برگزاری کارگاه های آموزشی در این راستا انجام شده است.
دبیر کمیته پدافند غیرعامل توانیر اضافه کرد: ارزیابی و توانمند سازی مدیران و کارکنان صنعت برق در تشخیص توانایی ها برای ایفای نقش در مدیریت بحران نیز از دیگر اهدافی است که در حوزه پدافند غیرعامل با جدیت پیگیری می شود.
خادم المله اضافه کرد: تهدیدات سایبری، الکترومغناطیسی و خرابکاری به عنوان سه تهدید مهم در صنعت برق کشور همواره مورد رصد بوده و توانیر با اجرای سیاست ها و برنامه های آموزش محور همواره به دنبال افزایش توان پیشگیری و دفاعی در این حوزه است.
وی عنوان کرد: تدوین و دستیابی به راهکارهای پدافند غیرعامل باید بر اساس شناخت کافی از آسیب پذیری ها صورت گیرد که یکی از مهمترین شاخص های شناخت تهدیدات ارایه برنامه های آموزش محور برای فعالان صنعت برق کشور است.
خادم المله اظهار کرد: کارگاه های آموزشی تسهیل در فرآیند مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در واقع بستری مناسب برای تجزیه و تحلیل و تهیه پیش نویس طرح های پدافند غیرعامل و مدیریت بحران است.
معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در سخنانی گفت: با توجه به اینکه دشمن، مراکز ثقل و مردمی را مورد تهدید قرار می دهد ، صنعت برق کشور و بخش توزیع به واسطه مردم محور بودن همواره آسیب پذیر هستند.
سردارمحمد علی مطیعی بیان کرد: امکان سنجی وضعیت کنونی کشور به جهت افزایش یا کاهش تهدیدات و آسیب های احتمالی باید مورد واکاوی و بررسی کارشناسانه دست اندرکاران حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل قرار گیرد.
وی اضافه کرد: تهدیدات سایبری امروز مهمترین تهدید کشور در حوزه های مختلف به شمار می رود و اشراف اطلاعاتی و آسیب شناسی موشکافانه در این حوزه می تواند یاریگر صنعت برق باشد.
سردار مطیعی ادامه داد: پدافند غیرعامل به معنای واقعی کلمه کشور را از خفت و ذلت رهایی می بخشد و لازم است تا توان عملیاتی و آمادگی برای رویارویی با تهدیدات احتمالی پیش بینی شود.
معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: صنعت برق کشور به جهت گستردگی خدمات و خطوط توزیع همواره یکی از بخش های کلیدی در سیاست گذاری های پدافند غیرعامل است که به با تلاش خدمتگزاران این عرصه به توفیقات ارزشمندی دست یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز در سخنانی گفت: مدیریت خطر پذیری، انجام اقدامات پیشگیری و افزایش توان آمادگی سه مولفه شریانی در فرآیند پدافند غیرعامل و مدیریت بحران است.
محمد اله داد افزود: اگر پیشگیری و برنامه های رویارویی با بحران ها و آسیب های احتمالی در صنعت برق بر مبنای مدیریت خطر پذیری با شناخت کامل تهدیدات انجام و آمادگی لازم بر مبنای سطح خطر پذیری مورد ارزیابی قرار گیرد؛ بحران پدید نمی آید.
وی بیان کرد: تخریب شبکه های برق در سوانح و آسیب های احتمالی، عاملی برای ظهور بحران است و بر این اساس با توجه به اهمیت پایداری و تاب آوری شبکه های برق در شرایط اضطراری، به اقدامات پیشگیری و آمادگی برای اطمینان از آمادگی شبکه های برق در حوادث و تهدیدات احتمالی نیازی حیاتی است.
نخستین کارگاه ملی تسهیل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش توزیع برق کشور به مدت دو روز با حضور دست اندرکاران صنعت برق ازاستان های قم، مرکزی، همدان، لرستان و اصفهان، 27 اردیبهشت ماه سال جاری به کار خود در ساوه پایان می دهد.
شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی 665 هزار مشترک مختلف در بخش های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی دارد که سهم شهرستان ساوه از این تعداد، حدود از 122 هزار مشترک است.
3075/6012/6013/

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
پدافند غیرعامل | معضلات مبحث پدافند غیرعامل