سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



حسین طلا: مجلس نهم با ایده آل ها فاصله داشت اما برای نظام هزینه نداشت


حسین طلا: مجلس نهم با ایده آل ها فاصله داشت اما برای نظام هزینه نداشتآریا/ حسین طلا نماینده مردم تهران در خصوص مهم ترین دستاورد های سیاسی ایران در سال 94 گفت : مهم ترین رویداد سیاسی و دستاورد سال 94 موضوع برجام و توافق هسته ای است. این جریان سالها طول کشید و دولت های مختلفی آمدند و مذاکره کردند. در نهایت با توجه به افت و خیزهای مختلف و دیدگاههای مختلفی که از عالی ترین سطح تا پایین ترین سطح جامعه را در کشور ایجاد کرد، به سرانجام رسید. دومین دستاورد موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بود که مهمترین موضوعاتی بود که می توان به آن پرداخت .

نماینده مردم تهران در ارزیابی خود از عملکرد مجلس نهم در سال 94 گفت: اگر بخواهیم مجلس را با ایده آل ها بسنجیم، مجلس نهم با آن ایده آل ها فاصله داشت. اگر بخواهیم مجلس را با دوره های گذشته بسجیم، باید بگویم که برخی از مجالس هزینه های سنگینی را برای نظام ایجاد کرد، اما این مجلس از این لحاظ نقاط مثبتی را داشته است. باید به این نکته توجه داشت که در کشور ما، موضوع مجلس با این دید که همه ما آن را در راس کشور می بینیم، معرفی می شود اما فکر می کنم که مجلس نقش خیلی بالایی را در فرآیند حرکت کشور ایجاد نمی کند چون ابزار نظارتی که در اختیار مجلس است، ابزار قوی نیست. از سویی دیگر در حوزه قانون گذاری هم با انبوه قوانین مواجه هستیم که هر کدام در جای خودشان می تواند نقاط ضعف و قوتی را داشته باشد. اگر بخواهیم کاری را انجام دهیم با همین قوانین هم می توان انجام داد و هم نمی توان انجام داد، که این موضوع به مفسر آن برمی گردد . قانون نیازمند این است که قوانین زاید و متضاد را کنار بگذاریم تا در حوزه اجرا هم به درستی استفاده شود. در مورد سوال از وزرا، وقتی این موضوع به میان می آید، بحث سیاسی می شود. گاهی اوقات در مجلس دیده می شود که وزیر تا استیضاح می آید و دوباره رای اعتماد می گیرد و دوباره از نو شروع می شود . لذا مشاهده می شود که مجلس ابزار خود را برای بازدارندگی ندارد. مجلس با ایده ها فاصله بزرگی دارد. در موضوع ریل گذاری باید مجلس کاملا دقیق رفتار کند و نهایتا دستگاه ها و دولت باید در آن ریل حرکت کنند اما در کشور ما هر دولتی که می آیند ریل و مسیر را به شکلی که خودش دوست دارد، درست می کند و ممکن است 180 درجه با سیاست دولت گذشته فرق داشته باشد که این باعث اتلاف فرصت ها و اتلاف امکانات می شود.

وی در توصیه به نمایندگان مجلس دهم گفت: وظیفه مجلس طبق قانون یکی قانون گذاری و دیگری نظارت بر اجرای آن است و سوم بیان مطالبات مردم است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید نماینده در بین مردم حضور داشته باشد. نماینده ای می تواند خوش بدرخشد که در بین مردم حضور داشته باشد و درخواست ها و مطالبات مردم را پیگیری کند. مجلسی قوی است که بتواند در حوزه قوانین، ریل گذاری دقیقی را انجام دهدو از انجام قوانین پرحجم و متناقض دوری کند و همچنین در باب نظارت هم باید بتواند فضای مناسبی را ایجاد کند. اگر نمایندگان با توجه به اختیاراتی که قانون به آنها داده است، به جلو حرکت کند کارساز خواهدبود و اگر به موضوعات حاشیه ای بپردازد، شاید نتواند کار خود را به خوبی انجام دهد.

حسین طلا در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آریا در خصوص حماسه 7 اسفند در سال 94 گفت: مردم امنیت در نظامشان را دوست دارند، مردم به رهبری خودشان اعتماد کامل دارند، حداقل شاید انتقاد ها و گله هایی به نظام دارند ولی قطعا معنا و مفهم آن، این نیست که با نظام خوشان قهر کنند. اولین چیزی که در خصوص حماسه 7 اسفند می توان گفت این است که رهبر معظم انقلاب مردم را دعوت به حضور در پای صندوق های رای کرده اند. ایشان وقتی که می فرمایند همه در انتخابات شرکت کنند حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای اعتبار کشور شرکت کنند. انتخابات متعلق به رهبری نیست برای کشور و ایران است. اگر این کشتی کشور مشکلی برایش پیش آیند، ممکن است همه غرق شوند. لذا این موضوع اتحاد امام امت و مردم با مسولین و دست اندرکاران بوده است و آن باور امام که این انقلاب را پایه گذاری کرده اند، می بینم که بعد از 37 سال ساری و جاری است.
وی در خصوص همسویی مجلس با دولت در سال 95 گفت: نه مجلسی می خواهیم که تمام قد در اختیار دولت باشد و چشم از وظایفی که دارد به خاطر دولت چشم ببند و نه در نحوه استفاده از ابزار های قانونی، دولت را نه تنها یاری نکند، بلکه برای دولت مشکلاتی را ایجاد نماید. ما باید دولت را کمک کنیم تا بتواند در مسیر قانونی که مشخص شده است، حرکت کند و از آن خارج نشود.

طلا در خصوص دوران پسا برجام و رونق کشور گفت : ما با کسانی طرف حساب هستم که خیلی احساس نمی کنیم که افراد خوش قولی هستند و تجربه ثابت کرده است که خیلی نمی توان روی دیوار آنها یادگاری نوشت، البته معنا و مفهم آن این نیست که به خاطر عمل نکردن به قول های غرب، باید از آنها دوری کنیم. بلکه ما باید با احتیاط به سمت طرف مقابل خود حرکت کنیم. حالا باید دید دولتهایی که در مذاکره شرکت کردند، بر سر توافق خود هستند یانه ، امیدواریم نهایت آنچه که اتفاق افتاده است، موجب رشد و رونق اقتصادی شود و از سویی رفاه و از سوی دیگر موجب حرکت به سمت اهداف نظام شود.

با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: آریا


ویدیو مرتبط :
دکوراسیون ایده آل دراتاق های کوچک با این ایده ها