سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



فرهنگ نیوز: الهیات آرماگدون، راز اصلی مخالفت آمریکا با برنامه هسته ای ایران


فرهنگ نیوز: الهیات آرماگدون، راز اصلی مخالفت آمریکا با برنامه هسته ای ایرانفرهنگ نیوز/ متن پیش رو در فرهنگ نیوز منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست

پیروان مکتب الهیات آرماگدون هسته ای موظفند، تلاش خود را براى عملى شدن آن به خرج دهند و از آن‏جاکه شرط ظهور مسیح ، بروز "جنگ فراگیر هسته ای" است دنیا براى رسیدن به صلح نهایى، باید هزینه این" جنگ مقدس" را بپردازد و آمریکا می بایست مقدمات آن را فراهم کند

 شناخت اندیشه غرب در باب "مهدویت، آینده بشر و آخرالزمان"، به ما در تحلیل سیاست خارجى دولت‌هاى غربى بویژه آمریکا در جهان و مخصوصا در خاورمیانه و جغرافیای ظهور، کمک بسزایی می‌کند.

درک درست این موضوع، می ‏تواند از رفتار و سیاست خارجى آمریکا، پرده بردارد و در نتیجه، چرایى بسیارى از مسائل و حوادث جهان، از جمله سیاست‏هاى خاورمیانه‏اى غرب را روشن کند و از حمایت‏هاى بی دریغ آنها از رژیم صهیونیستى، و علت مخالف با انرژی هسته ای ایران، رمزگشایى نماید.

برخی از متفکران و اندیشمندان، در کتاب‌های خود از جمله کتاب مسیحیت صهیونیست و بنیاد‌گرای آمریکا و کتاب مسیح یهودی و فرجام جهان به تفصیل زمینه شکل‌گیری و اهداف و برنامه‌های جنبش مسیحیت صهیونیست را به طور خاص در غرب، به ویژه در ایالات متحده آمریکا، بررسی کرده اند و ابعاد دینی و مذهبی این جنبش را برجسته نموده و مدعی اند که تحلیل قدیمی«حمایت استراتژیک غرب بویژه آمریکا از اسرائیل» و «تأثیر لابی یهودی» در تصمیم‌گیری‌ها و حمایت از یهود در دنیای غرب، قانع کننده، نیست و معتقدند، این اتحاد و حمایت ابدی از رژیم اسرائیل، فراتر از یک پیمان سیاسی، نظامی، امنیتی یا اقتصادی، می باشد و پیوند بین یهود صهیونیست و مسیحیت انجیلی، بیش از این‌که سیاسی باشد، خاستگاهی فرهنگی دارد که در دین و اعتقاد آنها به سرنوشت و آینده جهان، نهفته است که این اعتقاد نیز، بر مبنای الهیات الهیات آرماگدون و جنگ نهایی هسته ای در خاورمیانه، استوار است.

هال لیندسی در کتاب خود، "در پیش‌گویی‌های انجیل، جای آمریکا کجاست"که از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال 2001 میلادی آمریکا بود، نقش ایالات متحده آمریکا را در جنگ جهانی آرماگدون بررسی نموده است. نویسنده اثبات می‌کند که دولت آمریکا جنگ نهایی مقدس را رهبری خواهد کرد و مخالفان مسیح در سراسر جهان را که قبل از آغاز این جنگ، باعث ایجاد ترس و وحشت در جهان شده‌اند، شکست خواهد داد و دولت انگلیس در این جنگ مقدس، همکار آمریکا خواهد بود. (صهیونیسم مسیحی و جهان اسلام، فصل‌نامه کتاب نقد، ش 32)

اما طنز روزگار این است که، چگونه امکان دارد داعیه‌داران یک حکومت سکولار، مدعی زمینه‌سازی برای ظهور مسیح شوند که نه یک سکولار، بلکه پیامبری الهی به شمار می‌آید و آن‌چه عملی خواهد نمود،‌ حکم الهی است. به واقع، هیچ وجه تشابهی بین منتظران مسیح با خود مسیح وجود ندارد. مسیحی که پیامبر صلح و رحمت است، چگونه می‌تواند اعمال خشن و سرشار از بی‌رحمی آمریکا و اسرائیل را تأیید نماید. چه تشابهی بین حضرت مسیح و حاکمیت آمریکا و اسرائیل، وجود دارد؟ نیاز فطرى بشر به منجی و حاکمیت عدل الهی، امروز به دست شیادان آمریکایی در لباس مذهب، که با قدرت، پیوندى گسست‏ناپذیر یافته‏اند و مثلث زر و زور و تزویر را دیگربار شکل داده‏اند، به‏ سوى هدف‏هاى خاص سیاسى جهت داده می ‏شود و از درون آن" آپوکالیپس" و" آرماگدون هسته ای" زاده می شود و" پرستش اسرائیل" و حمله به مسلمانان و اشغال سرزمین‏ها و غارت ثروت ملت‏ها و تسخیر جهان، درمی ‏آید.

بنابراین رفتار خارجى دولت آمریکا، غالبا تحت‏تاثیر، انگیزه هاى ایدئولوژیک و اعتقادى و ریشه در "الهیات آرماگدون هسته ای" دارد. با توجه به نفوذ اندیشه‏ هاى بنیادگرایى و صهیونیسم مسیحى بر هیئت حاکمه آمریکا، نمی‏توان سیاست خارجى آمریکا به‏ویژه سیاست خاور میانه‏اى آن را، در چارچوبى غیر از دیدگاه اعتقادی، تحلیل نمود.

طرح سوال؛ چرایی حمایت ابدی آمریکا از اسرائیل
اسرائیل کیست و چیست که همه دنیا، باید براى آن هزینه‏ کند؟ آیا فقط دلیل سیاسی دارد و یا پشتوانه دینی؟ چرایی حمایت ابدی و همیشگی دنیای غرب و آمریکا از رژیم اسرائیل، چه می باشد؟ مبانی نظری سیاست خارجی دولت آمریکا کدام است؟

درک درست این موضوع، مى‏تواند از رفتار و سیاست خارجى آمریکا، پرده بردارد و در نتیجه، چرایى بسیارى از مسائل و حوادث جهان، از جمله سیاست‏هاى خاورمیانه‏اى غرب را روشن کند و از حمایت‏هاى بى‏دریغ آنها از رژیم صهیونیستى، و علت مخالف با انرژی هسته ای ایران، رمزگشایى نماید.

دیدگاه اول: تحلیل سنتی
در برابر این سؤال، دو نوع پاسخ وجود دارد: یکى، پاسخ سنتى که همواره گفته شده و تکرار مى‏شود و خلاصه‏اش، آن است که غرب، پس از ظهور کمونیسم و توسعه‏طلبى‏هاى اتحاد جماهیر شوروى، براى تثبیت موقعیت و گسترش حوزه نفوذ خود در خاورمیانه و کنترل ملت‏ها و دولت‏هاى مسلمان و دست‏اندازى بر ثروت و دارایى آنان، به بهانه دفاع از قوم یهود که گفته مى‏شود در جنگ جهانى دوم از سوى نازى‏ها مورد ستم واقع شده بودند، با یک طرح استعمارى و با استفاده از غفلت مسلمانان و در اوج اختلاف و درگیرى‏هاى درون جامعه عرب، فلسطین را تصاحب نمود و آن را پایگاه ثابت خود در قلب جهان اسلام قرار داد و در طول این سال‏ها نیز به رغم همه مخالفت‏ها، غرب و به‏ویژه آمریکا نسبت به ادامه روند حمایت از اسرائیل و ایستادگى در برابر اعاده حقوق ملت فلسطین، تحت‏تأثیر لابى قدرتمند یهود، این پروژه را ادامه مى‏دهد. این پاسخ، ساده‏ترین پاسخى است‏ که به مساله حمایت ابدی آرمیکا و غرب از اسرائیل، داده شده است.

هرچند به وضوح می توان دریافت که غرب سرمایه‏دارى، که تمامى اقدامات خود را بر محور محاسبه سود و زیان و هزینه و فایده تنظیم مى‏کند، اما در قبال هزینه حداکثرى مادى و معنوى که براى حفظ موجودیت اسرائیل تاکنون پرداخته است، به منافع حداقلى خود نیز نرسیده است؛ به‏ویژه آن‏که مقبولیت و اعتبار خود را نزد ملت‏هاى مسلمان و عرب به کلى از دست داده و موج نفرت عمومى و خشم و خشونت را علیه خود بسیج نموده است و هیچ چشم‏انداز روشنى نیز از پیروزى و موفقیت در افق آینده رژیم اسرائیل و حل مسائل عدیده آن وجود ندارد.

دیدگاه دوم: تحلیل واقعی
اتحاد و حمایت ابدی از رژیم اسرائیل، فراتر از یک پیمان سیاسی، نظامی، امنیتی یا اقتصادی، می باشد و پیوند بین یهود صهیونیست و مسیحیت انجیلی، بیش از این‌که سیاسی باشد، خاستگاهی فرهنگی دارد که در دین و اعتقاد آنها به سرنوشت و آینده جهان، نهفته است که این اعتقاد نیز، بر مبنای الهیات الهیات آرماگدون و جنگ نهایی هسته ای در خاورمیانه، استوار است.

در پرتو این تحلیل که به نظر می رسد واقعی تر، نیز باشد؛ نه فقط چرایى ایستادگى دیوانه‏وار غرب و آمریکا بر حمایت از اسرائیل و ادامه تجربه شکست‏خورده تشکیل دولت اسرائیلى در خاورمیانه روشن می ‏شود بلکه رمز دشمنى غرب و به‏ویژه آمریکا با انقلاب اسلامى ایران، توسعه حضور نظامى آمریکا در خاورمیانه و خلیج‏فارس در آستانه سال دو هزار میلادى، حادثه یازده سپتامبر و رخدادهاى پس از آن، جنگ علیه تروریسم، محور شرارت خواندن ایران، و متعاقب آن حمله به عراق، طراحى براى تحریم و محاصره همه جانبه ایران و مخالفت با برنماه هسته ا ایران و ... بسان حلقه‏هاى به‏ هم پیوسته یک سناریوى کامل عملیاتى، روشن می ‏شود.

مبانی نظری سیاست خارجی دولت آمریکا
پس از جنگ جهانى دوم، آمریکا، رهبرى بلامعارض غرب را در دست دارد؛ آن کشور به برکت موقعیت جغرافیایى خود و دورى از صحنه جنگ گسترده‏اى که اروپا را به‏طور کامل و بخش‏هاى زیادى از شرق و غرب عالم را در آتش خود فروبرده بود، از آسیب‏هاى آن جنگ در امان ماند و با دخالت خود در حمله اتمى به ژاپن، راه پایان دادن به آن جنگ را هموار نمود و سپس با قبول مسئولیت بازسازى کشورهاى اروپایى آسیب‏دیده از جنگ، نقش برادر بزرگ‏تر را ایفا کرد و در دوران جنگ سرد و تحت‏تأثیر سیاست" مهار شوروى و حمایت از اروپا در برابر تعرض اتحاد جماهیر شوروى، با تشکیل "ناتو نظامی"، پایگاه‏هاى نظامى خود را در سراسر اروپا توسعه داد و بدین ترتیب دنیای غرب، یک‏سره تحت سیطره سیاسى- نظامى آمریکا قرارگرفت.

دست‏کم از شصت سال قبل تاکنون، حکومت های کشورهاى اروپایى، به‏ویژه در سیاست خارجى خود، مستقل نبوده سیاست نهایى در غرب، نه در پایتخت‏هاى این کشورها، بلکه در واشنگتن آمریکا، رقم‏خورده است و این چیزى است که در رفتار سیاسى غرب و در اظهارات برخی از مقامات کشورهاى‏ غربى به وضوح نمایان است؛ عباراتى نظیر آنچه در جریان همراهى انگلستان با آمریکا در جنگ عراق بر زبان تونی بلر، نخست اسبق وزیر انگلیس، 


ویدیو مرتبط :
سخنرانی نتانیاهو در آمریکا درباره برنامه هسته ای ایران