سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



ابتلا به دیابت در كمتر از 40 سال 4 برابر شده است


به گزارش ایرنا از دیلی میل، سازمان جهانی بهداشت امروز (چهارشنبه)در گزارشی شمار مبتلایان به دیابت را 422 میلیون نفر در جهان تخمین زد و گفت كه این بیماری به مشكلی اساسی برای كشورهای فقیرتر جهان تبدیل می‌شود.
در گزارش سازمان جهانی بهداشت آمده است كه موارد ابتلا به دیابت با چهار برابر افزایش، از 108 میلیون نفر در سال 1980 به 422 میلیون در سال 2014 رسید.
براساس این گزارش، سطوح بالای قند خون، مرگبار است و به 3.7 میلیون مورد مرگ و میر سالانه در سراسر جهان ارتباط دارد و اگر اقدام اساسی در این زمینه اتخاذ نشود، این ارقام همچنان افزایش خواهد یافت.
در گزارش یاد شده، افزایش مورد نظر عمدتا به دیابت نوع دو نسبت داده شده، شكلی از دیابت كه به اندازه زیادی برخاسته از سبك زندگی است.
گزارش سازمان جهانی بهداشت بر اساس یك طرح تحقیقی گسترده شامل گردآوری آمار از نقاط مختلف جهان تدوین شده و نتیجه گرفته است كه افزایش طول عمر همراه با چاقی از عوامل اصلی ابتلای به مرض قند بوده است.
دیابت نوع 2 یك عارضه بلند مدت و ناشی از مقاومت انسولینی است. مبتلایان به این عارضه كه تا پایان عمر با آنان همراه است، می‌توانند با استفاده از دارو و رژیم غذایی با بیماری خود كنار بیایند اما این عارضه می‌تواند عامل مشكلاتی مانند نابینایی، از كار افتادگی كلیه، حمله قلبی، سكته مغزی و قطع اندام‌های بدن باشد.
مجید عزتی، استاد امپریال كالج دانشگاه لندن كه سرپرستی تحقیقات سازمان جهانی بهداشت در این زمینه را برعهده داشت، گفت كه چاقی از عوامل اصلی ابتلای به دیابت نوع 2 است و تلاش برای مقابله با چاقی تا كنون چندان موفقیت آمیز نبوده است.
گزارش سازمان جهانی بهداشت در آستانه 7 آوریل (19 اردیبهشت) روز جهانی بهداشت، منتشر شد و حاصل بررسی آمار مربوط به چهار میلیون و 400 هزار نفر در 200 كشور جهان است. یافته‌های این تحقیقات نشان می‌دهد كه بین سال‌های 1980 و 2014، رشد ابتلای به دیابت در میان مردان بیش از زنان بوده و شمار مبتلایان در كشورهایی در رده درآمد سرانه پایین و متوسط مانند چین، هند، مصر، اندونزی، پاكستان و مكزیك بسیار چشمگیر بوده است.
مارگارت چان، مدیركل سازمان بهداشت جهانی، تاكید دارد كه این تحقیقات لزوم بازنگری شیوه زندگی بشر امروزی از جمله استفاده از غذای سالم تر، تحرك بیشتر و جلوگری از افزایش وزن را گوشزد می‌كند.
این گزارش نشان می‌دهد كه میزان ابتلای به دیابت در كشورهای شمال غرب اروپا، شامل سوئیس، اتریش، بلژیك، دانمارك و هلند، كمتر از سایر كشورهای جهان است در حالیكه بیشترین افزایش در میان ساكنان جزایر اقیانوس آرام، و در رده بعدی، كشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، مانند مصر، اردن و عربستان سعودی مشاهده شده است.
همچنین، آمار به دست آمده نشان می دهد كه در سال 2014، نیمی از افراد بالغ مبتلا به دیابت در جهان از اهالی پنج كشور چین، هند، آمریكا، برزیل و اندونزی بودند. در چین و هند، شمار مردان مبتلا به دیابت بین سال های 1980 و 2014 بیش از دوبرابر شده است.
علمی **1311*2038*2017

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
احتمال ابتلا به دیابت بارداری در چه زنانی بیشتر است؟