سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



قرارگرفتن ماهی کور در لیست قرمز


‌رئیس اداره نظارت بر حیات وحش محیط زیست لرستان با اشاره به گونه ماهی کور غار گفت: این ماهی در حال انقراض نیست، چراکه گونه‌ای در انقراض است که از بین رفته یا در حال نابودی باشد، اما این ماهی هم اکنون در لیست قرمز به عنوان گونه در معرض خطر شناخته شده است که اگر اقدامی انجام ندهیم، منقرض می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، مهندس بابایی در سمینار ماهی کور غار لرستان که به همت کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، با بیان این که پاسگاه محیط‌بانی ماهی کور غار لرستان، تنها جانمایی شده است، بیان کرد: امروزه بحث محیط زیست به دغدغه بزرگ دولتمردان تبدیل شده است.

وی تخریب محیط زیست را دو نوع تخریب‌های نرم و سخت عنوان کرد و افزود: در طول زمان‌های طولانی تخریب نرم صورت می‌گیرد و شامل پدیده‌هایی مانند ریزگرد است. همچنین تخریب‌های سخت شامل تصادفات جاده‌ای، تجارت گونه‌ها و... هستند.

بابایی با اشاره به آمار تخلفات زیست محیطی گفت: در کشور حدود 8 میلیون پرونده تخلف زیست محیطی در جریان است، یعنی یک دهم مردم اقدام به آسیب رساندن به محیط زیست می‌کنند.

رئیس اداره نظارت بر حیات وحش محیط زیست لرستان با اشاره به گونه ماهی کور غار گفت: این ماهی در حال انقراض نیست، چراکه گونه‌ای در انقراض است که از بین رفته یا در حال نابودی باشد، اما این ماهی هم اکنون در لیست قرمز به عنوان گونه در معرض خطر شناخته شده است که اگر اقدامی انجام ندهیم، منقرض می‌شود.

وی یادآور شد: کشور ما به لحاظ موقعیت جغرافیایی در نیم‎کره شمالی نزدیک خط استوا قرار دارد که یک مزیت برای تنوع گونه‌ها محسوب می‌شود.

بابایی تصریح کرد: با توجه به تاریخچه شناسایی این گونه سازمان محیط زیست در سال 84 با تأمین اعتباری، مطالعات خود را در این زمینه شروع کرد و هم اکنون مطالعات نیزدر رابطه با آن اجمالی است.

رئیس اداره نظارت بر حیات وحش محیط زیست لرستان اظهار کرد: سازمان محیط زیست بر حسب قانون بعد از شناسایی زیستگاه گونه اقدام به تعیین محدوده و حفاظت از آن را کردند.

وی یادآور شد: متأسفانه این منطقه توسط یک محیط‌ بان حفاظت می‌شود و پاسگاه آن تنها جانمایی شده و هنوز اجرایی نشده است. در واقع ساختمانی اجاره شده که حتی گلیمی در آن نیست.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
گزارشی از ماهی گلی در شیراز : راز طول عمر ماهی قرمز