سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



پژوهش باید از مدارس ابتدایی آغاز شود/ مدیریت دانش حلقه مفقوده آموزش عالی کشور است


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه شاخص پژوه، محمد علی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در اولین روز از هفته پژوهش در مرکز نوآوری پژوهشگاه شاخص پژوه، در جمع اساتید و پژوهشگران این پژوهشگاه، آموزش را راهی برای رسیدن به تجربه و تحقیق دانست و گفت: مدیریت دانش حلقه مفقوده آموزش عالی کشور است و دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی باید تلاش کنند که علم را به عمل مبدل سازند.

وی بر ضرورت تغییر منابع انسانی به سرمایه انسانی تاکید کرد و گفت: برای توسعه پژوهش باید از مدارس شروع کنیم و از آنجایی که خلاقیت در کودکان امری مهم است، باید تحقیق و پژوهش را از همین سنین آموزش داد.

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد سازمان‌های دانش بنیان را برای شرایط فعلی اشتغال ضروری برشمرد و گفت: همه ما باید تلاش کنیم که فرزندانمان شخصیتی کارآفرین بار بیایند و چندان به دنبال استخدام در ادارات دولتی نباشند و علاوه بر این تلاش کنیم تا از علم تولید ثروت کنیم.

وی علم بدون منفعت را علمی ناقص دانست و اظهار کرد: تبدیل ایده به پدیده و ایده به محصول امر مهمی است و همه ما باید تلاش کنیم که پژوهشگران را افزایش داده و در این بخش رونق ایجاد کنیم.

فقیه تعداد پژوهشگران موجود در کشور را 80 نفر به ازای هر یک میلیون نفر عنوان کرد و گفت: این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته از هر یک میلیون نفر،50 هزار نفر پژوهشگر دارند و باید تلاش کنیم که این تعداد را افزایش دهیم.

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: خوشبختانه در یک دهه اخیر شتاب تولید علم در کشور از رتبه 48 به 16 رسیده و این در حالی است که دانشمندان در کشورهای کمتر توسعه یافته تولید علم کمی دارند و لذا، برای نیل به اهداف خود به سایر کشورهای سفر می کنند و در نهایت غنای علمی آن مناطق را موجب می شوند.

وی حرکت دانشگاه‌ها به سمت پژوهش محوری را امری میمون و مبارک برشمرد و ادامه داد: علم آموزی جدید، پژوهش محوری و تولید ثروت از علم از جمله مواردی است که همه به آن اذعان دارند. کاهش فاصله دانشگاه ها با مراکز کسب و کار ضروری است و باید تلاش کنیم با علم آموزی واقعی، گامی برای توسعه علم در کشور برداریم.

انتهای پیام/

http://fna.ir/KT44B5


ویدیو مرتبط :
آغاز به تحصیل هزاران دانش آموز استثنایی در مدارس