علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



طرح‌های دانش‌بنیان و فناورانه دریایی تجاری‌سازی می‌شوند


طرح‌های دانش‌بنیان و فناورانه دریایی تجاری‌سازی می‌شوندمهر/ امین حاجی محمدی دبیر کارگروه تجاری سازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی با اشاره به اهمیت طرح های دانش بنیان و فناورانه دریایی گفت: یکی از اولویت‌های این ستاد، تجاری سازی طرح های دانش بنیان و فناورانه دریایی است که به منظور اجرایی شدن این مهم اقداماتی صورت گرفته است.

حاجی محمدی گفت: «اجرایی سازی نقشه راه فناوری‌های دریایی کشور»، «حمایت از حضور صنایع دریایی کشور در مجامع بین المللی»، «برگزاری جلسات مشترک با ارگان‌های دریایی و شرکت‌های دانش بنیان»، «اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان دریایی» و «حمایت از استاندارد سازی تجهیزات دریایی ساخت داخل» از برنامه های این ستاد در سال ۹۵ به شمار می رود.

دبیر کارگروه تجاری سازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی در خصوص ارزیابی طرح های فناورانه که از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‏ بنیان دریایی به انجام رسیده است، اظهار کرد: در این راستا ۶۸ طرح فناورانه دریایی جهت ارزیابی و بررسی و حمایت به این ستاد ارسال شده است.

وی با بیان اینکه از میان طرح‌های واصله، ۲۵ طرح مورد تایید، ۳۳ طرح در حال بررسی و ۱۰ طرح رد شده است، افزود: به منظور ارزیابی تخصصی طرح های فناورانه و حمایت هدفمند از آن‌ها، طرح‌ها در کمیته ارزیابی و نظارت بر طرح‌های فناورانه دریایی بررسی و تصویب می‌شود.

حاجی محمدی با ارزیابی برنامه کارگروه تجاری سازی و توسعه بازار تا پایان ۹۵ این چنین گفت: پیش بینی شده است در راستای اهداف کارگروه، اقداماتی از قبیل «حمایت از تجاری‌سازی طرح‌های فناورانه اولویت‌دار مورد نیاز کشور»، «حمایت از طرح‌های فناورانه مورد نیز سازمان‌ها و ارگانهای دریایی کشور»، «اعطای تسهیلات قرض الحسنه به شرکت‌های دانش‌بنیان دریایی» و «شرکت در نمایشگاه دریایی بین‌المللیSMM آلمان» با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی اجرا شود.

وی با اشاره به لزوم و اهمیت کارگزار دریایی در حوزه دریا بیان کرد:‌ پیرو جلسات برگزار شده بین کارشناسان ستاد و کارشناسان اداره امور شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و لزوم وجود کارگزار ارزیاب دانش بنیان دریایی در این حیطه، با هماهنگی های انجام شده ، موسسه رده بندی ایرانیان به عنوان کارگزار دریایی معرفی شد. این موسسه از ابتدای شهریور ماه ۹۴ فعالیت خود را اغاز کرده است.

دبیر کارگروه تجاری سازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی ابراز کرد: برگزاری پاویون تخصصی صنایع دریایی ایران در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دریایی روسیه (NEVA ۲۰۱۵) از دیگر اقدامات مهم کارگروه تجاری سازی و توسعه بازار ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی در سال ۹۴ بوده که می توان به آن اشاره کرد.

با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: مهر


ویدیو مرتبط :
شرایط امریه دانش بنیان