سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دکتر معین: دولت یازدهم موفق عمل کرده است


دکتر مصطفی معین شامگاه یکشنبه در نشست پرسش و پاسخ در دانشگاه اراک شرکت کرد و به سئوالات دانشجویان به شرح زیر پاسخ داد :
س: آینده جنبش اصلاحات را چگونه می بینید؟
ج: آینده صلاح طلبان خوش بینانه است و سیر کلی آن به سمت صعود است و علت آن افزایش سطح آگاهی مردم است.
شما دانشجویان آگاهی را به شهر و خانواده خود می برید و باعث ارتقای سطح بینش آنان می شود و فرایند جهانی اصلاحات دموکراتیزه شدن است.
دید من به آینده اصلاحات مثبت است زیرا پروسه، فرایند و روند جهانی آن ملت ها را بر سرنوشت خود مسلط خواهد کرد که به تدریج به سمت دموکراسی در حرکت هستند هرچند کامل نیست.

س: چرا در جبهه اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم تعدد نامزدها به وجود آمد؟
ج: در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 متاسفانه تعدد نامزدها وجود داشت و این امر اجتناب ناپذیر بود چون جبهه اصلاحات ضعف تشکیلاتی داشت.
اگر تعدد نامزدهای ریاست جمهوری نبود در دور دوم هرکس در مقابل احمدی نژاد قرار می گرفت برنده انتخابات بود.
متاسفانه نه اصولگرایان و نه اصلاح طلبان به نقد معتقد نیستند در حالی که راهکار به سمت آینده این است که خود را به شکل علمی مورد نقادی قرار دهیم تا نقاط قوت و ضعف شناسایی شود و نقاط منفی رفع و نقاط مثبت تقویت گردد.
فقدان تشکیلات منسجم، رقابت در داخل جبهه اصلاحات، رفاقت نکردن با توده مردم و عدم استفاده از پتانسیل دانشگاهها از جمله موارد ضعف ها بود که از فرصت ها استفاده لازم نشد و در آن دوره فرصت سوزی صورت گرفت.
به ویژه در آن دوران می شد به نهادهای مدنی و تشکل های مردم نهاد بیشتر بها داد و با استفاده از بودجه بیت المال لایحه به مجلس فرستاد مصوبه گرفت و از امکاناتی که گرفته می شد در تمام استانها همه احزاب براساس آیین نامه از آن استفاده کنند تا رشد اجتماعی حاصل شود.
الان نگاه به حزب منفی است چون سابقه احزاب توده و مشارکت در اذهان وجود دارد و ندرخشیدند و منجربه تعطیلی شده اند.
اکنون با استفاده از اینترنت و شبکه های مجازی فرصت مغتنمی است تا برای برگزاری نشست ها کمترین هزینه انجام و افراد بیشتری جذب و بینندگان مختلف با کامنت های زیادی به وجود آید.
اگر جامعه به حقوق اساسی خود پی ببرد و آن را مطالبه کند به سمت پیشرفت حرکت خواهد کرد.

س: فعالیت دانشجویی موجب شکل گیری دولت تدبیر و امید شد، اما چه تدبیر و چه امیدی ایجاد شده است؟
ج: تدبیر و امید مصادیقی دارد، دانشجو توانسته در کشور 80 میلیون نفری تحول ایجاد کند و در دولت نهم و دهم شعار دولت مهرورزی، عدالت گستر و پیشرفت شعار می داد یکی از مصادیق مهرورزی سال 84 این بود که یک هزار دانشجو ستاره دار و از تحصیل محروم شدند و دیگر مصداق آن انحلال تشکل های دانشجویی بود و استادان بازنشسته اخراج شدند و این مصداق مهر ورزی دولت گذشته بود.
مصداق شعار عدالت گستری نیز دادن یارانه و افزایش فقر در جامعه است، نمی شد این یارانه در بخش تولید یا رفاه مردم صرف شود؟ و لازم است برای ساماندهی یارانه میزان آن به تدریج کم تا حذف شود. نگاه من نگاه رای آوری نیست باید به آینده نگاه کرد، قیمت واقعی نفت دیده شود این درحالی است که کشورهای غربی دست به منابع نفتی خود نمی زنند و آن را از کشورهای عربی تامین می کنند اما ما با این میزان فروش نفت تا 30 سال آینده نفت خواهیم داشت.
جامعه کنونی ما در حال فروپاشی اخلاقی قرار دارد، در مناسبات اجتماعی اعتمادی نیست و همه جا پر شده از دروغ و نیرنگ و فقدان اعتماد به یکدیگر.
می پرسید کجا تدبیر شده است؟ در مساله هسته ای که به یک موضوع بغرنج تبدیل شده بود و چند نوبت توسط شورای امنیت محکوم شده بودیم در فصل هفتم این شورا قانونی بود که به قدرت های مسلط استکباری اجازه مداخله داده شده است ،مگر درکشورهای عراق، لیبی و افغانستان اتفاق نیفتاد.
دولت با تدبیر ظرف مدت زمان دوساله مشکل را حل کرد و این درحالی است که مردم ما جنگ طلب نیستند و جنگ گذشته نیز بر ما تحمیل شد و آن شهدا با غیرت و رشادت در مقابل دنیا مقاومت کردند، در زمینه انرژی هسته ای و تحریم با سرافرازی پیروز شدیم و دکتر ظریف و آقای روحانی تدبیر کردند و با مذاکره با شش کشور، پیروزی کسب کردند و
اکنون تمام منطقه در آتش جنگ قرار گرفته است و ایران قدرت منطقه ای شناخته شده ای است.
از دوره ریاست جمهوری نهم و دهم آنقدر خسارت زیاد است که دولت کنونی موفق شده تورم 40 درصد را مهار و آن را کاهش دهد.
وی درباره شعار امید رئیس جمهور نیز گفت: رئیس جمهور انسانی با کیاست است می خواهد مردم امید داشته با شد و تخم ناامیدی انگیزه را از بین می برد و انداختن بذر ناامیدی که افتخار نیست و با درایت رئیس جمهور موضوع انرژی هسته ای در حال سامان گرفتن است و ما در کشور نیاز به انسجام و وحدت داریم.

س: چرا شما استعفا دادید؟
ج: استعفا دادم تا از حقوق دانشجویان حمایت کنم من سال 82 از دولت خارج شدم و علت آن این بود احساس کردم تحولاتی که مورد نظر است، اعمال نشده است.

س: شما در سخنانتان گفتید در دولت نهم و دهم در بن بست علمی قرار داشتیم، پس چگونه در فناوری نانو و فضا موفقیت های زیادی کسب کردیم؟
ج: اینکه دختری در زیر زمین خانه شان فعالیت هسته ای انجام دهد ، توهم است، پیشرفت علمی نیست اگر در آن دوره موفقیت های علمی به بار نشست نتیجه سالها تلاش بود که میوه آن در دولت نهم و دهم به بار نشست.
اگر امروز رکود علمی وجود دارد علت آن این دولت نیست بلکه سیاست های اعمال شده در دوره قبل منشاء آن بوده است.

س: به نظر شما مجلس آینده با تغییر ملموسی مواجه خواهد شد؟
ج: انتخابات سال 92 را با سال 86 مقایسه نکنید اکنون فضا بهتر و باز شده است باید هزینه کرد تا پیشرفت حاصل شود امید به انتخابات است و امید به جوانان و اصلاح طلبان وجود دارد.
امید داریم شورای نگهبان با تیغ استصوابی همانند مجلس هفتم دو هزارو اندی را رد نکند و اجازه دهد مردم انتخاب کنند.متاسفانه سیستم اداری ما فشل است ، در دوره هشت ساله ریاست جمهوری نهم و دهم یک و نیم برابر حجم دولت علی رغم انجام کارها توسط الکترونیک افزایش یافته و بودجه فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش کاهش یافته است.
در این نشست دانشجویان برخی سوالات و پاسخ هایی که می شنیدند را با کف و سوت تائید می کردند.
این آئین به همت اعضای انجمن اسلامی دانشگاه اراک و مجمع دانش آموختگان استان مرکزی برگزار شد.
سخنرانی در جمع مردم اراک در سالن کوثر، دیدار با جوانان و مجمع اصلاح طلبان استان مرکزی از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای سفر یک روزه دکتر معین به اراک است.ک/2
6991/6012

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
ناگفته های دکتر عباسی از دولت یازدهم